-ve 17. hafta sonunda hoca gönderiliyor yerine yeni birisi geliyor herkes destekliyor ve basliklar yeniden yazilmaya basliyor süreç hiç degismeden devam ediyor. bizde bu kafalari degistirmedikten sonra kiyamete kadar bu böyle sürüp gidecek ALLAH herkese akil fikir versin
Son 3 senedir giden bütün teknik direktörlerin giderken yaptigi konusmalarin ortak yanlari var. Nedir bu ortak yanlar? Takimin içerisindeki gruplasmadan, futbolcularin astigim astik kestigim kestik tavirlarindan bahsediyorlar. Ben ad vermeyecegim ama bu futbolcularin adini tahmin edersiniz. Tabi kalbiniz o kisilere hayir diyecektir. Onlar aslandir olmaz öyle sey. Ama bir gerçek var oda trabzonsporda bir iki futbolcunun kralligi olmasidir. bu degismez ise daha çok gider bu limandanhocalar.
daha neler yaw hocalar basarisiz oluslarinabisey buluyorlar sizde basarisizliga bir anlam veremiyorsunuz bence böyle bisey cikiyor ortaya oyuncularmi diyor biz bugün böyle oyniyacagiz ve cikip oynuyorlar antrmanda td nin dediginimi yapmiyorlar nasil futbolcularda otorite olur yaw nedemek futbolcular istedigini yapiyor lan sen td sen oyuncularini kumanda edecen edemezen ediyim ben senin td ligine bunlarin hepsi hikaye yok taraftar baskisi yok daha neler biktim artik ben elime alsam bu takimi sampiyon yaparim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
helal lsun forum cosmus daha simdiden hazirlamislar kendilerini seneye gelicek basarisizliga görünce nefret ettim bu durumdan [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Ts ye niyemi hoca dayanmiyor , bizim trabzon halkinin sabrI yok lam lum diye basari gelsin istiyor ama bu imkansizzzzz , SABRETMEMIZZZ LAZIMMMMMMMMMM SABIR SABIRRRRRRRRRRRRR gelecek olan hoca mesela 2 hafta arka arkaya yenildimi bizim halk baslar yonetim istifa yonetim istifaaa , BU LIGDE TRABZONSPOR sampiyon cok zor olur ben 20 yasindayim daha sampiyonluk gormedim goremiyecemdeee [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
neden dayanmadığının tek sebebi.takımımız maalesef profesyonelce yönetilmiyor...eğer herşey lanlı programlı doğru kişilerce yapılsa..takımın başına takımdaki futbolcuların stiline göre sistem adamı getirmek ve bunu zamanında sezonun ortasında deil.sezon kapm başlamadan halledilmeli.yeni sezon için transfer gecikmemeli.yeni transferlerle herşey rayına oturur...takım iskeletini oluşturcak topçuları seçmek çok önemli.hoca zaten bunları görecektir...
1-gözü olmayacak :yapilan adilikleri görmemesi için
2-kulagi olmayacak :arkasindan konusulanlari duymamasi için
3- dili olmayacak: eksikleri hatalari dile getirmemesi için
bu özelliklere sahip bir hoca bulunursa anca dayanir çünkü taraftarimizinda çogunlugu böyle ancak anlasirlar
işte böyle bir hoca var şu an takımın başında.
görmüyor duymuyor konuşmuyor.sadece işini yapmaya çalışıyor.
ama ne yönetimden bazıları izin veriyor.ne traftarımız.
Ts ye niyemi hoca dayanmiyor , bizim trabzon halkinin sabrI yok lam lum diye basari gelsin istiyor ama bu imkansizzzzz , SABRETMEMIZZZ LAZIMMMMMMMMMM SABIR SABIRRRRRRRRRRRRR gelecek olan hoca mesela 2 hafta arka arkaya yenildimi bizim halk baslar yonetim istifa yonetim istifaaa , BU LIGDE TRABZONSPOR sampiyon cok zor olur ben 20 yasindayim daha sampiyonluk gormedim goremiyecemdeee [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
ezikler ve bu federasyon oldukdan sonra asla
kardeş sabır diye diye tüm şehrin parasını sömürdüler yabancılara giden paralar boşa gitti manchesterın bütçesi bile zor kaldırır bu durumu adamlar para dagıtıyor ama karsılıgını fazlasıyla alıyo
bence sorun transfer olayında!!!
yönetim dayanmıyoki hoca dayansın...gelen yönetimler hocamıza güveniyoruz gibi klişe laflar ediyolar ama arkasından kuyusunu kazmak için herşeyi yapıolar....
Yorum