Yenilmek önemli degil. Birtakim vardir Öylesine çikar yenilir. Birde takim vardir ki maç boyunca oynar ama maglup olur. Birdebir takimsahada 11 kisidir. bu 11 kisinin bir kisiye bagimli olmayan bir takim istiyorum.Edited by: kaplan6161
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nasil bir takim istiyoruz?
Daraltma
X
-
öncelikle ben ne trabzonluyum nede ailemden birinin trabzonla baglantisi yok hatta m.e.b tarafaindan okutulacagim trabzon lisesi ne babam gitmeme izin vermedi. ama benim trabzonsporlulugum çok küçük yasta köyde daha ilk okula baslamadan kuran mektebinde dinledigim ts _ geyse maçindan sonra basladi.o günden sonra trabzonsporluyum. küçük yaslardan beri trt 3 te avrupadan futbol ve trabzonsporu takibe basladim. simdi fanatigi oldugum iki takim var barça ve trabzonsporum. ikisinin mücadeleside asilce. ben trabzonspordan sampiyonluk istemiyorum. benim küçük yaslarda gönlümde taht kuran bana futbolu sevdiren oyun felsefesini sahaya yansitsin, mücadele etsin yeter. benim bildigim trabzon dünyanin her yerinde kazanmaya oynar. ama nasil oynar futbolu futbol gibi oynar. izleyenler zevk alir. skora oynamaz. ayni felsefe barçada dav var onlarda her yerde kazanmaya oynar. açik futbol oynar, oyunu çirkinlestirmez.hatta daha da ötesi katalanlarla trabzon ve karadeniz insanin özelliklede trabzonspor taraftarinin çok benzerligi vardir. cruyff diyorki'' dünyanin her yerinde futbol izledim , oynadim. ama katalan halkini barcelonasi nin üzerine titredigi gibi bir sevgiyi kesinlikle görmedim.'' sanirim cruyff trabzonu ve bizi yakindan incelememis. bizimde böyle hatta katalanlarinkinden çok daha fazla. onlarin belli politik nedenleride var. biz neden onlardan daha köklü bir sevgimiz varken istedigimiz seviyeyi yakalayamiyoruz. neden trabzonspor kültürünü asilayamiyoruz takima. öncelikle trabzonspor kültürünü tüm kalbiyle hissedecek bir fuutbolcu toplulugu olusturulmali ve bu sehri bu insanlari anlayan , trabzonsporun ne demek oldugunu bilen bir hoca getirilmeli. bazi avrupa kulüplerinin yaptigi gibi öncelikle yenilere ve eskilere trabzonspor müzesi gezdirilmeli tarihi tüm ayrintilariyla anlatilmali, trabzon formasi ne demek onu benimsetmeli. öncelikle yeni bir anlayis gelitirilmeli. bu isi amatör ruhla yapmalilar. ruhlarini ortaya koysunlar bu insanlar onlari bas taci yapar. öncelikle trabzonspor ruhunu ve kültürünü tasiyabilecek bir kadro kurulmali. böyle bir kadro istiyorum.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
kusura bakmayin ama istikrar istikrar istikrar
takim kuracak arkadaslar fatihsiz,szymeksiz,gökdenizsiz,yattarasiz,hüseyinsiz,milansi z bir takim takim degildir bu seneki performanslarini baz almayin bu fuytbolcularin neler yapabilecegini biliyorsunuz..
düdek
?  ; stephanow&nb sp; ?  ;? (lee)
yattara hüseyin  ; szymek gökdeniz
fatih tekke zurawski
t.d:vahid halilhodziç
iyi bir yedek kadro ile basari gelir.. ayrica takimda 3 tane polonyali olmasi da basarida ayri bir etken olur çünkü bakin fenere 5 brezilyali bir de ganali basari istikrar ve uyumdan gelir...."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Düzeltme asagidaEdited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bence oyuna agirligini koyan kaliteli futbolcular almanin zamani geldiEdited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Naim
bunu defaaatle söyledim yine söylüyorumİlk olarak szmek tarafından gönderildiöncelikle ben ne trabzonluyum nede ailemden birinin trabzonla baglantisi yok hatta m.e.b tarafaindan okutulacagim trabzon lisesi ne babam gitmeme izin vermedi. ama benim trabzonsporlulugum çok küçük yasta köyde daha ilk okula baslamadan kuran mektebinde dinledigim ts _ geyse maçindan sonra basladi.o günden sonra trabzonsporluyum. küçük yaslardan beri trt 3 te avrupadan futbol ve trabzonsporu takibe basladim. simdi fanatigi oldugum iki takim var barça ve trabzonsporum. ikisinin mücadeleside asilce. ben trabzonspordan sampiyonluk istemiyorum. benim küçük yaslarda gönlümde taht kuran bana futbolu sevdiren oyun felsefesini sahaya yansitsin, mücadele etsin yeter. benim bildigim trabzon dünyanin her yerinde kazanmaya oynar. ama nasil oynar futbolu futbol gibi oynar. izleyenler zevk alir. skora oynamaz. ayni felsefe barçada dav var onlarda her yerde kazanmaya oynar. açik futbol oynar, oyunu çirkinlestirmez.hatta daha da ötesi katalanlarla trabzon ve karadeniz insanin özelliklede trabzonspor taraftarinin çok benzerligi vardir. cruyff diyorki'' dünyanin her yerinde futbol izledim , oynadim. ama katalan halkini barcelonasi nin üzerine titredigi gibi bir sevgiyi kesinlikle görmedim.'' sanirim cruyff trabzonu ve bizi yakindan incelememis. bizimde böyle hatta katalanlarinkinden çok daha fazla. onlarin belli politik nedenleride var. biz neden onlardan daha köklü bir sevgimiz varken istedigimiz seviyeyi yakalayamiyoruz. neden trabzonspor kültürünü asilayamiyoruz takima. öncelikle trabzonspor kültürünü tüm kalbiyle hissedecek bir fuutbolcu toplulugu olusturulmali ve bu sehri bu insanlari anlayan , trabzonsporun ne demek oldugunu bilen bir hoca getirilmeli. bazi avrupa kulüplerinin yaptigi gibi öncelikle yenilere ve eskilere trabzonspor müzesi gezdirilmeli tarihi tüm ayrintilariyla anlatilmali, trabzon formasi ne demek onu benimsetmeli. öncelikle yeni bir anlayis gelitirilmeli. bu isi amatör ruhla yapmalilar. ruhlarini ortaya koysunlar bu insanlar onlari bas taci yapar. öncelikle trabzonspor ruhunu ve kültürünü tasiyabilecek bir kadro kurulmali. böyle bir kadro istiyorum.
Trabzona Sadece Renkleri degil yapisi ilede benzeyen tek kluptur Barcelona
Maddi olarak belki Barcelona kadar Degiliz bunun içi Trabzonun ekonomik durumu çok yeterli degil ama az çok demeden hepimiz Trabzona verebilecek kadar seviyoruz
Alt yapimizda Barcelona gibi Köklesmis bir yapida fakat A takimda pek degerlendiremiyoruz
cruyf un Barcaya asiladigi Hucum futbol anlayisi sadece bu takimda hocalarin sevilmesi ve uzun ömürlü olmalarini saglamayacaktir ayni zamanda herkesin takimini daha zevkli hissetmeni de saglayacaktir
Devamli golu düsünen gol yesede 1 fazlasini atmak felsefesinin artik Trabzonun temel felesefesi olmasidir
1-0 lik galibiyetler yerine 5*4 lük galibiyetlerdaha çok memnun ettigini düsünüyorum taraftari
amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok
yönetim bir yandan Gelecek sene için plan yaparken mutlaka bir yandan da Barcelonaya gidip 3-4 ay tesislerde yatip kalkacak kapeside de TRabzonuda bilen 3-4 kisilik bir grubu yollayip barcelonanin Yönetim alt yapi ve Promosyon hizmetleri için çalismalara baslamalidir
ama öyle Brezilyada topcu aramak gibi olmamali bu olay yan gelip yatip Trabzon bütçesinden yemek için gidilmemeli
Yorum
-
İlk olarak firari tarafından gönderildi
kusura bakmayin ama istikrar istikrar istikrar
takim kuracak arkadaslar fatihsiz,szymeksiz,gökdenizsiz,yattarasiz,hüseyinsiz,milansi z bir takim takim degildir bu seneki performanslarini baz almayin bu fuytbolcularin neler yapabilecegini biliyorsunuz..
düdek
?  ; ; stephanow&am p;nb sp; ?  ; ;? (lee)
yattara hüseyin  ; ; szymek gökdeniz
fatih tekke zurawski
t.d:vahid halilhodziç
iyi bir yedek kadro ile basari gelir.. ayrica takimda 3 tane polonyali olmasi da basarida ayri bir etken olur çünkü bakin fenere 5 brezilyali bir de ganali basari istikrar ve uyumdan gelir....
evet: yildizlarimizin akli basina getirilip,3-4 kaliteli transferle,ve tabii,halil agayla basarinin gelecegi kanisindayim.
aN e K ö T ü !
