Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil bir takim istiyoruz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• macin sonucu biz seyirciler icin belli olsa bile, bize bunun degisebilecegini ve macin 90 dakika oldugunu unutturmayan bir takim istiyorum
    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• şuankinden daha fazla savaşan szymek marce nin eski günlerini artamadığı yattaranın iyileştiği musampalı kadrosuyla türkiyenin en güçlü ortasahasını izlemek istiyıorum

Yorum

• Yüreğiyle oynayan bir takım istiyoruz... Paraya oynayan değil renklere oynayan takım istiyoruz...

Yorum

• dün trabzon iftar yemeğinde barcelona örneği verildi. bununla ilgili hatta national geographicste belgesel yapmıştı. barcelona kötü günlerini yaşarken kongre oluyor yeni bir başkan geliyor ve bu başkan katalan bölgesindeki herkese "nasıl bir barça istersinizi" diye soruyor. ve bunun üzerine anket yapılıyor. anketten çıkan sonuca göre ilk önce hoca sonra futbolcular geliyor ve şimdi barça rakibini boğan bir yapıya sahip ve herkesi yeniyor...

bizim yöneticilerimizin bunu akıl edeceği yok... onun için bmn olarak 5 ayrı ilde trabzonsporlular üzerinde böyle bir anket yapsak bire bir gidip konuşsak fikirlerini alsak ve sonra bunu yönetime sunsak nasıl olur?
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• @Nytre

Bizim yöneticiler kendi aralarında fikir ayrılığı yaşıyor birde taraftarın fikrinimi alacak
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• onlar alamadığı için biz kendi çabalarımızla bir kamuoyu araştırması yapalım diyorum... trabzonspor yönetimine gelen insanlar nedense kendilerini NİRVANAya ulaşmış zannediyorlar.

taraftarın çoğunluğunun ne istediği önemli.. aşağı yukarı da aynı şeyler söyleneyeceğindne eminim.
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• nasıl bir takım isteyeceğim tabi ki süper bir takım istiyorum. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X