Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ç.Rizespor-TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• macin 20. dakikasina dogru belli bir bolum rizespor taraftarimi fener taraftarimi bilmiyorum yani babalarinin sayilarini bilmeyen bi grup rumlar disari diye bizim tribune bagirdi bagiranlarin hepsine lanet olsun bizimkiler fenere kufrediyor rizeliler islikliyor rizelinin mantigi ben trabzonun seviyesine vikamam bari onu kendi seviyeme cekeyim elin 3 istanbul takimina destek vereceginize onu boruzanligini yalakaligini yapacaginiza kendi benliginize sahip cikin

not:rizeli olupta trabzonsporu veya rizesporu tutan arkadaslarimi tenzih ederim.
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Ikinci yarida 3 gol istiyoruz...

Yorum

• Haberler

PAF'lardan farkli galibiyet
        Deplasmanda Çaykur Rizespor'la karsilasan PAF Takimimiz sahadan 4-0'lik skorla galip ayrildi. Ilk yarida 3-0'lik farka ulasan ekbibimiz, ikinci yarida bir gol daha atti.

Gollerimizi 15 ve 55. dakikalarda Emre Kahraman, 36. dakikada Ali Köse ve 45. dakikada Aykut kaydetti.

Trabzonspor Kadrosu

Hasan, Muharrem, Abdullah, Fahrettin, Süleyman, Ziya (dk.65 Münür), Aykut, Hasan Köse, Gökhan, Ali Köse (dk.73 Ediz), Emre Kahraman (dk.80 Yunus Emre)

Goller: dk.15 ve 55 Emre Kahraman, dk.36 Ali Köse, dk.45 Aykut

Yorum

• bence gerek yok. Fatih oynasin 90 dakika. Ama Hüseyinin yerine Ferhat degismeli. Hüseyin sinirda.

Beyler Kayseri - Antep macinin berabere bitmesini istiyorum. Antep düsecek olan 3. takim olmasini istiyorum.

Diyarbakir - Malatya - Antep

Insallah istedigim olur.
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• HAYDE USAKLAR AYNEN BÖLE DEVAM.....
            BU DAHIL BÜTÜN GENELLEMELER YANLISTIR.. (NIETZSCHE)

BIR YERIN ADINA DENINCE TÜRK ÜLKESI GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAGIM EZAN SESI

Yorum

• bizim açimizdan hersey güzel gidiyor...ilk defa adam gibi bi kadroyla çiktik ...sonuç ortada..korkunun ecele faydasi yok...türkiye liginde hücum oynayan kazanir olay bu kadar net ve basit....

Yorum

• ewt hüso çikmali hasan girsin

Yorum

• FATIH-GÖKDENIZ A.S[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ikinci yari ömer riza girse cok daha iyi olur...
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Aykut'u maçsiz birakmamak için PAF'a almislar

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ikinci yarida kontra ataklar çok bulabiliriz

Yorum

• su rize nin fb den farki yok bence [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                          BMN Tsira TRABZON

Yorum

• galatasarayda dün hücum oynadi ama gördü gününü [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!!!

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
                              ewt hüso çikmali hasan girsin
                              abi yapma ya ne hasani. o yok diye böyle rahat oynuyoruz. Mac baslamadan dedim hasan yok ya rahat kazanacagiz. Hasanin inanilmaz hatalarini göremiyoruz Tv de. Tutmasi gereken adamlar belimizi kiriyor. Insallah hoca sezon sonuna kadar oynatmaz ve artik takimdan ayrilir Hasan. Yeter artik.
                              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• galatasaray dün hücum falan oynamadi güzel kardesim..iliçsiz hücum oynanmaz ....gs maçlarini takip edenler bilirler...hücum oyunu hücumcularla oynanir...örnek:

fatih. gkdeniz. yattara..szymek..!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X