Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jan başkan denilen meczup ve grubu hala stada geliyorsa milletin gelmeme sebepleri arasinda olabilir. Atatürk'e hakaret etmiş sosyal medyada Trabzon şehri sayenizde yine linç yiyor.

Biz bu şehri gurbette milliyetçi şehir diye anlattıkça Trabzon'da yaşayanlar zıvanadan çıkıyor. Önce şu ne olduğu belirsizleri tribünlerden uzaklaştırın. Allah, din, kitap diyen adamın her yeri batı tarzı dövme o da ayrı bir konu.

Trabzonluyum diyen birisi ülkenin kurucusuna hakaret ediyor böyle ne oldugu belirsizlerin grubunun oldugu yere millet maç izlemeye gelmez gayet normal.
    Tribünlerin, sadece bu konuda değil, diğer tüm konularda farklılaşmaması lazım.

Gündem sadece Trabzonspor olmalı. Farklı gündemler sadece bölüyor.

Siyasi sloganlar vb hiçbir şey olmaması gerekir.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• dünden beri sosyal medyada bu paylaşılıyor. kimse sana onu bunu sev demiyor senin işin trabzonspor değil mi. akp mitinglerinde gezen cumhurbaşkanı ne zaman trabzon'a gelse yanında poz veren adam senelerdir tribün liderliği yapıyor. geçen sene aynı şeyleri yaptığı için disiplin kuruluna sevk edilmişti yanlış bilmiyorsam. neden ülkedeki en dandik rezil tribün bizde belli oluyor işte. buna dur diyecek birileri yok. bu grubun üyeleri de muhtemelen aynı siyasi görüşe sahiptir. farklı görüşte birinin bu grupta olduğunu düşünmüyorum. tribün lideri akpli, medyası akpli, belediyesi akpli. sonuç ortada. ahbap çavuş ilişkileri ile yönetilen aciz bir trabzonspor. senelerdir aynı tablo.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yönetim bu gruba bedava imkanlar sunuyor. Bu bedava sağlanan imkanlar maça para vererek gelen taraftarı rahatsız ediyor.
        Şimdi top yönetimde. Aslında yönetime güzel bir pas oldu, niyetleri varsa gol olur.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• saygı duymuyorum demiş. saygısızlık eylemi yok. yine de lüzumsuz bir beyanat.
          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
          Milton Friedman

Yorum

• Açıkcası gençlik çağlarımda benimde içinde bulunduğum bir oluşumdu Trabzonlu Gençler grubu sonra bazı sebeblerden dolayı gruptan ayrıldım. Jan abi sanıldığının aksine kötü bir insan değil özünde bu tribünlere de çok büyük emek vermiştir hatta hali hazırda ondan daha iyi tribün organizatörü yok ama şu açıklamalar falan inanılmaz kötü Atatürk kırmızı çizgimizdir.

Arada böyle saçma çıkışlar yapıp zaten kötü olan itibarımızı daha da kötü duruma düşürdüğü için yönetim kanadından bu işe bir çözüm bulunması gerekir ama yönetimin çokta umrunda olduğunu sanmıyorum Atatürk'e değilde galatasaray'a yönelik saygısız bir açıklaması olsaydı yönetim o zaman devreye girerdi.

Yorum

• Benim Besiktas tribünlerini niye daha cok sevdiğimi hatırlamama vesile oldu sadece
              Bir Trabzonsporlu olarak soyluyorum bunları evet.

ek olarak yemin ediyorum Trabzonsporu koyalım besiktas stadına besıktas taraftarı bizim taraftardan daha iyi destekler coskulu bizim takımımızı.

Trabzonsporun bir sürü transfer eksiği var konusulanlara bak

futbol konusmamız lazımken...

ne kadar luzumsuz bir acıklama...

Trabzonspordan transfer olarak ve kadro olarak sıkıntılar yasıyoruz ve daha cok sogutmak icin elinizden geleni yapıyorsunuz...

Taraftar iyice maca gelmesin o zaman daha cok zarar edelim... hem manevi hem maddi
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                saygı duymuyorum demiş. saygısızlık eylemi yok. yine de lüzumsuz bir beyanat.
                Ne demek saygı duymuyorum ?
                Yunan Ankara kapılarına dayanmışken kim varsa cephe de herkes seve seve saygı duyacak
                Saygı duymuyorum denilen adama söz verdiği saatte Çiğiltepeyi alamayan Reşat Bey intihar etmiş , bizimkilerin 2025 yılında triplerine bak , insan da 2 gram utanma olur
                Kimse bunlara ve bunlar gibilere ne Mustafa Kemal'i ne de cumhuriyeti beğendirmek zorunda falan değil
                Kimse kimsenin kuru kuruya cahilliğine hiç bir halt okuyup araştırmamasına tahammül etmek zorunda değil
                Bahsedilen adam elinde silahla cephede düşmana karşı gelmiştir
                İçki mi içmiş , camiye gitmiş gitmemiş aklı başın da Türk vatandaşının umurunda olmaz olamaz

Uzun lafın kısası çokta şaşırmamak gerek
                Netice de kendi genelkurmay kayıtların da belgeli en kritik muhareben olan kütahya eskişehir muharebelerin de 30 bin kişi , daha da kritiği sakarya meydan muharebesinde yaklaşık %10 firar var , bunlar da bu ülkede hayatlarına devam ediyor

İnançlı bir Müslüman olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki , Mustafa Kemal Atatürk ister inançlı ister inançsız ne olursa olsun isterse Hristiyan olsun zerre kadar umurum da olmaz , Vatan için ne yapmış ne yapmamış ona bakarım
                Mustafa Kemal ve arkadaşları Anadolu da düşmanla uğraşırken , işgal altındaki İstanbul'da İngilize Fransıza tek kurşun atmayıp bir de üzerine mücadele edenleri hainlikle suçlayanlar da sorsan Müslümandı

Uzatmaya gerek yok
                Türk milletinin kırmızı çizgisidir , herkes işine baksın

Yorum

• Yönetim ne hikmetse bu konuda çok gevşek davranıyor. Bir atasözü vardır: Yörük sırtında kurban kesmek diye. Yıllardır yönetimlerin verdiği bedava imkanlarla bize taraftarlık taslayanlara artık dur denilmesi. Bu süreç uzarsa tepki maça gelmeme artar.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim ne hikmetse bu konuda çok gevşek davranıyor. Bir atasözü vardır: Yörük sırtında kurban kesmek diye. Yıllardır yönetimlerin verdiği bedava imkanlarla bize taraftarlık taslayanlara artık dur denilmesi. Bu süreç uzarsa tepki maça gelmeme artar.
                    Süreç uzar yönetim bu konuda insanları tatmin edecek radikal net adımlar atmaz ise başlarım takıma da kulübe de
                    oturur her maçta rakip 5 atsın diye dua ederim
                    hepsi defolup gittikten sonra da istesen 3. ligde ol sorun yok
                    böyle bir kulübü ben desteklemem , gitsin kim desteklerse desteklesin

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne demek saygı duymuyorum ?
                      Yunan Ankara kapılarına dayanmışken kim varsa cephe de herkes seve seve saygı duyacak
                      Saygı duymuyorum denilen adama söz verdiği saatte Çiğiltepeyi alamayan Reşat Bey intihar etmiş , bizimkilerin 2025 yılında triplerine bak , insan da 2 gram utanma olur
                      Kimse bunlara ve bunlar gibilere ne Mustafa Kemal'i ne de cumhuriyeti beğendirmek zorunda falan değil
                      Kimse kimsenin kuru kuruya cahilliğine hiç bir halt okuyup araştırmamasına tahammül etmek zorunda değil
                      Bahsedilen adam elinde silahla cephede düşmana karşı gelmiştir
                      İçki mi içmiş , camiye gitmiş gitmemiş aklı başın da Türk vatandaşının umurunda olmaz olamaz

Uzun lafın kısası çokta şaşırmamak gerek
                      Netice de kendi genelkurmay kayıtların da belgeli en kritik muhareben olan kütahya eskişehir muharebelerin de 30 bin kişi , daha da kritiği sakarya meydan muharebesinde yaklaşık %10 firar var , bunlar da bu ülkede hayatlarına devam ediyor

İnançlı bir Müslüman olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki , Mustafa Kemal Atatürk ister inançlı ister inançsız ne olursa olsun isterse Hristiyan olsun zerre kadar umurum da olmaz , Vatan için ne yapmış ne yapmamış ona bakarım
                      Mustafa Kemal ve arkadaşları Anadolu da düşmanla uğraşırken , işgal altındaki İstanbul'da İngilize Fransıza tek kurşun atmayıp bir de üzerine mücadele edenleri hainlikle suçlayanlar da sorsan Müslümandı

Uzatmaya gerek yok
                      Türk milletinin kırmızı çizgisidir , herkes işine baksın
                      Siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuz sanırım
                      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                      Milton Friedman

Yorum

• Eski yönetici Gökhan Saral'ı da stada kavgaya çağırmış. Kısaca biz buradayiz demiş. Tribünleri de sahiplenmiş heyt be

Butun Turkiye "Atatürk düşmanı TS tribün lideri" diye duydu, milliyetçi Trabzon denilen şehrin imajı bir meczup tarafından zarar gördü.

Bu adamın Trabzonlu Gençler grubunda olan bazi şahısların profillerini inceledim, hepsinin ortak özelliği Trabzon'un varoş, işsiz ve milli duyguları zayıf insanlarından oluşması. Trabzonlu diyemem baska bir sey bunlar.

Trabzonlu Gençler belli ki stada ve tribunlerimize zarar veren oluşumlarin başında geliyor. Seviye olarak düşük seviye insanlara ait bir grup, kaale alinacak tipler degil ama kulubu zor duruma düşürdüler ve stattaki birlik beraberliği bozuyorlar orası netleşmiş oldu.

Yönetim şu sözde taraftar grubunu acilen stattan uzaklaştırmalı. Şehre, takima, Trabzonlu imajına zarar veren bir oluşum nasil kurmuşlar ve Trabzon gibi milli duygularin yogun oldugu şehirde bunlara nasil destek verilmiş vallahi şaka gibi.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzona ve Trabzonspora herseyden once manevi derecede zarar verebilecek acıklamalar yapan ve vatanımıza hizmetleri olmus degerli liderlere kim olursa olsun : Atatürk veya Fatih Sultan Mehmet gibi degerli insanlara kimsenin laf etmeye ve saygısızlık etmeye hakkı yoktur.

Ben tanımam etmem kim nedir ne değildir .

Takımın durumu ortada konusulan mevzulara bak.

Cahil ve kültürsüz insanlardan bıktık artık....
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• Tribünde Doğana istifa diye bağıranların başına dikilenlere Doğandan bir aksiyon bekleyecek kadar da safız arkadaş 🙂

Biz sarı öküzü vereli çok oldu arkadaşlar. İşin sadece futbol tarafına odaklanın çok da derine dalmayın. Boğulursunuz.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuz sanırım
                              Gayet iyi anladım
                              Eylem yok demişsiniz , Eyleme gerek yok yazdıklarımızdaki gibi düşünmek için
                              Düşüncesi bile itici
                              Siz kendi yazdığınızın ne anlama geldiğini anlamaya çalışın önce

Almanya da stadyumların çoğuna Thor Steinar marka kıyafet ile girilmez
                              Bavyera meclisin de bu markanın kıyafeti ile meclise gelen vekilleri polis eşliğinde dışarı çıkarttılar
                              Nedenlerini yazıp tarih dersi vermeyeceğim , çünkü tarih adına hiç bir şeyden haberi olmayanlara sürekli bir şeyler anlatmaya çalışmaktak bıktım
                              Kısacası bu vatandaş tarihine önem veren bir ülke de olsa tutar kolundan ifadesini alıp bir daha yapmaması gerektiğini , bir daha böyle uç düşüncelerini ulu orta beyan etmemesi gerektiğini öğretirler , tıpkı Almanya da olduğu gibi
                              Bazı konular da eyleme gerek yok

Bu vatandaş böyle düşünüp eyleme geçmiyorsa diye bir şey olmaz

Yorum

• Yıllardır tribünde kendisi
                                Bugün bu ülke de taraftar grubu sıralamasında dipteyiz
                                Gruplar arasında hiçbir birleşim sağlayamamış bir kale arkasını taraftar grubu yapamamış
                                Kim para verirse ona göre konum almış geçen yıl yönetim istifa diye bağrıldığında da taraftarı ıslıklatmış
                                İstiklal marşında saygısızlığına girmiyorum bile

Uzun lafın kısası bu taraftara yeni bir lider lazım
                                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                                Beşirli/TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X