hep beraber nice yıllara inşallah.İyiki varsın BMN
16.07.1999 -... | #İyikiDogdunBMN Mutlu Yıllar Büyük BMN Ailesi...
Daraltma
X
-
BMN'nin doğumgünü demek, benim onbinlerce abimin, kardeşimin, ablamın doğması değil;
Benim gibi, benimle aynı onbinlerin doğması demektir...
Hiç hesapsız, çılgınca seviyoruz hem Trabzonspor'u hem birbirimizi...
Bazıları bunu kabul edemese de "Her zaman önce Trabzonspor" diyeceksen, doğru yerdesin..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Yorum
-
Nice yillara insallah...Iyiki dogdun...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
İyiki varsın BMN,
Her zaman önce Trabzonspor diyen bir grup
Sanal ve Kötü Grup virüs içerir DİKKAT!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
-
* İyiki doğduk iyiki
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Geçen 13 yılın 9 nda burada oldum.Olmaya devam.
Nice senelere.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPORYorum
-
İyiki doğdun BMN. Sayende nice renkdaşlar edindik.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum