Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir elestiri daha yapayim kendi adima.

Alman vatandasligina gecmeyi bile düsündüm ve hala düsünüyorum.

Düsünüpte gecmemis olmam mi daha kötü yoksa böyle bir seyi akilima getirmek mi daha kötü yada beni bu hale getirenler mi daha kötü acikcasi bilmiyorum. Bilmedigim icinde yanlis bir sey oldugunu görüyorum. Gördügüm halde düzeltemiyorsam bir hata yapiyorum demek ki.

Not: Bu elestiri sike süreci ile baglantili.
    En son cerasus tarafından düzenlendi; 16.08.2012, 00:54.

Yorum

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Düsünüpte gecmemis olmam mi daha kötü yoksa böyle bir seyi akilima getirmek mi daha kötü yada beni bu hale getirenler mi daha kötü acikcasi bilmiyorum. Bilmedigim icinde yanlis bir sey oldugunu görüyorum. Gördügüm halde düzeltemiyorsam bir hata yapiyorum demek ki.

Hocam yeri değil ama 1 sene Fransa'da kaldım ben öğrenci olarak. Orada paris başkonsolosuyla konuşma fırsatı yakaladım bir toplantıda. Fransa'da yaşayan türkler içir ne yapıp edip fransız vatandaşlığını geçin demişti. Aynı şey alman vatandaşlığı için de geçerlidir heralde.
      https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Düşünüp de geçmemiş olman büyük bir eksiklik.
        En son alper* tarafından düzenlendi; 16.08.2012, 01:15.

Yorum

@Cerasus @Yunus Danışmaz

Vatandaşlık değiştirenlerin neredeyse tamamı çok daha güzel hayatlar yaşamaktadır.

Ama onlar bunu yaptığı için biz buralarda yalnız kalıyoruz.

StopMatchFixing.Com

Yorum

en büyük eleştiri sanırım tribünde tek çatı olamama nedenimiz ben bunun gerçekten nedenini merak ediyorum forum yönetcilerin br çohu biliyordur tamam para ve çıakr ayrı bir kenara ama illaki denenmiştir birleşmek neden olmuyor neden bukadarmı fitiz abi birbrimize ben bu olaydan nefret ediyorum ayrıca TEXAS ıda tek geçerim çarşı sıymış yok ultraslanıymıs flan filanıymıs adamlar taraftar abi izleyin görün videoları

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cok cikarci bir taraftar topluluguyuz.

Dayimin oglu alt yapida oynamak isteyene kadar fanatik Trabzonsporluydu mesela. Alinmayinca fenerbahce taraftari oldugunu söylemeye basladi. Küfredip duruyor. Alinsaydi isler degisecekti ama...
              aynen benim arkadas da öyle.

mustafa yumlu ile beraber oynardi. topa nasil vurulur bilmezdu mustafa diyor ama onu aldilar beni almadilar cünkü onun arkasi vardi diyor.

dedigim arkadas da mükemmel top oynuyor. ve odur budur trabzonspora gicik, fenerli kendisi.
              Trabzonspor

Yorum

Kendimi eleştirmeliyim öncelikle Her fırsatta klübe üye olmayı istemişimdir ama kısmet olmadı bir türlü bu işin üstüne istediğim gibi gidemedimmi yoksa ilgisizmiyim desem ama sıkıntı bende sonuç olarak hala üye olamadım...Birçoğumuz skor taraftarıyız buna bir son vermemiz gerek ve stadyuma giden arkadaşlar özellikle TRABZONDA daha çok sesleri çıkmalı diye düşünüyorum çekirdekçilere son yani
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Benim icin degisen bir sey yok. Bizim burda süresiz oturma iznimiz var. Yani Türkiyede oturmuyorum zaten. Ister Cin pasaportum olsun, ister Türk, pek farki yok. Ama alman vatandasi olmanin getirisi daha cok tabi bu ülkede. Ama ben asla almayi düsünmedim. Istesem istedigim yasimda oturma izni yerine alman pasaportu alabiliyorum. Burda dogdum ama yinede Türk pasaportum var.

Su son adaletsizligi gördükten sonra Avrupa'ya ve Almanlara karsi bakis acim cok degisti. Insani bu duruma getirdiler. Tabi buda elestirlecek bir konu. Yilmamam gerekir.
                  En son cerasus tarafından düzenlendi; 16.08.2012, 01:06.

Yorum

Taraftara değer veren mi var da eleştiren çıkacak.
                    anca zaten taraftar suçlu olur.
                    millet piyasayı götürüyor
                    dut yemiş bülbüle dönen başkan ve teknik direktör
                    oldukça taraftar hep eleştirilir(!).
                    ölümüne trabzon !

Yorum

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen gerçekten büyük bir eleştiri yap kendine yönetime eyvalla hderimde hocama laf ettirmem bak burda cza yerim üyelim silinir onun için bida böle şeyler yazma yönetiminde gayet iyi iş yapıyor sadece bazı ları gitmesi gerekiyor s.şener klube çağ attlattı sen nediyn peşindesin şenol güneş olmasa belimiz dogrulmaz şikebahceli bu bir trabzonsporlu asla böle konusmaz hele şenol güneş hakkında yaptıkları yapacaklarının teminatıdır koçum uzada git

Yorum

İnsanlar bu forum gibi sosyal ortamları bir çeşit şahsiyet oluşturma egzersizi olarak görüyor. Sanal olması da işlerini kolaylaştırıyor. Keşke Trabzonsporlu olmasalar...

Yorum

İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnsanlar bu forum gibi sosyal ortamları bir çeşit şahsiyet oluşturma egzersizi olarak görüyor. Sanal olması da işlerini kolaylaştırıyor. Keşke Trabzonsporlu olmasalar...
                          Bu konuyla alakalı Tunga Abi bugün bana çok güzel bir araştırma yazısından bahsetti,

Kendisinden o yazıyı alıp burda paylaşacağım,
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

uzamak isteyen uzar.
                            ben düşüncemi yazdım.
                            haftasonu lig başlıyor hocanın bu seneki amacını çözebildiniz mi?
                            O kadar futbolcu giderken ''Durun'' dedi mi yönetime
                            ya da şöyle sorayım,
                            Şenol Güneş yönetimin karizmasını taraftardan üstün görmüştür her zaman.
                            Tff genel kurulunda gık diyebildi mi sayın Güneş.
                            terbiyeli olursak daha iyi anlaşabiliriz..bazı arkadaşlar bizi bilmeden yorum yapıyor.
                            ölümüne trabzon !

Yorum

İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Melek Hanım,
                              Ben eleştirinizi üzerime alınmıyorum ama böyle karanlığa sıkılan kurşunları hiç dürüst ve saygıdeğer karşılamadım.
                              Ben de mesela avatarınızdaki ucubeden rahatsızım ama dile getirmiyorum. Tahammül ediyorum.
                              Siz de tahammül etmeyi öğrenin. Yoksa bu tip mesajlarınız sadece sizi daha komik yapıyor.

Yorum

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftara değer vermek diye bir olgu yoktur. Taraftar her zaman tek taraflı olarak vaktini parasını emeğini verir. Taraftarlık tanımının gereğidir bu...

Millet piyasayı arkalarında ki taraftar desteğiyle götürüyor.
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim