Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Direncimiz nasıl kırılır abi,

Bir taraftar mücadele veren diğer taraftarların inancını, direncini nasıl, ne yaparak kırabilir?
    Gökhan müsaadenle buraya başka bir eleştiri yazmak istemiyorum. Öncesini bilmem ama burada olduğum 1 yıllık süre zarfında taraftarı en çok ben eleştirdim diye düşünüyorum. (yazdığm sınırlı başlıklar içerisinde)

Aklımdan geçen ne var ne yoksa yazdım. Tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Özellikle gençlerin buraya yazacaklarını ilgiyle okuyacağım.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

güzel baslik.

bir elestiride bulunmak istiyorum, taraftarimiz hicbir seyden memnun olmaz.

diyelim uefada final oynuyoruz ve finale kadar iyi top oynuyoruz ama bu son macta kötü top oynayip ikinci oluyoruz.

bizim taraftar o durumda takimi yerden yere vurur. yönetimin sucu, o topcunun bu tpcunun sucu der.

kimse oraya kadar gelirken ki basariyi kale almaz bile.

degisik bir örnek oldu ama genel araftar yapimiz bu.
      Trabzonspor

Yorum

Trabzon'da herkes futboldan anlar...
        Futboldan en çok anlayanlar Trabzonsporlulardır....

Birer şehir efsanesiymiş. Maç başlığına bir girmem yetti anlamak için.

Yorum

en büyük sorunumuz kırılgan olmamız her şeye iyi giderken bi anda inanıyoruz ve sonuna kadar gitmek istiyoruz ama bir olumsuzlukta inadı na destek çıkıp ateşledimizi pek hatırlamıyorum hatırlamadım seneler zaten şampiyon oldumuz seneler

Yorum

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökhan müsaadenle buraya başka bir eleştiri yazmak istemiyorum. Öncesini bilmem ama burada olduğum 1 yıllık süre zarfında taraftarı en çok ben eleştirdim diye düşünüyorum. (yazdığm sınırlı başlıklar içerisinde)

Aklımdan geçen ne var ne yoksa yazdım. Tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Özellikle gençlerin buraya yazacaklarını ilgiyle okuyacağım.
            Anlıyorum abi,

Yeri gelmişken tekrar etmekte fayda var, başlıkta ki not kısmına sürekli olarak özen gösterelim.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

Bu basligin en fazla abonesi ben olacagim galiba. Hayallerimi süsleyen bir baslik olmus.

Ilk öncelikle kendimden baslayayim.

Sike sürecinde kulübümüze yeterince kadar destek veremedigimi düsünüyorum hatta su son sürecte varligimizi hissettirecek bir olusumda olamadigim icin üzülüyorum.

Yorum

Bu konuda uzun bir yazı yazmak istiyorum kısmetse.

Çünkü bu taraftara hem kızıyor hem de kızamıyorum.
                Sebebi çok.

Yorum

Ben de "fener şampiyonlar liginde oynasın kendimi köprüden atarım dedim"

Kendimi köprüden atmadığım için pişman değilim tabi ki

Ama bu kadar kirli bir düzen içinde böyle saçma bişey söylediğim için özür dilerim hepinizden.

Çünkü benim sözüme güvenenler bu laf ve fenerin alınmasından sonra fenerin kurutlacağını düşünmüş olabilir.

Ayrıca mücadeleden de uzaklaşmış olabilirler,

Üzgünüm, affınıza sığınıyorum.
                  En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 16.08.2012, 00:18.
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

Ayrıca milyon tane imla hatası yapıp, edit krizine girdiğim için kendimden nefret ediyorum,

Sizler de okurken bana sövüyosanız, hakkınızdır
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu konuda uzun bir yazı yazmak istiyorum kısmetse.

Çünkü bu taraftara hem kızıyor hem de kızamıyorum.
                      Sebebi çok.
                      Sabırsızlıkla bekliyorum
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

Gökhanım başlı için teşekkürler.Bence çok manidar bir başlık.Anlayana tabi.
                        Benim en büyük rahatsızlığım, sabahtan akşama kadar umutsuzluk pompalamaktan başka hiç bir şey yazmayan arkadaşlardır.Öz eleştiri anlamında diyecek çok şey bulunur.Kendi adıma konuşmam gerekirse,hala kulüp üyesi değilim.Kendimi bu konuda çok suçlu hissediyorum.En uygun fırsatta olacağım.Bu konu çok önemli bence.Burada kaç kişi kulübe üye acaba çok merak ediyorum.Bir kaç kişiyi biliyorum.
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu basligin en fazla abonesi ben olacagim galiba. Hayallerimi süsleyen bir baslik olmus.

Ilk öncelikle kendimden baslayayim.

Sike sürecinde kulübümüze yeterince kadar destek veremedigimi düsünüyorum hatta su son sürecte varligimizi hissettirecek bir olusumda olamadigim icin üzülüyorum.
                          Hakkında şimdiye kadar edindiğim genel kanaate göre, bütün taraftarların senin gibi olmasını isterdim. Maaşallah, çok düzgün bir insan, çok güzel bir taraftarsın.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

yeterince destek verilmedi 3 5 çapulcunun galyanıyla yönetime sırt çevrildi ben en azından şike konusunda yönetime herzaman destek çıktım tek eksiğim maçlara gidememem

Yorum

Avni Aker'deki birliktesizlik en önemli sorunumuz zaten hiç şüphesiz ki.Onun dışında her şeyi eleştirirken kendimize de çuvaldızı batırmıyoruz...
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Biraz da kendimizi eleştirelim lafından özeleştiriyi anlamamışım

Ben de kongre üyesi değilim. Ama hemen olacağım ve hatta kulüpte aktif rol almaya çalışacağım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim