Kurdelamı alabilir miyim?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kulüp Üyeleri Kurdele İstek Başlığı
Daraltma
X
-
Üye numaranı da yazar mısın abi.İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurdelamı alabilir miyim?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
keşke aidatınızıda yatırmış olsaydınızda bu kongrede oy kullansaydınız arkadaşım.....İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı
Kurdelemi alayım bakim
20479 nolu olaraktan
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Hacım. Aidatım otomatik ödeme ile ödeniyor da,İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke aidatınızıda yatırmış olsaydınızda bu kongrede oy kullansaydınız arkadaşım.....
yurt dışındayım bi süredir, bi süre daha da buradayım
o yüzden maalesef kullanamıyorum
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bizde kıvırma işleri olmaz.İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kurdeleyi aşağıya doğru değil de yukarıya doğru kıvırır mısınız? Teşekkürler.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
üye numaranızı ve isminizi güncel kongre listesinde göremedim dostum.....İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacım. Aidatım otomatik ödeme ile ödeniyor da,
yurt dışındayım bi süredir, bi süre daha da buradayım
o yüzden maalesef kullanamıyorum
Yorum
-
İlginc ozaman dostum.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüye numaranızı ve isminizi güncel kongre listesinde göremedim dostum.....
Klubu arayayim bi bakalim.
Olmadi yeniden oto talimat veririm.
Tesekkur ederim dostum ilgin icin.TRABZONSPOR
Yorum
-
yanlış anlamayın lütfen....İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginc ozaman dostum.
Klubu arayayim bi bakalim.
Olmadi yeniden oto talimat veririm.
Tesekkur ederim dostum ilgin icin.
üye listesi elimde var arkadaşlara ulaştıkça kontrol ediyorum isimleri varmı diye ?
yanlışlık olursa düzeltilsin diyede haber veriyorum
ben teşekkür ederim bu aradaNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
kongrede oy kulllanabilecekler listesinede eklendiniz..İlk olarak Onur Tan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜye no: 21163
Varsa bir kurdelanıza talibim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum