Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’a Neden Hoca Dayanmiyor?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

halen Halilhodziçin gönderilmesine hata gözüyle bakanlara gerçekten sasiyorum
    vizyonu amaci olmayan
    korkak karaktersiz bi futbolla bizleri 2-0 dan 4-2 maglubiyetlere alistiran bu futbol "dehasi"ni çok mu arayacaksiniz...

yemin ederim utaniyorum bazi arkadaslarin futbol yorumlarini okudukça...
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi
      vizyonu amaci olmayan
      korkak karaktersiz bi futbolla bizleri 2-0 dan 4-2 maglubiyetlere alistiran bu futbol "dehasi"ni çok mu arayacaksiniz...

Utanma kardesim digerlerinin yorumlarini okuyunca,sen kendi yorumunu
      yap ve digerlerinin görüslerine saygi duy,hem is böyle olunca fazla
      gerilmessin..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

türkiyede tek sosyal aktivitesi futbol olan bir yörenin insaniyiz da ondan tek mutluluk kaynagimiz tek ugrasimiz

türkiyenin hiçbir yerinde futbol bu kadar konusulmuyo da ondan

Yorum

Camia basarinin 1-2 ayda gelmesini bekliyor herhalde.Sonuçta bazen t.direktörlere bazen futbolculara cezakesiliyor ve hep kesiliyor..
          elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

Çünkü hocanin takimda istemedigi topçular, topçularin takimda istemedigi hocadan daha pahali.

Onu yazan bir kisimdan biri benim sevgili renkdas. O ifadeyi ilk kullanan Emrah Hoca'm tam olarak neyi kasdetti bilemem süphesiz, ama ben de alinti yaptigima göre muhtemel bir yanlis anlamayi önlemek için kisaca izah edeyim. Hoca'yi taraftarin istememsi ve bugün varilan nokta sonuçtur. Yönetimden gelen açiklamalar senin de kismen belirttigin gibi hep Hoca'yla devam etme yönündeydi. Ama isin bu noktaya gelmesine sebep olan zincirleme reaksiyon futbolcularin "kelebek etkisi" ile basladi. Bu konuda forumda muhtelif basliklar altinda çok sey yazilip çizildigi için teferruata girmeyecegim. Ama açiklamami istedigin bir sey olursa özel mesaj gönderebilirsin. Memnuniyetle açiklarim.

Muhabbetle...Edited by: Poetricus

Yorum

Halen Halilhodziç'in gönderilmesine hata gözüyle bakanlara gerçekten sasiyorum.Vizyonu, amaci olmayan
              korkak, karaktersiz bir futbolla bizleri 2-0 dan 4-2 maglubiyetlere alistiran bu futbol "dehasini" çok mu arayacaksiniz...

Yemin ederim utaniyorum bazi arkadaslarin futbol yorumlarini okudukça...

Sevgili Kardesim,

2-0'lik galibiyettten 4-2 maglup duruma düsüp kaybettigimiz bir maç hatirliyorum ben. Bir kez yasanan bir sey aliskanlik yapiyorsa bu mantiga göre Senol Hoca bizi Besiktas karsisinda 7-1'lik ve 4-0'lik maglubiyetlere alistirmis oluyor. Bu durumda bugün Senol Hoca bile araniyorsa Vahid Halilhodziç de aranir.

Ayrica baskalarinin yorumundan utanmana gerek yok. Kimse sövmüyor, küfretmiyor. Sana mantiksiz hatta saçma da gelse hissini ve fikrini söylüyor. Herkes ayni fikirdeyse hiçkimse bir sey düsünmüyor demektir.

Muhabbetle...

Yorum

Takimimizin gelecek sene ortasinda da hoca degistirecegini idda ediyorum, bakin bunu ne yeni hoca ne yeni futbolcu transferi yapilmadan söylüyorum.Çünkü bazi seyler Trabzonsporda degismez degismeden de bizim sampiyonluk görmemiz çok zor.

Yorum

lucescudan ne umut bekliyoruz yaw? o vahid'den çok mu iyi futbol oynatacak. birkere kabul edelim Trabzonspor defans yapamiyor en iyi yaptigi sey yine Hücum.

Bu takimda köklü ve yerinde bir degisikligi samet aybaba yapti, basardi. Ziya Dogan devam ettirdi. onlara bile sabir gösteremedik.

Öte yandan ben vahit'in basarisiz olduguna inanmiyorum. Yapabileceginin en iyisini yapti bu kadroyla.
                  benden

Yorum

vizyonu amaci olmayan

Bir maçi baz alarak hocanin futbol bilgisini sifirlamana sasirdim bende herkesin bir fikri var ve bende vahit hocanin gitmesini isteyenlere sasiyorum ama utanma biraz abes kaçmis herkes fikirlerini söylemeli..

Wahit hoca geldiginde bu takimin hali ile su anki hali birmi bana sorarsaniz çok daha iyi durumdayiz Ha defans oynatiyomus diye kiziyosaniz bu konuda oda sizin fikriniz kimsenin fikrinden düsüncesinden dolayi utanç duymana gerek yok

saygi ve sevgiyle
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

gelen hocanin yanlis taktikleri ve taraftarin baskisi.tabi her maça gelene de taraftar denilirse

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                        walla hoca yeme konusunda fenerbahce bir biz ikiydik simdi lideriz fenerbahceyilda bi hoca degistirirrdi anladilar böle olmicak istikrar iste daum hala fenerde

Ev et fb istikrari yakaladi ama surasi untulmamadir ki, fenerin getirdigi futbolcularla bizim yabanci futbolcular arasinda fark var.

Nobre'ye bak ,sevilmeyen futbolcu ama cikiyor ve kritik yerde gol atiyor.

TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

Gelen hocalarin tamami takimimizdan beklenen basarilari gerçeklestiremedikleri için ayrilmak zorunda kaliyorlar.Bizi sampiyon yaptilardamiki kulüp onlari gönderdi.Unutulmasinki Trabzon spor için basari ya sampiyonluk yada sampiyolar liginde oynamaktir.Onun disindaki sonuçlar bence Trabzonspor için basari sayilmamalidir. Ama Vahid hocanin kalmasini isterdim.O geldiginde zaten hiç bir sansimiz yoktu alabilecegimiz en büyük basari lig üçüncülügüydü onada çok yakiniz.

Yorum

Her alanda istikrar önemli futbolda. Yönetim Futbolcu Taraftar teknik drektör.

Ancak elle tutulurda olmalari lazim.
                            HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

hocadan önce ne yazik ki yönetim konusunda bir istikrari yakalayamadik...

Yorum

Biz herseyin bir anda olmasini isteyen insanlariz ve bu doganin kurallarina aykiri bir istek.Istegimiz yerine gelmeyince hemen kelle avciligina basliyoruz.hep unutulan basarisizliga zemini bu kelle almamizin olusturmasi
                                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X