İşte dayanışma budur... Keşke hep böyle olsak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!
Daraltma
X
-
Harikasın BMN. Bu organizasyona direk ya da dolaylı olarak mesai harcayan herkesten Allah binlerce kez razı olsun...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hocamın benim mektubumu okuma ihtimali bile benim tüylerimi diken diken ediyor.Hocamızın torunları yıllar sonra bu mektuplara baktıkları zaman dedeleriyle gurur duyacaklar..Bir insan için bundan daha değerli miras olamaz bence...Emeği geçen herkese teşekkürler...Kimin fikri ise bu organizasyon Allah ondan razı olsun..
Yorum
-
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Teşekkürler Bmn.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Şu organizasyonu düşüneninden yazanına kadar herkesin eline, emeğine, kalemine sağlık.Bize o kadar yakıştı ki gururlanmamak elde değil.
Bir o kadar da üzgünüm şu organizasyonu kaçırdığım için.Yüzyüze konuşmasak bile benim yazdıklarımı okuyacağını bilmek bile o kadar heyecanlandırıyor.Kısmet değilmiş diye geçiştiremiyorum.Bu organizasyonun daha büyüğü tekrar yapılamaz mı ?
Yorum
-
burası sıradan bir topluluk değil, aynı zamanda kültürün harmanlandığı yer, mailde atılablirdi yada gtme hocam çağrısı dye telefon açılırdı ama mektup yazıp kalem kağıda döküp zarfa koymak kimin aklına gelirdi..bam başka bir yer, efsanesin bmnbeşikdüzü_akkese
Yorum
-
* Emeği geçen herkese teşekkürler, Büyüksünüz arkadaşlar, Büyüksün BMN
En son SEDAT tarafından düzenlendi; 21.05.2012, 02:18.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum