evet siteleri gerçekten keyfimi kaçiriyor [img]smileys/smiley7.gif[/img]düssün diyecem simdi de rizeli dostlarin hatri var [img]smileys/smiley7.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img]7 -1 olsa bu kadar güzel olmazdi. yada 6-0
6-1 cuk diye oturdu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
bide bunlar bu maçi alip karadenizin en büyügünü göstermeyi planliyorlarmis. [img]smileys/smiley36.gif[/img]salahanalar bi maçta en büyük olcaklarini zannedecek kadar odunlar ya [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Normalde diger takim formasi ile maça gelen seyircilere ben o takimin mensubu demedim dememde hele hel böyle bir maça fener formasi ile gelenler Rizeli degil hiçbir tereddüte mahal vermeyecek sekilde fenerbahçelidir. Onun için arkadaslar sizden ricam bu onursuzlara Rizeli degil fenerbahçeli deyin.
Onlarin putlarini da bu hafta devirecegiz hiç kimsenin süphesi olmasin.
Ayni uygulamayi eziklere yapsalarya.........Ama nerdeeeee.........Bizler"dusman" eziklar "can dostlari"...........Onlar 3 eziklerin yalakasi......Onlar kendi stadlarinda, kendi sehirlerindeeziklerin formasini giymeyi normal karsilayan kansizlar........Aramizdaki fark iste bu........Gayseride2 ay once kendini "4.buyuk"ilan etmisti artik onlarinda havasi indi.......Herkes su gercegi bir kez daha gordu: Trabzonspor 4.buyuk degildir TEK buyuktur.........."Buyukluk" unvanini 2 galibiyetle bize yakistirmadilar,bunu halen anlamayanlar var.Sen eziklerin kafasina vura vura sampiyonluklar kazanacaksin, sehirinle butunlesip eziklere her senekafa tutacaksin, her deplasmaninda taraftarin yaninda olacakve hedefin daima"zirve" olacak.Iste bunlari gerceklestirebilirsen "buyuk" takim olabilirsin. Fakat Turkiyede Trabzonsporumdanbaskasi yalan, bu her macta, her sezon belli oluyor. EN buyuk degil TEK buyuk TRABZONSPOR!!!
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Trabzonspor 6 tane tane sampiyonlugu Cumhurbaskanligi, Basbakanlik, Türkiye Kupalari ve milyonlarca taraftari mevcutiken daha bunlardan birine dahi yaklasamamis takimlarla Trabzonsporumuzu nasil bir tutarsiniz ?
iki de bir büyüklük kavramina atifta bulunarak ayip ediyorsunuz.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Rize tribünlerine sizan serefi olmayan ezikbahçeli üç bes kisiyi lanetliyorum.O i.tlerin kiskirtmasina olumlu cevab verip hergün görmek zorunda kaldiklari Trabzonlulara o sekilde davranan rizelileri de kiniyorum.Ayrica goller sonrasi uygunsuz hareketler yapan trabzonsporlu kardeslerimizi de centilmenlige davet ediyorum.BIze bu hareketler yakismaz karsimizdakiler ne yaparsa yapsin çünkü biz TRABZONSPORUZ
İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum