Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil bir takim istiyoruz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ben belli bir oyun kalibi olan ts istiyorum. derbilerde hic kaybetmemek ugruna berabelige yatip hic kazanmayan bir takim degil.

ziya hoca zamaninda kendi limitleri icinde bi stili vardi bu takimin.cogu defansif yonu kuvvetli adamlardan kurulu, topu topu 3-4 kisinin uzerine kurulu ofanslahizli cikan bir takim. o donemlerden beri su an begenmedigimiz gokdeniz yattara ve tekkenin ustunde yigilmis olan ozveri gerektiren bir anlayis. o nedenle ben bu adamlara degil kizmak, her zaman buyuk takdirle anacam.

daha sonra lee zimko gibi transferlerle daha bi agirligin dagitildigi takim gibi takim formasyonuna gecilmeye calisildi. kontraya dayali degil de oyuna hakim olan. o da iyi gitti aslinda basta. o momentumu korusak su an cok farkli yerdeydi ts. ama klasik derbi maclardaki hakem facialari, cezalar, sakatliklar,sene basi ve devre arasialinan ve verilen adamlardaki hatalar olayin havasi kacti.

vahid ile devam edilmesin diyorum cunku hava kacikligini giderecek kapasitede degil. kaldi ki takima zaten olandan daha fazla hicbir sey verdigine inanmiyorum.

gercekci olmak lazim, kurulan hayali kadrolardaki oyuncularin cogu tsye gelmez. fakat ts yabanci tranferini nispeten iyi yapan bir takimdir. dusuk butcesine ragmen arvaladzelerden tutun, aurelio, yattara, zimkolari bulmus ts. hepsi son derece kaliteli adamlar. yonetiminyapacagi bunlardan 2 tane daha bulmak. biri kesin stoper olmali. 4lu defans oynayacaksak basarinin yarisi 4un ortasina saglam 2 adam koymaktan geciyor. seneler senesibunu basaranin isi goturdugunu izledik tr liginde: stumpf&kuntz, hogh&uche, zago&ronaldo, song&thomas... turkiyede cok stoper var ama kalite yok. o yuzden milanin yanina yabancikalite bir stoper cok kritik.

tr icinden de aslinda iyi ama degeri dusmus adamlara yonelmek lazim. fatih akyele cok tepki gosterdik ama geldi ve takimin en iyilerinden biri oldu. ayni sekilde su bu takim eskisi kompleksine girmeden bir iki tane takviye yapilabilir. ama bunlar karakteri itibariyla trabzona ve takima adapte olabilecekadamlar olmali ve sayisi 2yigecmemeli - yoksa bjknin yaptigi hataya duseriz.

son olarak da eldeki adamlar iyi degerlendirilmeli. havasi kacmis bir takimda su kotu demek yanlis. tekke bile elestiriliyor. 3 senedir bu kadar kisitli ofansif anlayisi olan bir takimda bu kadar gol atantekke, arkasinda alex yada tumer vs gibi adamlarlaoynasa acabaneler yapardi. tekkeye her ne kadar kariyeri acisindan haksizlik olsa da kesinlikle kesinlikle tutulmali. onun disinda bir ara bu ulkenin en iyi sol beki olan celaleddin gibi adamlar yeniden kazanilsin. bunlari kazanirken ozellikle yabancilarda ise tam yaramayanlarla vedalasilsin. yabancilar konsunda son bir not yattara: bu adami 90 dakkalik ve her maclik bi guc haline getirmek takimn gucunu %50 arttirir. fakat vahidle olacak is degil bu.

Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

yensede yenilsede arkasinda olabilecegimiz bi oyun sergileyen takim istiyorum çokmu sey istedim acaba?
      sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

SAVASSIN RAKIBE SAHAYI DAR ETSINTARAFTARINLA BUTUNLESSIN

ONDAN SONRA yenilsin ama bunlari yapsin sonra yenilsin

bence bunlariyaparsa YENILMEZ YA[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        OLUMUNE TRABZON
        ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

savasan ve herseyiyle kazanmak çin oynayan ayni zamanda rakiplerin titreyerek geldigi bir avni aker ve avni akeri cehenneme çevirentaraftar istiyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
          BMN Tsira TRABZON

Yorum

her zaman savasan,rakibi ablukaya alan,iyi mücadele eden,bir takim istiyorum,öyle yok sanssiz yok bilmem ne,sen adam gibi oyna gerisi yalan
            BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

TABIKI BARCELONA GIBI
              Yanlışlarımla kazanmaktansa, doğrularımla kaybetmeyi yeğlerim

Yorum

ben size diyim

bizim taraftarimimiz hiç yenilmeyen bir takim ister

dünyanin izleyecegi bir takim olsun ister

tabi maçlara da beles gtmek ister

hazirlik maçlarini milli takimlarla oynasin onlari da yensin ister

kafasin siktimi gönderecegi hocasi ve baskani olsun ister

takimin herhangi bi ürününe para vermek istemez

[ille d' 7]

Yorum

Formanin agirligini bilen bir takim istiyorum , Trabzonsporun gecmisi bilen futbolculardan kurulu takim bence cok faydali olur diye düsünüyorum .

Korkmayan yilmayan ve son dakikaya kadar gol arayan takim istiyorum.

Yorum

sampiyonlar liginde final oynayan trabzonspor ,70.000 kisilik stadi dolduran trabzonsporlular istiyorum,cokmu istiyorum[img]smileys/smiley24.gif[/img]
                    Edited by: mission_61
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

futbol çok deisti. artik 70-80 lerdeki gibi deil.

ezildiginde bile kazanan bi takim istiyorum. çekirdekçi taraftar istemiyorum. ve yattaranin gitmesini istiyorum.. çok seymi istiyorum...

Hadi eyvallah..

Yorum

egeemn sen bu nu ayik kafaylami yazdin da yattaranin gitmesini istiyorsun

işkenaz

Yorum

artiz futbolcu istemiyorum.
                          benden

Yorum

ben vahid halilhodziç in kurdugu bir takim istiyorum,istiyordum. çok seymi istiyordum.
                            N e K ö T ü !

Yorum

KUMAN

Yorum

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                                sampiyonlar liginde final oynayan trabzonspor ,70.000 kisilik stadi dolduran trabzonsporlular istiyorum,cokmu istiyorum [img]smileys/smiley24.gif[/img]
                                yooo
                                fenerbahçe dünya pisliğidir..
                                her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X