ewt aynen katiliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Güzel Oyun...
Daraltma
X
-
Çok güzel anlatmssin ne diyebilirim ki!!!bizde iste dogru yolun yolculariyizz... Paramizla degil brbirimize olan güçlü bagimizla gurulaniyoruz.Meyve vern agaci taslarlarmis ama artikk bzde güçlenip taslasak sevnmekk bizim hakkimiz!!!
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Edited by: Badaloglua.seymen
Yorum
-
Yazin çok güzel omer her ne kadar sadece teori olsada benimde kafamda öyle seyler var zaten son 6-7 haftadir bende bile! rehavet var belli oldu ilk 4 nasil olsa kesin uefa dayiz diyodum..bi kayseri bi gençler gitmek istese çoktan giderlerdi..guRbetcigençleR
Yorum
-
Yahu arkadaslar siz ne diyorsunuz?Ne biçim istir bu böyle!Besiktas bize maçi vermiste, Gençlerbirligi ve Kayseri yenilecegini anlayinca''yahu madem bu 2 takim yeniliyor, Trabzonda UEFA'ya her halükarda gidiyor o zaman bende Trabzonu yeneyim mi dedi?''
Bunumu çikarmaliyim bu yazidan.Digerlerine girmiyorum zaten, küme düsenlerden tutunda düsmemek için ugrasanlarin yaptigi rezillikler ayri ama maalesef Türkiyemizde bu futbol böyle oynaniyor.Bir takim 3-0'dan maçi ikinci yarida 4-3 kazaniyorsa o ülke futbolunda temizlik aramayin.Gaziantep baskani zamaninda Celal Dogan çikipta benim sehrimde taraftarlar kendi takimlarina sahip çikmiyorlar,önce Istanbul takimlarini tutuyorlar diyorsa ve bu takimin sampiyon olmasini taraftar istemiyor diyorsa söylenecek bir sey yok.
Futbol basli basina endüstiri olmus,kim pastayi daha çok ortakla paylasmak isterki!Gaziantep,ya da Gençlerbirligi,Ankaraspor bu takimlar sampiyon olsa ne olurki?Ülkede bir heyecanmi olur?, forma satislarimi patlar? bu liste uzar gider cevabimiz hep hayir olacaktir.
Suna kesinlikle katilmiyorum, hiçbir yönetici hatir gönül sikesi yapmaz...Hangi yönetici futbolcusuna bu maça asilmayin derki?Diyebilirmisiniz?Tiganaya bunu nasil anlatirsiniz sonra!
Ülkemizdeki futbolda kirlenmislik hat safhadadir ama sakin bana biri çikipta Besiktas maçinda sike vardi demesin.Bunu diyen ispatlayacak.Biz ligin son maçlarini eger iddiamizda yoksa hep kaybederiz.Bu tamamen bizim ruhsuzlugumuzla ilgili bir durum...Gerçi bizim muhakkak galibiyet ihtiyacimiz oldugukaç tane maçi aldik ki?
Dünya futbolunda da en olmayacak takimlarin entrikalarini duyuyoruz.En son Juventus olayi,adamlar sampiyon oldular ama belkide küme düsürülecekler...Bu isler tamamen endüstir ile ilgilidir.Yani güçlü olmak zorundasiniz.
Simdi en son Denizli-Fener maçina bakalim.Maç 16 dakika hakli olaraktan uzatildi.Ama sunu diyebilirsiniz, federasyon bir karar aliyor ve maçlar ayni saatte baslayacak ve ayni saat'de bitecekti.Neden bitmedi?Bu maç neden hepsinden 16 dakika sonra bitmistir?Burada hatali olan kimdir?Denizli baskani Ali Ipek, bu maçtan sonra küme düssekte düsmesekte açiklamalar yapacagini söylemisti,neden simdi konusmuyor?Çünkü konusamaz,o alacagini aldi.Bu maçin 16 dakika uzamasini seyredenler,diger maçlari neden 16 dakika uzatamadi?Bunlari soralim.
Denizli'nin, Fener maçinin son dakikalarioynanirken (Antep-Malatya maçi bitmisti) Denizlininkümede kaldigi kesinlesmisti.O dakikadan sonra maçi 1-2 kaybetseydi, ya da Fenere maçi verseydi,kim ne diyebilrdi ki?Hatta Apiah'in önüne böyle bir topta düstü, eger o top gol olsaydi,ona bu firsati taniyan defans oyuncusu hemen tefe konmazmiydik?Onun futbol hayatini bitimezmiydik?
Ama ilahi adalet iste...Elle,kolla kazanilan puanlara, Kadiköyde bizim alacagimiz maçi hakem Metin Tokat'in vermedigi penalti ile gasp edenlerve Sakarya da katledilen 38 yasindaki vatandasin yetim kalan çocuklarinin göz yaslari üzerine; sarhoslarin atilacak sampiyonluk sevincine,naralarina Allahta razi gelmedi...
Renklerimiz temiz ise, üst kademelerde temizdir.Yok üst kademeler kirli ise renklerimizde kirlidir.Üst kademelerde hatir isleri oluyorsa bu böyledir!!!...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildiAslinda Besiktas bize maçi verdi ama anlasilmamasi için bizi yendi. Hani Temel doping yapmis da anlasilmasin diye sonuncu olmus ya. Iste bizimkisi de tam o hesap!
Tebrik mi edelim; Ne besiktas bize maç verdi ne de biz onlara; yaziktir günahtir walla. Futbolculari böyle bir vebalin altina sokmak; seni sorgulamak kadar mühimdir...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildiAslinda Besiktas bize maçi verdi ama anlasilmamasi için bizi yendi. Hani Temel doping yapmis da anlasilmasin diye sonuncu olmus ya. Iste bizimkisi de tam o hesap!
anLayisina ve yaziLanLari okuyusuna hayran kaLdigimi beLirtmek istedim gerçekten tebrik ediyorum bir yazi ancak bu kadar net sekiLde anLasiLamaz [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum