Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil bir takim istiyoruz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ruhuyla oynayan gururuyla oynayan bir takim...

Yorum

Arkadaslar ben bu konuda Tam Villa Real gibi bir takim istiyorum Riquelme disinda alamaycagimiz tek futbolcu onun gibi odur çünkü hepsi istikrarli takim oyunu benimseyen oyuncular kesinlikle böyle futbolcular olmali....

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
        İlk olarak firari tarafından gönderildi
        İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi

yakinda bir konu açacagim.:nasil bir taraftar istiyorsunuz diye.bütün yorumlari okuyorum.yorumda yaziyorum.dikkatimi çekti,birileri hocayi istemiyor.birileri yönetimi istemiyor.birileri ikisinide istemiyor.birileri yattarayi birileri gökdenizi,birileri hüseyini istemiyor.hatta birileri fatih tekkeyi istemiyor.

biri umut iyi topcu diyor,digeri yaramz diyor.sürekli lazarov iyi topcu neden bir büyük takima gitmiyor derdik.onu almaya kalktik,o topcu degil diyor birileri.

birileri illa tolga geçsin kaleye,birileri jeferson,birileride ikiside geçmesin diyor.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

acaba diyorum bizim kadar farkli düsünen bir taraftar daha varmidir.herkes bizim gibimi,yoksa onlarad bazi çatlak sesler haricinde herkes bir mi düsünüyor.

ne diyem.gerçekten trabzon sporda yöneticilik yapmak,antrönerlük yapmak,hatta futbolcu olmak çok ama çok zor.

trabzon sporlular futbolu bildigi için degil.her kafadan bir ses çiktigi için.

+1967

bu kadar ayri ses çikmasi herkesden dogal bir sey anormal olan ve trabzonsporu uçurumun kenarina süren de o insanlarin tercigine duymadigimiz saygidir!bunu ne zaman basardik o zaman trabzonspordan bir seyler beklemeye mecburuz...

Kesinlikle katiliyorum. Yomrali73 senin çatlak dedigin sesler demokrasinin, ifade özgürlügünün sesleridir. Aksine, çok seslilik kesildigi zaman degil, birbirimizin düsüncelerine saygi duymaya basladigimiz zaman hersey daha kolaylasacaktir. Inan bana herkes bir düsünüyorsa orada bir problem var demektir

valla iyi diyonuzda,bizler kendimiz seçtigimiz insanlara saygi duymuyoruz.ben halil hodziç kalsin diyorumama millet otobüsün önünü kesip istifaya davet ediyor.bunlar bizde hep oldu.hepte olacak.

ama haklisiniz.yüzde yüz.haklisiniz. amma velakin bu sekilde basari ve güzel günler hiç yakin degil.
        N e K ö T ü !

Yorum

fenerbahçeye 6-0 yenilelim, 7-0 olsa bile karadenizin dalgasi gibi hirçin biçkin ve asice yenilelim o zaman iste bu takimTRABZONSPOR derim.

KORKAKÇA bi anlayis asla.. "fenerbahçeye 4 forvele oynanmaz""bu takim nasil yenilir bilemiyorum"diyen bi teknik adamdan ne beklenir ki?

ben böyle bi hoca istemem
          istesemde istemem.

TRABZONSPOR'UMUZU geri istiyorum.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

kesinlikle trabzonspor formasinin ne anlama geldigini bilen suurlu futbolcular kaninin son damlasina kadar oynayan rakip takimi bogan bir takim tabi bunun yaninda avni aker i cehenneme çevirecek bir tarafytar istiyorum
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi

yakinda bir konu açacagim.:nasil bir taraftar istiyorsunuz diye.bütün yorumlari okuyorum.yorumda yaziyorum.dikkatimi çekti,birileri hocayi istemiyor.birileri yönetimi istemiyor.birileri ikisinide istemiyor.birileri yattarayi birileri gökdenizi,birileri hüseyini istemiyor.hatta birileri fatih tekkeyi istemiyor.

biri umut iyi topcu diyor,digeri yaramz diyor.sürekli lazarov iyi topcu neden bir büyük takima gitmiyor derdik.onu almaya kalktik,o topcu degil diyor birileri.

birileri illa tolga geçsin kaleye,birileri jeferson,birileride ikiside geçmesin diyor.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

acaba diyorum bizim kadar farkli düsünen bir taraftar daha varmidir.herkes bizim gibimi,yoksa onlarad bazi çatlak sesler haricinde herkes bir mi düsünüyor.

ne diyem.gerçekten trabzon sporda yöneticilik yapmak,antrönerlük yapmak,hatta futbolcu olmak çok ama çok zor.

trabzon sporlular futbolu bildigi için degil.her kafadan bir ses çiktigi için.

BU söyledigin seylerde hiçbir anormallik yok herkesin farkli seyler düsünmesi çok normal zaten bu forumda insanlar fikirlerini açiklasin diye var herkes ayni seyi düsünüp söyleyecekse foruma ne gerek var yönetim takimi kurar bizde gidip seyrederiz 20 sene sampiyon olamasakta.

Yorum

yirtan, savasan, bogan, hapseden bir takim istiyoruz yaaa....

maç sonu formasi terden islanmis (sirilsiklam olmus) futbolcular istiyoruz...

rakipten korkan rakibe göre taktik yapan degil, herksesin oynattigi futboldan korktugu bir teknik adam istiyoruz....

adam gibi adam, verdigi sözü tutan ve kalbi trabzonspor için çarpan baskan istiyoruz.....

bunlar oldugu zaman basri kendinden gelecekttir yyyaaaa

çünkü biz TRABZONSPORUZ..........

Yorum

Eskiden gurur duydugumuz oyunu, karsi takima oynatiyoruz iste, hem de Avni Aker'de..

Nasil o zaman istanbullularin 1 puan almasi onlar için sevinç vesilesiydi; biz de artik en azindan yenilmemeye çikiyoruz, hem de Avni Aker'de..
                  Naber?

Yorum

Edited by: yomrali73
                    N e K ö T ü !

Yorum

Geçen seneki gibi olsun yeter

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Tek forvet oynayan bir takim istemiyorum. En azindan kademeli arka arkaya olsun forvetler ama ortasaha kör dövüsü seklinde olmasin 2 forveti sahada göreyim
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

LEE DJOKAJ SZYMEK KESIN GITMELI

YATTARA90 DAKIKA OYNAMAYACAKSATAKAS YAPILABILIR& nbsp;

JEFFERSON

FATIH AKYEL STEPANOV TRAORE [LIVERPOOL]

FAHRI& nbsp; KALSTRÖM(RENNES)

GÖKDENIZ&nbs p; DELGADO(BASEL)&nbs p; SERHAT(ANDERLECT)

V.PERSIE[ARSENAL] FATIH TEKKE

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi

YATTARA90 DAKIKA OYNAMAYACAKSATAKAS YAPILABILIR& amp; nbsp;

JEFFERSON

FAHRI& amp; nbsp; KALSTRÖM(RENNES)

GÖKDENIZ&amp ;nbs p; DELGADO(BASEL)&amp ;nbs p; SERHAT(ANDERLECT)

iyiki baskan sen degilsin!!! saydigi adamlara bak! szymeki gönderip fahriyimi istiyorsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]yattarayi gönderip serhatimi istiyorsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi

YATTARA90 DAKIKA OYNAMAYACAKSATAKAS YAPILABILIR& amp; nbsp;

JEFFERSON

FAHRI& amp; nbsp; KALSTRÖM(RENNES)

GÖKDENIZ&amp ;nbs p; DELGADO(BASEL)&amp ;nbs p; SERHAT(ANDERLECT)

Pes yani sana göndermek istediklerinle almak istediklerini bi kiyasla istersen bastan[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

ben nasil takim istiyorum biliyormusunuz? ligi salla. ligde 50 sene daha sampiyon olmasak gam yemem. Ama avrupada basari istiyorum. Hemen bu sene baslayalim. Uefa kupasinda yukarlara cikalim, avrupada duyulalim. onun icin avrupa maclarimiz bana daha cok koyuyor. Kiev faciasi geliyor aklima diken diken oluyorum ya.
                                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X