üye no : 13743
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kulüp Üyeleri Kurdele İstek Başlığı
Daraltma
X
-
hocam eski üyesinizİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüye no : 13743
yazık geçen kurdelasız günlere
BMN KOCAELİ
Yorum
-
Murat dostum bu kurdela taraftarlığın güzel bir nişanesiİlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk okulda bile hiç kurdelem olmadı
) takılmıyorum boyle seylere
))
takıl bence önemli
evrakları hazırlayıp en kısa zamanda başvurunu yap.
BMN Kocaeli ye TS üyesi demir olarak boy gösterBMN KOCAELİ
Yorum
-
heeee bu kurdele ts uyesi olanlaramı verılıyorİlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat dostum bu kurdela taraftarlığın güzel bir nişanesi
takıl bence önemli
evrakları hazırlayıp en kısa zamanda başvurunu yap.
BMN Kocaeli ye TS üyesi demir olarak boy göster
ben sitede yonetici olanlara veriliyor sandım
) konuyu hıc anlamamısım ben
) en kısa zamanda uye olacagım ınsallah planlarım arasında var
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
tabi yazılımcı olunca böyle oluyorİlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheeee bu kurdele ts uyesi olanlaramı verılıyor
ben sitede yonetici olanlara veriliyor sandım
) konuyu hıc anlamamısım ben
) en kısa zamanda uye olacagım ınsallah planlarım arasında var 
senin anlayacağın dilde yazıyorum o zaman
111001101 110001010101110100 11110100110
BMN KOCAELİ
Yorum
-
Ahahahahhah kahkaha attim bildiginİlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi yazılımcı olunca böyle oluyor
senin anlayacağın dilde yazıyorum o zaman
111001101 110001010101110100 11110100110
)) allahta seni guldursun
)
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Trabzonspor kulüp üyeliği için doldurmamız gereken üye kayıt formuna nereden ulaşabilirim? İnternette pdf olarak buldum ama hala o mu kullanılıyor emin olamadım. Trabzonspor'un resmi sitesinde olmaması bence büyük eksiklik. İnsanlar il dışından yurt dışından da kulüp üyeliği için başvuruyor olabilir.TRABZON SPOR
Yorum
-
hayırlı uğurlu olsunİlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle26099 üyelik numaramla bir adet rica ediyorum bende
BMN KOCAELİ
Yorum
-
eskiden resmi sitede vardıİlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kulüp üyeliği için doldurmamız gereken üye kayıt formuna nereden ulaşabilirim? İnternette pdf olarak buldum ama hala o mu kullanılıyor emin olamadım. Trabzonspor'un resmi sitesinde olmaması bence büyük eksiklik. İnsanlar il dışından yurt dışından da kulüp üyeliği için başvuruyor olabilir.
sonra kaldırdılar
İHO döneminden sonra
kulup ile irtibata geçip isteyebilirsin
ama bilmelisin süreç uzun oluyor , yinede bir yerden başlamak gerekBMN KOCAELİ
Yorum
-
Teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi bir yerden başlamak gerek. Geç bile kaldım.İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskiden resmi sitede vardı
sonra kaldırdılar
İHO döneminden sonra
kulup ile irtibata geçip isteyebilirsin
ama bilmelisin süreç uzun oluyor , yinede bir yerden başlamak gerekTRABZON SPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum