Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’a Neden Hoca Dayanmiyor?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

valla daha ligin bitmesine 10 maç kala vahid hocayla devammi diye baslik açtik bu forumda daha ne olsun
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

önce trabzonda kafalar degismeli gelecek hocaya tam destek verilmeli

Yorum

futbol takiminin yetersiz olmasina ragmen taraftarlarin(camianin) bunukabullenmemesi ve takimini dünyanin en iyi takimi sanmasi.ilerleyenzamandadatakimindan bekledigini alamayinca suçu hocalarda aramasi diyebiliriz.

ayrica hoca degisikliginden sonra devam eden basarisizliklarda bu is yönetim ve futbolculara kadar gider.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
          Vahid hoca moca degil...
          kimse yalandan aglamasun
          GS maçi ortada,
          FB maçi ortada..
          luce de defans oynatiyor ama tek farkla
          o beceriyor bu hiyar beceremiyor...

[img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Bence su Lucescu muhabbeti gereksiz. Adam bi kere Türkiye'deki futbol kültüründen nefret ediyo. Gitti Ukrayna'ya rahat rahat isini yapip takir takir parasini alip istedigi oyunculari da aldiriyo. Simdi sampiyonlar ligini birakip da gelsin Trabzon'a yüregini koysun bizi hakettigimiz yere tüm! engellere ragmen kaldirsin. Ben Lucescu olsam tatil için dahi bu ülkeye gelmem. Çünkü adami sampiyon oldugu sene kovmadi mi bu ülkenin takimlarindan biri???
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

"Hoca dayanmiyor" sadece Trabzonspor'a ait bir hadise oldugunu düsünmüyorum. Iyi sonuçlar alamayan, istikrari yakalayamayan bir çok Türk ve dünya kulüpleri bunu yasiyorlar...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

hoca dayanmiyor,çünkü bizde herkes hoca.herkes futbolu iyi biliyor.herkes teknikdirektör........koca bir yalan.....
                N e K ö T ü !

Yorum

Çünkü hocanin takimda istemedigi topçular, topçularin takimda istemedigi hocadan daha pahali.

bir kismimiz su cümleyi kullanmislar bu cümledeki mana nedir?bana bunu i açiklayin.yani vahdi hocayi futbolcular mi istemedi yoksa yönetim mi?...bence ikisi de degil..taraftar istemedi..

bende bazi zamanlar oldu vahid hocaya kizdim niye yattarayi almiyorsun diye ama adamin bi bildigi vardi demekki neyse diyorum insallah gelen insan gideni aratmaz hayirlisi olsun..

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                    Vahid hoca moca degil...
                    kimse yalandan aglamasun
                    GS maçi ortada,
                    FB maçi ortada..
                    luce de defans oynatiyor ama tek farkla
                    o beceriyor bu hiyar beceremiyor...

bu üslup trabzonspor taraftarina hiç yakismiyor. hele ki trabzonspora iyi kötü hizmet etmis bi insana saygisizlik olarak görüyorum. sevmek zorunda degilsin ama hep beraber saygi duymak zorundayiz.
                    Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

aramizda çok komik arkadaslar var gülmekten ölüyorum adam geldiginin ikinci haftasi basladiniz forumda yollayalim, defolsun gitsin demeye simdide trabzona neden hoca dayanmiyor diyorsunuz niye dayansinki böle ne istedigini bilmeyen bi taraftari olan takimda kim dursun lucesku dediginiz adamin futbolunu çokmu begeniyosunuz yani anlayamiyorum oda gelse iki puan kaybindan sonra onada forum açacaksiniz mahalle maçinda bile kadro kurmamis insanlar burda hocalara akil veriyo kafalari degistirmedikten sonra gelen iyi olsada durmaz burda

ben daha önce söylemistim sezon basinda alalim 34(otuzdört) tane hoca her maçtan sonra yollayalim bi tane taraftarin gönlü olsun tatmin olsunlar daha ne diyeyim ALLAH herkese akil fikir versin herkes haddini bilsin................
                      BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

cok ama cooooooook sabirsizis

bir hocaya 2-3 sene zaman verelim yawwww MANCHSETERe bakin onlarin hocasi 20 senedir duruyor!!!!!!!!!!!!!!!!!! biz 20 senede 100 antröner degistik
                        Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

Sabirsiziz... GeLen hoca sihirbaz gibi degnegi degdirsin sampiyon oLaLim istiyoruz ki bu hakkimiz bence bunca seneden sonra... Ama hayatin gerçekLeri üstün geLiyor. Biraz Daha sabirLi oLsak biraz Daha anLayisLi oLsak camia oLarak düzeLir biseyLer (insaLLah)
                          Kötü Günün Cefasini Çekmeyen, iyi Günün de Sefasini Süremez!

Yorum

İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi
                            hoca dayanmiyor,çünkü bizde herkes hoca.herkes futbolu iyi biliyor.herkes teknikdirektör........koca bir yalan.....

Ya Herkes Taraftarin Taraftarlik Degilde Teknik Drektörlük Hocalik Yaptigini Söylüyor... Taraftar Bunlari Yapsa Ne Olur Yönetim Onlari Dinlemedikten Sonra ? Ne Önemi Var ? Yönetim Taraftari Dinlemiyor ? Ne Düsünüyorsa Kendi Yapiyor ? Böylemi Ortamda Taraftarin Dedigini Ne Yaptigini Ne Diye Tartisiyoruz ? Vahid Hoca Burada Herkes Teknik Drektör Lafini Neden Kullaniyor ?Trabzonda herkeS üstüne Düsüyor Veya Düsmüyor Kendi Futbol Anlayisini Cesitli Yollarla Belli Ediyor .. Yönetim Taraftari Dinlemiyorsa Kimin Ne Dediginin Ne Önemi Var

Yorum

kötü futbol hikaye de, burda zirt pirt feneri öven,fb Trabzonspor'dan her yönüyle daha iyi diyen bi adam eksi puani kafadan almistir..takimi her yönüyle düzeltmeyi degil de biraz dabazi seylereayak uydurmaya çalissaydi keske..bu kulübün bazi degismeyecek ,degisemeyecek özellikleri var.bi rennes,lille le bir degil bu kulüp.Edited by: Oflu144

Yorum

walla hoca yeme konusunda fenerbahce bir biz ikiydik simdi lideriz fenerbahceyilda bi hoca degistirirrdi anladilar böle olmicak istikrar iste daum hala fenerde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X