Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftar Için... Futbolculara!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

helal olsun SIZE, yine gösterdiniz kendinizi, coook te$ekkür ederiz...

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

YAZIKLAR OLSUN !!!
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

dolasanlar ayip ettiler[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

Sen iyi niyetle düsünüp konu açmissin Avniaker.. ama hangi taraftar için, hangi futbolculara seslendin orasi karisik..

Rizespor için 1 hafta önceki yazilari yazan taraftara mi? Yoksa simdi bu aksam aslan Rizespor modundaki taraftara mi mesela?

Iki de bir avrupalik adamim ben diye tutturan, kendini takimdan üstün gören oyunculara mi, sikeciligi belgelendigi halde hala daha Ts formasi giyen oyunculara mi?

Neresinden tutarsan tut elinde kaliyor bu yapi.. Trabzonspor kimlik olarak çöküyor.. ruh olarak çöküyor...

Tekrardan Yilmaz baskan Trabzon Sampiyon naralari atilmasina az kaldi... Ben dediydim derim
        #7 King of Kings

Yorum

gitmek için hiç çaba sarfetmediginiz hatta inat ettiginiz uefaya gittiginiz için üzgünmüsünüz acaba merak ediyorum (stepanov hariç)

bide birsey dikkatimi çekti söylemeden geçemeyecegim hoca geldiginden beri attiginiz her golde böyle içten sarilsaydiniz hocaniza ne olurdu acaba çok merak ediyorum gidecegini söyledikten sonra ne kadarda sevdiniz hocanizi helal olsun
          BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

Koca sezonda çok kötü bi futbol ama herseye ragmen kazanilmis uefa sansi var yinede sansli sayiliriz...
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

''Bu bilinçte olduklarini düsünüyorum zaten.Ama böyle düsünmeyeni varsada umarim birileri buradan onlara haber uçurur...''

Böyle söylemisim baslik açildiginda.Simdi ise kelle istiyorum.UEFA'ya ragmen kelle istiyorum.Bu taraftara 3.lügü çok gören zihniyetin kellesini istiyorum.

Yeni hoca ile baslanacak sezonda yeni transferler zihniyet devrimi ile ise baslamazsa yine hüsrani yasayacagiz.Silkinin ve kendinize dönün.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

hiç merak etme kardesim zaten bu takimdan gönderileceklerini çok iyi bilenler son maçta asilmadilar..bunlarinki ruhsuzluktan da öte..dolayisiyla temizlik yapilacak zaten..
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X