Tüm Futbol Kulüpleri ve Taraftarlarına E-Posta Atıyoruz! Temiz Futbol İçin Hayde!
Daraltma
X
-
-
oha yaa oha yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beyler birileri bana iş bulsun.
Mail atmaktan, başım döndü en sonunda da sıvadık iyi mi
Şirket mailinden nası olmuşsa patronu da eklemişim gönderilenlere. Hay anasını yaa. off yaaaaaa.Oscar CARDOZO
Yorum
-
-
Ben beceremem ama oğluma yaptırttım.Oda bazı adreslerde sıkıntı var baba ne kadarı gitti bilmiyorum dedi.İnşallah gittiği kadarıyla etki yapar.Eski kullanıcı adım:NurverYorum
-
Yorum
-
arkadaşlar bu adreste hatalı mfcenquiries@motherwellfc.co.ukBu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...Yorum
-
bu adresler yanlış birisi silebilirse iyi olur bu adresleri.Kode:info@levadiakos.gr, mailbag@bluekipper.com, julie.killing@stokecityfc.com, info@milanchannel.com, pres@ofifc.gr, admin@nufcblog.com, mbx05643@mailbox.tripnet.se, postmaster@asterastripolis.gr, online-suport@vfb-stuttgart.de, ars.j.r.helms@gmail.com, webmaster@necfan.nl, webmasters@slbenfica.pt, mhsc@mhscfoot.com, post@ffksupporter.no, info@stade-brestois.com, info@wexford-youths.ie, info@beershot.be, Jeunes@olympiquelyonnais.com, info@b1903.dk, post@mfkweb.org, dirfin@olympiquelyonnais.com, contact@ac-ajaccio.com, brhamova@fcslovacko.cz, info@chachari.cz, asse@asse.fr, one@stormensupport.no, estac@wanadoo.fr, post@ulvane.no, secretary@sligorovers.com, office@raithroversfc.com, post@vpn.no, info@achorsensfan.dk, info@levadiakos.gr, dcarey@corkcityfc.net, contact@fotbalclubvaslui.ro, pres@ofifc.gr, secretariat@otelul-galati.ro, info@b1909.dk, info@dundalkfc.com, sc_volyn@fk.lutsk.ua, fc@chernomorets.odessa.ua, admin@caleythistleonline.com, info@fchk.cz, h.hajiyev@lankaranfc.com, scbraga@mail.telepac.pt, presa@csconcordia.ro, info@fcviktoria.cz, info@braywanderers.ie, udl@udl.leirianet.pt, aburnett@kilmarnockfc.co.uk, info@vff.dk, info@agf-fanclub.dk, info@hbkoge.dk, info@svzw.be, post@tt05.no, info@revanfc.az, web@livingstonfc.co.uk, info@koge-boldklub.dk, webmaster@monaghanunited.ie, mfc@motherwellfc.co.uk, postmaster@asterastripolis.gr
Yorum
-
bütün metinler bütün adreslere gönderildi....Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...Yorum
-
inş. yapıklarımızın güzelliğini görürüz...Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...Yorum
-
Yorum
-
Forumda en az 200-300 mesaj'i olanlara acik kalsin bu baslik. Digerlerine kapatilsin bence.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
Gerçek geri dönüşler de oluyor sanki tek tük...
Mesela:
----------------------------
Dear Supporter
Thank you for your email.
We can see that you are very passionate about football and we hope the issue gets resolved.
Regards
Chelsea
----------------------------
Sabah erken saatlerde gönderdiğim toplu maile cevap olarak biraz önce geldi bu mail ve "and we hope the issue gets resolved." dediğine göre ortada bir "issue" (durum, problem) olduğunu anlamış Chelsea'li amcam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

çok güldüm hahahhahaha

Yorum