Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Neler Yapabiliriz? Fikirlerinizi Bekliyoruz...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bizeheryertrabzon.com için sunduğum bir proje vardı , sanırım bu domain boş değil yapılıyor bişeyler.

Trabzonblog.com 'a da rss desteği koyun bence
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Giray senle o konuyu bir datayli telde konusalim ya. Cok uzattik. Benseni aricam telde mesai bitiminde.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

Bugün değilde yarın arasan daha iyi abi , çünkü 17.00 - 22.00 kadar dersim var
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

bizeheryertrabzon.com ; Çekilmiş resimlerin paylaşılacağı bir adres olabilir. Trabzonsporlular Nerede , Nereden Gibi. Örnek Paris Trabzonspor. Rizee Trabzonsporr

oynadikoyna.com / Geçmişten geleceğe Trabzonspor. Bu sayfada Sadece Futbolcu ve Teknik ekibe ayrılmalı.

claretblue.net ; Yurt dışında ki Trabzonsporlular için ve Trabzonsporun avrupa Sayfası olabilir .

Herşey Trabzonspor İçin (:
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Arka sayfada yazılmış, dikkat çekmemiş. Konusu sadece Trabzonspor olan bir ''sözlük'' projesi çok güzel olurdu bence de. Bu tarz bir oluşum yok bildiğim kadarıyla şuan.

Güzel bir isim bulup yada mevcut sitelerle bu projeyi hayata geçirmeliyiz.
            Sadece BMN ile sınırlı kalmaz, herkes kayıt olur o sözlüğe ve çığ gibi büyür hitap ettiğimiz kitle.

Bir düşünün derim..

Yorum

Birinde maclar ile ilgili analizler olsun.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence maratondan hepimiz kombine alalım adam gibi bir tribün haline getirelim orayı en dertlendiğim konu bu söylemek istedim.
                Güzel bir fikir...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

bugüne kadar adını altın harflerle yazdırmış emeği çok olan kişilerin görselleri yapılsa ve her maçta maratonda açılsa....
                  8888888888888888888888888888888888888

Yorum

İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arka sayfada yazılmış, dikkat çekmemiş. Konusu sadece Trabzonspor olan bir ''sözlük'' projesi çok güzel olurdu bence de. Bu tarz bir oluşum yok bildiğim kadarıyla şuan.

Güzel bir isim bulup yada mevcut sitelerle bu projeyi hayata geçirmeliyiz.
                    Sadece BMN ile sınırlı kalmaz, herkes kayıt olur o sözlüğe ve çığ gibi büyür hitap ettiğimiz kitle.

Bir düşünün derim..
                    Benim hatırladığım kadarıyla vardı öyle bir site, ben de üye olmuştum, ama fazla ilgi görmedi herhalde, bir daha duymadım.

Yorum

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence maratondan hepimiz kombine alalım adam gibi bir tribün haline getirelim orayı en dertlendiğim konu bu söylemek istedim.
                      Bence budur.
                      #7 Óscar René Cardozo Marin
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

Orjinal Bir Fikir Değil !

Sitelerden birine 100x800 piksellik boşluk açalım,

Her bir pikseli 0,5 TL den satışa çıkaralım, böylece tamamını 400 bin tl'ye satmış oluruz,

Bu parayla klübe 1 yıl sponsor olalım, logo olarakta bu grafiği verelim,

Önümüzde ki sene piksel fiyatını artırır devam ederiz,

Piksellerin, yerine bağlı olarak fiyatı da değişmeli,

Satışını yapabilecek başarılı bir web tasarım gerekmektedir. BMN'de bu işi kıvırcak birileri illaki vardır.

250 bin tl'ye ulaşamazsak, paralar geri ödenir çalışma iptal edilir.

Fikrin sahibi kendi cebine zamanında sağlam paralar koydu, o kendi cebine koyabiliyosa biz rahatlıkla Trabzonspor'un cebine koyarız.

İlginizi çekerse daha çok detay var aklımda paylaşırım,

20x40 piksel'e ben talibim, denedim baya bişeyler de yazılabiliyor.
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

Mikro Kredi (TS Club Ürünleri)

TS Club'a ürün hazırlayacak küçük boyutlu atölyeler yahut girişimler için mikro kredi projesini uygulayabiliriz.

Krediler Trabzon içersinde dağıtılmalıdır. Ürünler TS Club'a satılabiliyor olmalıdır.

Bilenler vardır illaki, çok tutan teorilerden biridir bu,

Sitelerden birini bu işe ayırabiliriz,
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

BMN Kütüphanesi

BMN içersinde daha önce yazılmış olan makalelere ulaşım çok kullanıcı dostu değil.

Sitelerden birini BMN kütüphanesi yapabiliriz,

Makale özelliği taşıyan tüm yazıları ayrı bir sitede tutar, uygun şekilde etiketleriz, katagorize ederiz.

Araştırma yazılarımızı da oraya atabiliriz,

Güncel olanlar aynı zamanda BMN üzerinde yayınlanır,

Forumlar ve BMN arşivi bu iş için çok kullanışlı değil,
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

İlk olarak Uzay Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha öncede yazmistim
                              Bmn Yöneticilerine bir önerim var Bildigimiz gibi Trabzonlulun ve Trabzonsporlulun Türkiyede ve dünyada kendinden baska dostuyok .
                              bunun icin yapmayi düsündügüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular is platformunu BMN in burada daha iyi yapip Bordomavi net e integre etmesi daha mantikli olacagini düsündüm.
                              amacim Oki bilindigi gibi Bizim Bu dünyada bizden baska dostumuz yok ozaman Buraya kayitli ve kayit olacak Herkezin Birbiri ile is ve ticaret alis verisi yapmasi icin herkesen yaptigi isi, is adresini ve bunun gibi bilgileri buraya ekleyip aramizda bir is platformu baglantisi yapabiliriz
                              bana mesela bir avukat veya bir doktor veya bir üretici lazim istanbulda veya ankarada veya dünyanin öteki ucunda ama ben trabzonlu veya trabzonsporlu olmasini istiyorum (Eminim % 70 Böyle olmasini ister?)
                              iste eger bunu yapabilirsek hem trabzonlular olarak hemde trabzonsporlular olarak daha büyür ve baskalarina ihtiyacimiz kalmaz ( Tabii istisnalar haric )
                              bilmem sizce mantiklimi ama fikir olarak yazayim dedim size kalmis ;-)
                              saygilr
                              Süper fikir,

Bu siteyi hayata geçirebilmek baştan proje oluşturmaya gerek yok,

Ücretsiz yahut az ücretli hazır toollar var kullanabiliriz,
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

kulübe para kazandıracak proje lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X