Yorum
-
Bugün oynamaya çalistigimiz sistem Avrupa'da geçerli olan ve Barcelona dahil büyük takimlarin oynadigi sistemdir.Bu sistemden vazgeçilmemesi gerektigini düsünüyorum.Sorun bu sablona uygun oyuncu transferindedir.Ve oyunu okuyup gerekli degisiklikleri gerektigi anda yapabilecek bir hoca lazim.
Barcelona deplasmanda 1-0 kazaniyor,kendi evindede 1-0 korumaya çalisiyor.Taraftarlari hücum futbolu niye oynamadik diye agit mi yakiyor ? Hücum futboluna,göze hos gelen futbola 3 puan verilmiyor,hatirlatirim...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Trabzonspor'un asil sorunu takima liderlik yapabilecek bir oyuncunun olmamasidir. Liderlige en yakin oyuncu Fatih Tekke'dir ama o da sik sakatlanmasiyla takimi bassiz birakti çogu maç.
Onun için özellikle ortasahaya lider özellikli oyun kurabilen bir ortaha sart. Ayrica Yattara'nin oldugu kisma defansif özellikleri çok iyi olan, gerektiginde ortasahaya sarkip Yattara'nin mevkisini doldurabilecek, ileri geri çalisabilecek bir bek lazim. Aslinda Fatih Akyel bu görevi yapabilecek kapasitede. Ayni sekilde sol bekede adam lazim.
Defans ortaya birbirinle anlasabilen 2 stoper iyi olur. Birisi Milan olsun diyorsak digeriayagina hizli bir stoper olmali. Ayrica bu oyuncu oyunu geriden okuyabilmeli ve oyuna topu iyi sokabilmeli,forvete geriden uzun toplar çikartabilmeli. Libero özellikli olmali. Böylecetakim ortasahanin sikistigi durumlarda çabuk elemanlarla gol yollarini açacaktir.
Kale konusunda Jeff bana hala güven vermiyor. Türkiye'ye geldiginde "Bana topu tutmayi degil yumruklamayi ögrettiler" diyen bir arkadas. Daha "temel kalecilik teknikleri-fundamental" zayif olan bir arkadastan her maç "acaba bu maç ne yapacak" diye endise içine girmek istemiyorum. Defansina da güven verdigini de sanmiyorum.
Forvete(Fatih Tekke'nin kendi istegiyle ayrilacagini saniyorum) 1i teknik, hizli güçlü bir santrafor istiyorum (Amokachi tipinde). Digeri Nobre tipinde gezen santrafor ayni zamanda firsatçi ama kafa toplarinda da çok etkili olmasi lazim. Böylelikle bosalttigi alanlara atak gücü yüksek ortasaha dahil akin edecektir.
Bu gözlemlerim isiginda söyle bir dizilis olabilir.
Landerau (Kenneth Stenild...)
Fatih A. Milan Hayrettin
Ön Libero(Hüseyin)
Yattara SimekAnderson(Porto) Bilyaletdinov
Kerzhakov/Gu zman(Amokachi tip)
Gezen Forvet, Firsatçi, kafa özellikli
Bilyaletdinov Filipescu tarzinda bir oyuncu. Her iki kanatta her yerde oynuyor.
Filipescu gibi bir joker üstelik ofansif yönü kuvvetli. Guzman,
Kerzhakov dedigim Amokachi tipinde... Gökdeniz ayrilirsa yedege iyi bir ortasaha yeterli olur. Ayrilmazsa ihtiyaca göre kullanilarak yararli olabilir. Tabi oyuncular degisebilir ama bence oyun sablonumuz böyle olmali
Not: yabanci sayisi 7 olmus simdiden... Idare edin artik [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Edited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
jefferson
ferhat tayfun eller lee
adem hüseyinhasan djokaj
m.yilmaz t.jun
ayagina top yakisan, top kullanabilen
futbolun temel özelliklerini (çalim,sut,pas,markaj,kosu) bilen
formanin hakkini veren
bir takim istiyoruz. ve onu yönlendirebilecek bir hoca.
iyi takim iyi oyunculardan kaliteli oyunculardan olusur.:::TS:::
Yorum
-
saldiran korkmadan saldiran onuruyla oynayan vee karsisindaki kim olursa olsun hucum eden bi takim istiyorum arkadaslar soyleyin cok sey mi istiyorum eskiden oldugu gibi savasan onurunu için oynayan korkmayan bi takim istiyorum ben trabzonumu geri istiyorum geri verin trabzonumu bana geri verin neolur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum