Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftarın Geleneklerinin Neler Olmasını İsterdiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Taraftarlarımızın geleneklerini devam ettirsin yeter. Yuhalasın, ıslıklasın, takım üstünde baskı oluştursun. Yıllar boyu hep taraftar baskısı var, performansımızı etkiliyor dedi futbolcular, şu anda baskı yok ve halleri ortada. Paraları yatıyor, onları eleştirecek bir basın yok eleştiri olsa bile öncelik hep yönetim ve hocada. Bu takım sene başından beri oynadığı oyunlardan birini cezasız bir maçta oynasında görelim.

Nitekim futbol maçına en çok benzeyen karşılaşma Videoton maçından sonraki Elazığ maçı. Futbolculara insan gibi bakmıyorum artık, gözümde birkaçı hariç hepsi modern köleler. Eskiden sırtlarına kırbaç vurulurdu, şimdi sistem değişti dikkatli olunmazsa kontrolü ele alabilecek duruma geldiler. Kontratlarıyla işin genel yapısı böyle gözükse de elimizde kalan tek koz taraftar. Avni Aker her zaman bir cehennem olmalı, iyi oynadığımızda rakip kulüp için kötü oynadığımızda bizim paralı askerlerimiz için.

Yorum

en önemlisi takım seyirciyi çoşturmayacak taraftar takımı çoşturacak maç 3-0 iken de tezahüratına dvm etcek sahadaki oyuna bakmadan tribününü yapacak, tribün kültürü oluşacak en azından kale arkalarında.
      burada yabancı taraftarların resimlerini videolarını hayranlıkla paylaşanlar tribünde oturarak maç izliyr.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
      A Love..Lİke No Other

Yorum

Şikecileri alkışlamasınlar isterdim.
        StopMatchFixing.Com

Yorum

Takımı yuhlamakdaki gösterdikleri organizasyon başarısını takımı desteklerkende göstermelrini isterdim..
          her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın isminide değişiriz tam olur.

Avni Aker Düğün salonu.

Düğünlerimiz yemeklidir.
            Bu zihniyetinle birkaç yüz sene önce Osmanlı Devleti'nde yaşasan ordu için de Yeniçeri Düğün Bandosu derdin herhalde;
            şöyle bir bak dünyadaki kulüplerin tribünlerine öyle konuş.

Yorum

takım desteklendi emin olun siz..
              ekran başında çay içip taraftar hakkında ahkam kesmeyin..
              maçta olanlar ne demek istediğimizi anlar..
              ihaleyi taraftara yıkmayın..
              senin yaptığın emeği sahadaki topçun anlamıyorsa yapılan her türlü tepki haklıdır..
              alkışladım bir daha alkışlarım..
              taktınız alkışlamaya..
              ne var bunda..
              adam çatır çatır top oynadı..
              geçin şikeci mikeci işlerini..
              bu rezil takıma verilmesi en güzel tepkiyi verdi..
              rakibi alkışlayarak..

Yorum

Taraftar istiyorum
                Yenilsekte desteklesin
                Taraftar istiyorum
                Kendi evimizde rakip desteklenmesin
                Taraftar istiyorum
                Stadı tam doldursun
                Taraftar istiyorum
                Gonlu hep bordo mavi olsun
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Rakibi baski altina almayi, hakemi baski altina almayi ögrensinler..!!

Kisacasi ISLIK calmayi...

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Takım kötü giderken ayağa kaldırabilen bir tepki yetisi olsa ne güzel olurdu...

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• 95 dk. Trabzon diye bağırmasını,

Bordo Mavi çekmesini

Galibiyetler sonrası 3 lü çekmelerini

Ama bunları yaparken çekirdek çitlememelerini, hatta maça çekirdekle gelmemelerini beklerim

1975-84 arasında rakibi tezahüratıyla boğan, oynatmayan TS taraftarlarını özledim
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bazılarında öyle bir mantık oluşmuş ki sakın geriye düşme Trabzon 1-0 neyse, 2-0 olursa ulan ! 3-0 olursa senin ben...

Oysa futbol tarihi 3-0'dan 4-0'dan çevirilen maçlarla dolu. "Işık yok ki" diyeceksiniz emin olun geri dönüşleri yapan takımın taraftarları da 3-4 farkı geriye düştüğünde sizin gibi düşünüyorlardı.

Mevzu şu ki, inancı taşıyabilmek... 25 yıl oldu maçlara gidiyorum her türlü haksızlığı gördüm bu sahalarda ona rağmen bir kez olsun şampiyonluk inancımı kaybetmedim. Kaybedersem sporun herhangi bir dalının yüzüne dahi bakmam. Şimdilerde ise beni Trabzonspor'a ve futbola bağlayan şike davasından başka bir şey değil. Dün akşam en azından şike ile ilgili hırsı sahada ve tribünde görememek beni kahretti.

On yıl önce "bir taraftarlık kültürü oluşturmalıyız buna mecburuz" dediğim de "hau ne kada da biliy" karşılıkları ile güme gitmişti o çok önemsediğim yapı.

Buyrun şimdi elimizdeki malzeme de bu.
                        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 27.11.2012, 18:34.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• taraftar geleneğimi asdjqwneqwjneaşjdnqwşnqw

2 şey istiyorum yemişim geleneğini...

1 rakip takımı alkışlamasın

bide çekirdek çitlemesin yeter....

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bazılarında öyle bir mantık oluşmuş ki sakın geriye düşme Trabzon 1-0 neyse, 2-0 olursa ulan ! 3-0 olursa senin ben...

Oysa futbol tarihi 3-0'dan 4-0'dan çevirilen maçlarla dolu. "Işık yok ki" diyeceksiniz emin olun geri dönüşleri yapan takımın taraftarları da 3-4 farkı geriye düştüğünde sizin gibi düşünüyorlardı.

Mevzu şu ki, inancı taşıyabilmek... 25 yıl oldu maçlara gidiyorum her türlü haksızlığı gördüm bu sahalarda ona rağmen bir kez olsun şampiyonluk inancımı kaybetmedim. Kaybedersem sporun herhangi bir dalının yüzüne dahi bakmam. Şimdilerde ise beni Trabzonspor'a ve futbola bağlayan şike davasından başka bir şey değil. Dün akşam en azından şike ile ilgili hırsı sahada ve tribünde görememek beni kahretti.

On yıl önce "bir taraftarlık kültürü oluşturmalıyız buna mecburuz" dediğim de "hau ne kada da biliy" karşılıkları ile güme gitmişti o çok önemsediğim yapı.

Buyrun şimdi elimizdeki malzeme de bu.
                            Hâlâ "hau ne kada da biliy" diyenler azınlıkta değildir. Yaşananlardan deneyim kazanarak, üstüne koyarak gitsek bugünün sıkıntısı yarının kazanımıdır deyip üzülmeyeceğiz ama nerde o günler.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X