24751 nolu üye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kulüp Üyeleri Kurdele İstek Başlığı
Daraltma
X
-
Hayırlı olsun...İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24751 nolu üyeForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kulüp üyeliği ile ilgili bir başlık vardı, onu bulamadığım için buraya yazıyorum.
Yaklaşık 1 ay önce üyelik için gerekli bütün belgeleri kulübe ulaştırdım. Kulüpteki yetkili "Sizi arayacağım. O zaman giriş ücreti ve aidatı ödeyeceksiniz" dedi fakat hâlâ aranmadım. Bu süreç ortalama ne kadar sürüyor?
Yorum
-
İlk olarak Selim MACİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25896 üyelik numaram
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildihayırlı uğurlu olsun tebrik ederimİlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 yıl bekledikten sonra, nihayet.
25921
uzun bir aradan sonra başvuruları kabul edilen ilk grup içindesiniz ,
hala kulüpten cevap bekleyen arkadaşlarımız varEn son zekeriyya tarafından düzenlendi; 10.08.2017, 08:15.BMN KOCAELİ
Yorum
-
Teşekkür ederim. O zaman şanslıyım çünkü 3 ayda sonuçlanmış benim ki.İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlı uğurlu olsun tebrik ederim
uzun bir aradan sonra başvuruları kabul edilen ilk grup içindesiniz ,
hala kulüpten cevap bekleyen arkadaşlarımız var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
E artık kurdelemiz gelsin değerli yöneticilerimiz.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 yıl bekledikten sonra, nihayet.
25921En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 10.08.2017, 22:09.
Yorum
-
Yakıştıİlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE artık kurdelemiz gelsin değerli yöneticilerimiz.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
bu kurdela için üyelik yetiyor mu
bir yıl oldu üye olalı.kurdela talebi için oy kullanma hakkını kazanmayı bekliyorum bende.
üyelik no: 25780. Alırım bir kurdelanızı
En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 10.08.2017, 22:58.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Selim MACİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25896 üyelik numaram
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiyakıştıİlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kurdela için üyelik yetiyor mu
bir yıl oldu üye olalı.kurdela talebi için oy kullanma hakkını kazanmayı bekliyorum bende.
üyelik no: 25780. Alırım bir kurdelanızı

tekrar hayırlı uğurlu olsunBMN KOCAELİ
Yorum
-
Teşekkür ederim abi. Eline sağlıkİlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakıştı
tekrar hayırlı uğurlu olsun
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlkokuldan beri severim kurdeleyiİlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakıştı
tekrar hayırlı uğurlu olsun
eyvallah ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum