Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’a Neden Hoca Dayanmiyor?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

KAFALAR DEGISMEDIKÇE BIZ DEGISMEDIKÇE HOCALAR DEGISMEYE DEVAM EDECEKTIR
    bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

çünkü trabzon da herkes teknik direktör[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
      BMN Tsira TRABZON

Yorum

Vallahi bu sefer bizim suçumuz yok kendisi gitti

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çoooooooooooook biliyoruz da bu sebepten dolayi...
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

neden hoca dayanmiyo bilmiyorum ama son giden 4 hocamiz da yattarayi oynatmasi gereken maclarda oynatmadi bi de vahid hocanin yerinde türk hoca olsaydi su ana kadar coktan gonderilmisti

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img]seneye gazete basliklarini görür gibi oluyorum,

-hocamiz yeni geldi basarili olacagini umut ediyoruz,

-hocamiz yeni zamana ihtiyaci var,

-alisma dönemi geçiriyor zamana ihtiyacimiz var,

-bu sonuçlar her takimin basina gelebilir hocamizin arkasindayiz[img]smileys/smiley36.gif[/img]

-hocamizla görüsme yaptik arkasinda oldugumuzu belirtiyoruz[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

-taraftar hocayi istifaya davet etti(10. hafta)

-hocamizin arkasindayiz [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

-trabzonsporda hoca arayislari

-trabzonspor sununla görüsüyor bununla temasta

-yönetim hocamizin arkasindayiz

-ve 17. hafta sonunda hoca gönderiliyor yerine yeni birisi geliyor herkes destekliyor ve basliklar yeniden yazilmaya basliyor süreç hiç degismeden devam ediyor. bizde bu kafalari degistirmedikten sonra kiyamete kadar bu böyle sürüp gidecek ALLAH herkese akil fikir versin

BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

pardon yukarda eklemeyi unuttum süreçte degismeyen birsey daha var memur zihniyetli futbolcular da yerli yerinde duruyor....
                BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

adam gibi seyler yapmiyoda o yüzden dayanmiyor.

Yorum

Her agizdan bir ses çikarsa bir koronun yüzlerce sefi olurda ondan;[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi

Süper[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley20.gif[/img]

Yorum

Dünyanin hiçbir yerinde bir hoca alana bir tane bedava kampanyasi yok mu? Malum biz de hocalar çabuk eskiyor.

Yorum

bilmem zor bir soru [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

arkadaslar hoca gidiyorsa 3 sebebi vardir.

1- basarisizdir

2- yapacak birseyi olmadigina inanir

3-daha iyi bir teklif almistir.

bizden ayrilan hiçbir hocada bu durumlar olmadi hepsi yönetimle düstükleri fikir ayriligindan gitti yada taraftar baskisinin artmasinin önüne geçmek için.Atay baskan iyi baskandi ama ekonomik olarak kaynak olusturamadigi için hocalari elinden kaçirdi yada onlari küstürdü

bence bizim takimda çok amatör futbolcu var ve bu adamlara ragmen biz sampiyonluk istiyoruz ve ne yazikki bendahil herkes buna inaniyor bizim yaptigimiz bu hayali baski isin içindeki hocalari neyaparlarsa yapsinlarbasarisizliga itiyor yani bu takimla sampiyon olunursa o trabzonspor olur fakat futbolun adaleti vardiroyunu kuralina göre oynuyacaksin .ben taraftarim ve sadece takimin basarisini isterim.fakat hoca elindeki bozuk undan harika pasta yapmasi bekleniyorki bu zordur.bu unu getirende bizim takimda son 5 yildir hep yönetim oldu bakin bu sene kaç oyuncu gitti.

basari için iyi futbolcu iyi hoca ve tabiki bunlar için gerekli sartlari olusturan yönetim sarttir.Altyapiya önem verecek ve para kaynaklarini olumlu kullanacak bir yönetim bu kulübün gelecegini rahatlatir. baska türlü hep hoca harcayan ve senede 15 futbolcu degistiren ve her yetenekli futbolcusunun kaçmak istedigi bir kulüp oluruz .Umarim bu yönetim bu sorumlulugun üstünde oldugunu düsünüp külube kaliteli bir hoca kazandirir.
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi

Süper[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley20.gif[/img]

kendisimi gitti yoksa yönetimmi gönderdi isin orasida mechul ya hadi neyse..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Hocalar Trabzonspor'un büyüklügünü kaldiramio bence..

Mircea Lucescu [img]smileys/smiley27.gif[/img]

Sampiyon
                                TRABZONSPOR
                                Edited by: 61_OFLU_35
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X