Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tükenişin Anatomisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah Simal Yildizindan razi olsun!!!!

Yillardir icimde tasidigim ama telafuz etmekte zorlandigim konulara degindin. Yazdiklarinin noktasina ve virgülüne katiliyorum.

Ridvan Dilmen: Biz Trabzonda birak gol atmayi korner bile zor kazanirdik. Su mac bir an önce bitsede Istanbula dönsek diyorduk. Simdi Trabzonspor maclari derbi bile sayilmiyor.

Bunu bir FB´li diyorsa bizlerin iki elimizi basimizin arasina koyup kendimizi yoklamasi gerekiyor.

Bizim en büyük problemimiz kesinlikle ve kesinlikle TARAFTAR.

Ben bu Insanlarin Stada Takimlarina destek icin degil Futbolculara Ana Avrat küfür etmek icin giden Hainler olarak görüyorum. Ben almanyadan özellikle önemli maclara ucakla gelip gidenlerdenim. her defasinda lanet ediyorum kendimden utaniyorum cünkü zamanimi biricik kizimla gecirebilirdim buralarda ne isim vardi benim diye.....!? Ama benim tutkunlugum ve TS Askim beni birakmiyor gene geliyorum.

Futbolcular hakkinda forumlardaki yorumlari okuyorum kendimi saskinliktan alikoyamiyorum. Bunlar gercekten TS´li mi diye.

Bu Kafalar degismeli, yoksa Trabzonspor Ruhuna Fatiha.

Duyarli Taraftarlari göreve cagiriyorum. Bu Hainlere izin vermeyin. Kulübümüze ve Futbolcularimiza sahip cikalim cünkü adamlar bu kadar baskiya dayanamayip kacmak istiyorlar. En yakin örnegi Fatih Sultan Tekke.!
    sonunda herkes Trabzonsporlu olmasin. Birakin bu da bizim ayricaligimiz kalsin.!

Yorum

• hersey bir tarafa hos geldin simal yildizi....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

[/i]

l- Sevgili mission_61, bana Trabzonspor?un büyüklüğünü anlatmak için kullandığın o grafiği kim hazırladı biliyor musun?<>

O grafigi kimin hazirladigini bildigim icin buraya koydum [img]smileys/smiley2.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Geçen sezon fener maçından sonra yazmıştı bu yazıyı Tunga.Üzüntülü ve duygusal bir yazı olsada çok önemli tesbitler var yazısında.Umarım bu pazar kazanacağımız maç geçen sszon yaşadığımız o mağlubiyet üzüntüsününde telafisi olur bizim için.Ah vahit hoca stephanov sakatlanınca oyuncu değişikliği yapsan eminim yenilmeyecektik...
          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• tunga abi yazdığı bütün her şeyde haklı biz takıldık kaldık maziye diğer takım taraftarlara hep maziyi söyleyip duruyoruz yeni bir şey yok 2 kere kıpırdandık gibi olduk ama engellendik ama artık sıfırdan başlama zamanı geldi ve geçti
            efsanede olduğu gibi trabzonlu kökene dönülmeli hocamız trabzonlu olmalı ve şehir şampiyonluğa inanmalı her maçta stadı doldurmalı daha söylenecek çok şey var aslında

Yorum

• taaa 30.04.2006, 00:49 tarihinde açılmış Tunga abi tarafından konu.
              değişen hiçbirşey olmamakla birlikte, daha kötü oldu herşey.
              bu camianın büyüklerinerede. Trabzonspor sayesinde mevki makam sahibi olanlar nerede. tv de gazetede söylenenleri yazılanları görünce hiç mi içiniz cız etmiyor yaa. nasıl dayanabiliyorsunuz bu olanlara.
              bırakın artık iç hesaplaşmaları. yapın bir büyüklük. bir araya gelin yaa. tv lerde orda burda Trabzonspor kimliği ile övünüp caka satacağınıza takıma sahip çıkın. bir araya gelin. eriyoruz resmen. ve kimseden ses çıkmıyor.
              her yönetimin bi muhalefeti olur. mevcut yönetime yönetim demek istemiyorum ama kağıt üzerinde yönetimler. ve tarihimizin en kötü günlerini yaşatıyorlar. neden ses yok. niye kimse ses çıkarmıyor yaa.
              Onursal Başkan: Kulüplerin olağan üstü durumlarında müdahale eder. birleştirici olur. bunlar yapılmazsa ne anlamı kalır Onursal Başkan sıfatının. ve gelmiş geçmiş bütün başkanlar. neredesiniz. hiç mi içiniz acımıyor.
              En son Burçak tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 14:46.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• bittik... tükendik.... dibe vurduk....

gercekler bu. "biz zamaninda aston villayi eledik, lyonu eledik, barcelonayi yendik, interi yendik" derdik eskiden. ama artik bunlarin üzerinden okadar sene gectiki, galatasaray UEFA ve SUPER KUPAYI ALDI, besiktasta liverpoolu evinde yendi, disarda hezimete ugrasada ve sampiyonlar liginde hic puan alamayan feneri gülerken, adamlar tur atladi. öyle böyle degil, bizim seneler önce yendigimiz interi bugünkü sartlarla yenerek...

artik bunlar gecmiste kaldi. "bizim 6 sampiyonlugumuz bukadar kupamiz var" derken adamlar bize bugünü sorunca konusacak bir basari bulamiyoruz.

birzamanlar basariliydik evet, temellerinide atmistik, ama bizi bitiren kendimizi istanbul takimlariyla es tutmakti. halbuki istanbul takimlari bizim gibi olabilmek icin cirpiniyordu...bunu anlayamadik.

kendi capimizda ona buna bakmadan yürüseydik, altyapimizla, taraftarimizla ve degerlerimizle suan 20 sampiyonlugumuz ve 4 yildizimiz vardi... olmadi!!! kendimizi yaktik.

geriye nemi kaldi. 24 yildir aglayan, kahrolan, belkide o günlerin acisiyla bu günleri bile yasayamayip toprak olup giden taraftarlar ve o kutsal bordo-mavi formanin degerli ambleminin üzerinde, o günlerin hatirasi adina bir yildiz....

tesekkürler tunga abi...

Yorum

• Uçakta kahkaha atan futbolcu
                  Sürekli bir tartışma konusudur. Asalet ve terbiye. Okullarda bile yapılan münazaralarda konuların başını çekmiştir.

Bir Türk ile bir Fransız, “Asalet” ve “ Terbiye” konusunda karşılıklı olarak münazaraya tutuşmuşlar.
                  Fransız, “ Terbiye”, Türk ise “ Asalet'i” savunmuş.
                  Fransız, “ Benim öyle bir terbiyeli kedim var ki, eve gelenleri ayakta karşılıyor. Çay ve su ikramında bulunuyor. Ne diyorsam onu yapıyor.” Fransızın evine giden Türk, kedinin bu halini gördükten sonra “ Bana bir hafta izin verir” demiş,
                  Bir hafta Türk, cebine küçük bir fare koymuş ve tutmuş Fransızın evinin yolunu
                  Evde çok önemli konuklar varmış. Fransızın terbiyeli ! kedisi konuklara yine ikramlarda bulunduğu sırada, bizim Türk, cebinden çıkardığı küçük fareyi salonun ortasına bırakmış. Tam sırada konuklarına hizmet etmekte olan kedi, bir anda farenin üzerine atlayarak onu halletmiş ve eski görevine dönmüş !

İşte, asalet çok önemli. Bu sonradan kazanılmıyor ..

Bunun yazımızla bir ilgisi var mı ?
                  Elbette var.
                  Trabzonspor'un bugünkü futbolcu kadrosuyla çok yakından ilgisi var.
                  Futbol. Yenersiniz, yenilirsiniz, berabere kalırsınız. Ama adamlığınızın devam etmeli. Bunun için asaletiniz olmalı.
                  Sivas'tan THY'nin özel uçağıyla dönen Trabzonspor kafilesinde, özellikle uçağın arka taraflarında oturmakta olan tecrübeli bir futbolcunun sanki ortalığın güllük-gülistanlıkmış gibi gülerek ve kahkahalar atarak sohbetini sürdürmesi, Bordo-mavili takımın bugünkü durumunun görüntüsüdür.

SPOR61

utanın
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tunga Kardesim klavineni uzun zaman kullanirsin insallah agzina yuregine saglik bu yazidan dahasimi var evet kabullenmek cok acii bu yaziyi okurken aklimdan okadar sey gecdiki benim yari bucuk Turkcemle yazamadigimi konusurken kelimeleri bulubda anlatamadigimi sen fazlasi ile anlatmisin yuregine saglik kardesim sagol varol.

Bu ara ceza almisin!!! cezali gorunuyorsun, nedenini bilmiyorum ama canin sagolsun kusme kusma seni bu yazindan dolayi seviyorum .

Yorum

• bugünleride gördük şampiyonluğu görmektengeçtim yeterki bizi rezil etmesinler dedik ama nerde yapmadıkları rezillik kalmadı

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        taaa 30.04.2006, 00:49 tarihinde açılmış Tunga abi tarafından konu.
                        değişen hiçbirşey olmamakla birlikte, daha kötü oldu herşey.
                        bu camianın büyüklerinerede. Trabzonspor sayesinde mevki makam sahibi olanlar nerede. tv de gazetede söylenenleri yazılanları görünce hiç mi içiniz cız etmiyor yaa. nasıl dayanabiliyorsunuz bu olanlara.
                        bırakın artık iç hesaplaşmaları. yapın bir büyüklük. bir araya gelin yaa. tv lerde orda burda Trabzonspor kimliği ile övünüp caka satacağınıza takıma sahip çıkın. bir araya gelin. eriyoruz resmen. ve kimseden ses çıkmıyor.
                        her yönetimin bi muhalefeti olur. mevcut yönetime yönetim demek istemiyorum ama kağıt üzerinde yönetimler. ve tarihimizin en kötü günlerini yaşatıyorlar. neden ses yok. niye kimse ses çıkarmıyor yaa.
                        Onursal Başkan: Kulüplerin olağan üstü durumlarında müdahale eder. birleştirici olur. bunlar yapılmazsa ne anlamı kalır Onursal Başkan sıfatının. ve gelmiş geçmiş bütün başkanlar. neredesiniz. hiç mi içiniz acımıyor.
                        Aman ha abicim onursl başkan falan deme, denize düştük ama yılana sarılmadan önce bir taka bulup ona tutunalım.
                        Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• TUNGA abi sanırım herşeyi özetlemiş.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X