Allah Simal Yildizindan razi olsun!!!!
Yillardir icimde tasidigim ama telafuz etmekte zorlandigim konulara degindin. Yazdiklarinin noktasina ve virgülüne katiliyorum.
Ridvan Dilmen: Biz Trabzonda birak gol atmayi korner bile zor kazanirdik. Su mac bir an önce bitsede Istanbula dönsek diyorduk. Simdi Trabzonspor maclari derbi bile sayilmiyor.
Bunu bir FB´li diyorsa bizlerin iki elimizi basimizin arasina koyup kendimizi yoklamasi gerekiyor.
Bizim en büyük problemimiz kesinlikle ve kesinlikle TARAFTAR.
Ben bu Insanlarin Stada Takimlarina destek icin degil Futbolculara Ana Avrat küfür etmek icin giden Hainler olarak görüyorum. Ben almanyadan özellikle önemli maclara ucakla gelip gidenlerdenim. her defasinda lanet ediyorum kendimden utaniyorum cünkü zamanimi biricik kizimla gecirebilirdim buralarda ne isim vardi benim diye.....!? Ama benim tutkunlugum ve TS Askim beni birakmiyor gene geliyorum.
Futbolcular hakkinda forumlardaki yorumlari okuyorum kendimi saskinliktan alikoyamiyorum. Bunlar gercekten TS´li mi diye.
Bu Kafalar degismeli, yoksa Trabzonspor Ruhuna Fatiha.
Duyarli Taraftarlari göreve cagiriyorum. Bu Hainlere izin vermeyin. Kulübümüze ve Futbolcularimiza sahip cikalim cünkü adamlar bu kadar baskiya dayanamayip kacmak istiyorlar. En yakin örnegi Fatih Sultan Tekke.!
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum