İlk olarak tselif tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kombineni gönder!...
Daraltma
X
-
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
-
abi dualarimiz sizinle bide söyle bi olay var biletlerde. degisim falan sansimiz yok mesela kale arkasi ve maraton açiga girecek yani üstüne 10 ytl daha verip kapaliya girme gibi bi sans yok. yönetimin elinden gelen bisi yokmus. valla su maç gecsin baya bi içimi dökecem yönetim hakkinda...Hadi eyvallah..
Yorum
-
ya benim arkadas çildirtti beni. çarsambadan beri telefonuna ulasamiyorum ancak simdi msn sine ulastim. dedi arkadas yolladi. oda arkadasina ulasamiyor. tam çildircam. 127 tane konbine uçtu. en az 1o email attim. otobüsle yola diye. aslihan abla yolladi rahatça aldim sabah. dua ediyomda kargo olsun en azindan kargoya ulasma sansimiz olur belki. postaysa yandik. oturup konbinenin pesinden agliyacagiz.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
sen neredesin istanbulda mi ? 127 kombineyi sana trabzondanmi gönderdiler.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
sen neredesin istanbulda mi ? 127 kombineyi sana trabzondanmi gönderdiler.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
anladim ama bu saatten sonra gelmez sanirim..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak szmek tarafından gönderildiİlk olarak tselif tarafından gönderildiyaaww yoksa sen o kombineyi bjk li arkadasina mi verdin [img]smileys/smiley19.gif[/img]Beni ilgilendirmez ama ne bilim iste bi tuhaf oldum daa[img]smileys/smiley19.gif[/img]öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
1-Fikri gözaçan
2-okan gözaçan
3-Bülent kahyaoglu
4-Hinç cora(tayfun corayla akrabaligi yoktur)
5-Mümtaz cinel
6-Mertcan Uzun
7-Aytekin Aydin
8-Ahmet Hamzaoglu
9-Seher Karsli
10-Mert Karsli
11-Ahmet Haliloglu
12-Osman Haliloglu
13-ismail Yildirim
14-Kemal Çoban
15-O.Sefik Erkaya
16-Yahya Ömür
17-Selim 0saoglu
18-Mehmet Salih Aydin
19-Hakan Keles
20-Emincan Uzun
21-Baris Esmer
22-Temel Saglam
23-Senol Aydin
24-Ekrem Arikan
25-N.Muhlis Esercan
26-Gülseren Çimsit
27-Mehmet Öztürk
28-Hüseyin Türkaslan
29-Süleyman Akkaya
30-Necmettin Öztürk
31-Ekrem Köstereli
32-A.Yüksel Gülay
33-Fahri Imamoglu
34-Suat Akman
35-Abdulkadir Kahveci
hepinize tesekkürler...
keske maçin sonuna kadar kalabilseydimHadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi
1-Fikri gözaçan
2-okan gözaçan
3-Bülent kahyaoglu
4-Hinç cora(tayfun corayla akrabaligi yoktur)
5-Mümtaz cinel
6-Mertcan Uzun
7-Aytekin Aydin
8-Ahmet Hamzaoglu
9-Seher Karsli
10-Mert Karsli
11-Ahmet Haliloglu
12-Osman Haliloglu
13-ismail Yildirim
14-Kemal Çoban
15-O.Sefik Erkaya
16-Yahya Ömür
17-Selim 0saoglu
18-Mehmet Salih Aydin
19-Hakan Keles
20-Emincan Uzun
21-Baris Esmer
22-Temel Saglam
23-Senol Aydin
24-Ekrem Arikan
25-N.Muhlis Esercan
26-Gülseren Çimsit
27-Mehmet Öztürk
28-Hüseyin Türkaslan
29-Süleyman Akkaya
30-Necmettin Öztürk
31-Ekrem Köstereli
32-A.Yüksel Gülay
33-Fahri Imamoglu
34-Suat Akman
35-Abdulkadir Kahveci
hepinize tesekkürler...
keske maçin sonuna kadar kalabilseydim
Elimizdeki kombinelerin listesidir arkadaslar. Hepsine ayri ayri tesekkür ediyoruz.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum