Trabzonspor’umuza Ihanet Edenler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • grandiose
    • 29.05.2004
    • 376
    • Sivil Havacılık
    • İstanbul

İlk olarak L-M^ tarafından gönderildi
    Var,var,içimizde de var,disimizda da...Onlarin Trabzonsporluyum demelerine aldirmayin...Her köpegin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagardi...O tip insanlar uzak dursun,takimimdan damemleketimden de...

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• Harun-61
      • 29.05.2004
      • 20107
      • Yönetici
      • Trabzon

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
      çok yazdik bunlarla ilgili...tamamen maddi menfaatler dogrultusunda, is dünyasinda yer bulabilmek, çevre edinmek kaygisiyla o camailara girmislerdir....ne halleri varsa görsünler,bosverin...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Salih61
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 12.07.2004
        • 3076
        • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Kardeslerim Ergün Gürsoy bey Istanbulda Trabzonlular derneginin baskanidir..Siz asil soruyu Ergün Gürsoy beyi o dernegin basina getirenlere sorun...Ayrica sadece üst düzey Trabzonlularda degil alt düzey Trabzonlularda ihanet edenler var hatta ne yazik ki uçgur ugruna Trabzonspora etmedigi küfür kalmayan Trabzonlu!!!! insanlar var...

SAYGILARIMLA....
        Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• Emin
          • 06.07.2004
          • 729
          • Memur (Kamu)

Trabzonspor Dergimiz yazarlarindan Aysegül Hanimin bir yazisinda da dedigi gibi tasrali olup da BJK, GS veya FB liyim diyenlerin büyük bir bölümü tasralik sendromundan kurtulmak amaciyla Istanbul takimlarini tuttuklarini söylüyorlar. Tasrali olmak onlarin utandiriyor ve bunu bilinç altlarinda gizlemeye çalisiyorlar. E tabi bu da kisilik bozuklugu yasiyan degersiz küçük insanlarin yapacagi bir davranis ki bu tür insanlara bizim hiç ihtiyacimiz olmaz.
          Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
          M. Akif ERSOY

Yorum

• tsakrep61
            • 29.05.2004
            • 788
            • Ankara

ergun gursoy arsinli

sinan engin surmene veya arakli
            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
            Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
            Mustafa Korkmaz

Yorum

• ShadoW
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 29.05.2004
              • 420
              • Web

Ben de Arsinliyim olayi farkli boyutlara çekmeyelim lütfen.

Yorum

• TSerdar_61
                • 01.06.2004
                • 101
                • İstanbul

İlk olarak ShadoW tarafından gönderildi
                Ben de Arsinliyim olayi farkli boyutlara çekmeyelim lütfen.

bencede

Yorum

• trabzonsporlu61
                  • 11.06.2004
                  • 9

bende arsinliyim bu ergün gürsoyda arsinliymis demekki kani bozuk herif adimizi kirletiyor nufus kagidini degistirelim bunun.
                  ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• denizgrsy
                    • 08.06.2004
                    • 2993
                    • Samsun

Arkadaslar bu olay ilçe meselesi degildir!akçaabat,vakbikebir,yomra,arsin,sürmene,arakli,of.. vs..bu topraklardan her zaman delikanli,saglam vede memleketine her zaman özlem duyan memleket düskünü adam gibi adamlar çikar!!!

ancak bazi hainler bu görüntü altinda yillardir bizi yediler,hem TRABZONU hemde TRABZONSPORUMUZU!!!!bende bu adamlari televizyonlarda TRABZONUMUZ hakkinda yalakalik yaparak konusmalarini her gördügümde kendimi yiyiyorum,bunuda sizlerle paylasmak istedim,aslinda yazacak çok sey varda neyse....

bu tür adamlar yüzünden adimiz;'yok efendim galatasaraya yatacak,suna söyle yapacak' diye çikiyor!!!millete laf anlamiyor,sonunda alacam elime bi çay makasi 'TRABZONSPOR suna yatiyor buna yatiyor diyenin kesecem dilini' !!!

'bu arada erhan kardes tabiki ergun gürsoyuda kastediyorum!!!'
                    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Kul
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                      • 31.05.2004
                      • 2960
                      • Bursa

İlk olarak trabzonsporlu61 tarafından gönderildi
                      bende arsinliyim bu ergün gürsoyda arsinliymis demekki kani bozuk herif adimizi kirletiyor nufus kagidini degistirelim bunun.

bende arsinliyim [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• augustus
                        • 31.05.2004
                        • 526
                        • İstanbul

gördügüm en büyük hain abdullahtir.fenere gittikten sonra söyledigi "yuvama döndüm" lafini unutamiyorum.senelerce formasini giyip yildiz oldugu milli takima bile yükseldigi Trabzonspordan ayirilir ayrilmaz,kendisine sans bile verilmeyen fb ye yuvama döndüm diyerek giden abdullah benim için en büyük haindir.bu lafi söylemesinin kasitli oldugunu düsünüyorum

Yorum

• Harun-61
                          • 29.05.2004
                          • 20107
                          • Yönetici
                          • Trabzon

İlk olarak augustus tarafından gönderildi
                          gördügüm en büyük hain abdullahtir.fenere gittikten sonra söyledigi "yuvama döndüm" lafini unutamiyorum.senelerce formasini giyip yildiz oldugu milli takima bile yükseldigi Trabzonspordan ayirilir ayrilmaz,kendisine sans bile verilmeyen fb ye yuvama döndüm diyerek giden abdullah benim için en büyük haindir.bu lafi söylemesinin kasitli oldugunu düsünüyorum

apdullah nerde, bilen varmi ???

3.ligdemi oynuyor...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• unyelimetin
                            • 29.05.2004
                            • 1032
                            • Beden Eğitimi Öğretmeni
                            • Ordu

Deniz kardes benim içimde de uhde olan bir konuya parmak bastin.Bu konudaki serzenislerine katiliyorum.

Amcamin oglu kussporlu.Trabzon'un diger sülüklerle yaptigi maçlarda acayip destekliyor bizi.(Avni Aker'e bile geliyor.Birde ezikbahçeliler diyor hep gs liler destekliyor Trabzonspor'u diye.Kendi taraftari stadda tezahürat bile yapiyor haberleri yok.)Diyecegim hepsinin içinde biraz delikanlilik kirintisi var ama kendi benliklerine ihanet ettiklerini anlamiyorlar.Benim için hepsi aynidir.Tek bir sey için severim onlari.Allah yarattigi için.

Yani yaratilani severim,yaratandan ötürü.
                            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• AtalaY_BuğrA
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 29.05.2004
                              • 1749
                              • Devlet Memuru :)
                              • İstanbul

İlk olarak L-M^ tarafından gönderildi
                              Var,var,içimizde de var,disimizda da...Onlarin Trabzonsporluyum demelerine aldirmayin...Her köpegin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagardi...O tip insanlar uzak dursun,takimimdan damemleketimden de...

Osman kardesim gene düktürdün vallaha senin bu sözlerin üzerine bize bir sey demek düsmez artik. Helal olsun sana kardesim benim.
                              Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• corleone
                                • 25.06.2004
                                • 1542
                                • denetçi
                                • İstanbul

nasil müslümanliktan dönen türkler türklüklerinis kaybediyorlar trabzonsporu tutmayan trabzonlular da trabzonlulugunu kaybediyor bu .... lari kale alip degerli vakitlerimiziharcamayalim bizim çevremizdede böyle insanlar var takmayalim kendi içlerinde küçülsünler... demek ki trabzonspora yakisan insanlar degillermis...
                                bir lafa bakarım laf mı diye,
                                bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...