Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun kendi kalesine bir gol atti, bir de Yattara'nin sahsi becerisi ile attigimiz gol var. Maçin özeti bu, 50 küsür top kaybiyla oynanan bir maçtan iyi futbol beklemek teorik olarak zaten mümkün degil. Bu kadar fazla top kaybi yapilmaz. Takim haftalar geçtikçe futbol olarak düzelecek diye beklerken maalesef geri gidiyor. Buna bir çare bulunmasi lazim.

Simko'nun yedek soyunma nedenini tartisiyoruz. Formsuzluk bir neden olamaz, zira öyle olsa ilk kesilmesi gereken Hüseyin olurdu. Bir futbolcu, su an Hüseyin'in oldugundan daha formsuz olamaz. Ama Hüseyin hem ilk 11'de hem de 90 dakika sahada. Her oyuncunun formsuz oldugu dönemler olabilir, normaldir. Ama normal olmayan, O'nu israrla oynatip taraftar karsisinda zor durumda birakmaktir.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• golu tekrar seyrettim..golden sonrada aklima takilmisti seyredince aklima geldi..2.golden sonraki takimin gol sevincine bakin allah askina...fatihgolden sonra hicbisey yapmadi...yattara gitti kendi basina hasanla horon tepti yanina gelen kimse yok biraz sonrada symek geldi..ama digerleri ortada yok...aksamda gs-erciyes macina bakiyorum gs 3.golu attiktan sonra nasil butun takim biranda oraya toplandi..hatta hakanin sevincten aglar gibi bi hali vardi..bizim takimdahala takim ruhu eksik....

Yorum

• İlk olarak sadman tarafından gönderildi

syzmek konusuna gelince sonuna kadar hocanin arkasindayim. maçtan sonra yaptigi açiklamada dedigi gibi ismler degil formda olanlar oynamali. bu bir uyaridir syzmek için. herkes vazgeçilmez olmadigini anlamali ki bizde taraftar olarak oyunculardan yüksek performans görelim.

Eger bu söylediklerine yürekten inaniyorsan, gerçekten üzgünüm. Simko hakkindaki fikir buysa, söyleyecek birsey bulamiyorum.

Vahid hoca, kendiyle çelisiyor. "Benim takimimda formda olanlar oynar" diyor. Sevgili hocam, su Hüseyin'i de bir gör artik. Bunu Hüseyin'in iyiligi için söylüyorum. Beni taniyanlar, Hüseyin hakkindaki fikirlerimin genel olarak olumlu oldugunu bilirler. Ama hem Hüseyin'e hem de izleyenlere yazik oluyor.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• ben maçi izlemedim sadece golleri izledim.bu gol sevinçleri dikkatimi çekti ve bu rehavetin sebebini anlayamadim....oyunla ilgili yorum yapamayacagim dedimya izlemedim...smyzek i geçen haftalarda kondüsyon eksikligi görüyorum...sakatliktan sonra böle oldu galiba...o yüzden kesik yemistir.erciyes maçina bakalim..........

FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
            İlk olarak Schoulzen'TS tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

iyide linki düzeltip vermistim zaten.saat 21:00den beri ugrasiyorum burda.daha simdi yemek yedim.bizede aciyin[img]smileys/smiley19.gif[/img].aaaaaaah ah[img]smileys/smiley4.gif[/img]

2-saka bi yanayöneticiler gollerin bu sekilde verilmesini istedi.bi bildikleri vardie heralde.yoksa bende direkt link koyardim.yönetimden izin alin 85 link vereyim çat diye.
            Edited by: Alpayer

Yorum

• fatih akyel, hüseyin cimsir ve hasan üçüncü diyorum...

fatih akyeli allah nazarlardan saklasin.tam bir profesyonel gibi davraniyor her maça ayni önemi vererek gerekli özveriyi gösteriyor(bunu malesef bazilari yapmiyor.)

hüseyin cimsir, takim ruhsuz diyoruz keske tüm takim hüseyin gibicanla basla mücadele etse.ben bazen maçi izlemem bireyleri izlerim.size tavsiyem bi gün maçi birakin ve hüseyini izleyin.

hasan üçüncü, bilmem siz ne dersiniz ama ben hasani 11 için saymaya basladim. bence orta sahada yapmasi gerekenleri yapabiliyor.

Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
              Sadri ŞENER

Yorum

• Açikçasi Samsunspor'u yenmemizi istemiyordum. Çünkü bu maglubiyet onlari oldukça zor bir duruma soktu. 3.Lük olsa ne olur diyen azinliktanim. Ama seneye sampiyon olmak istiyorsak, Samsunspor'a ihtiyacimiz olacak diye düsünüyorum. Neden mi? Çünkü hafizam beni yaniltmiyorsa Istanbullu 3 kizkardesten en çok puan alan takimlardan biriydi Samsunspor. Özellikle de bizim sampiyonluga oynadigimiz dönemlerde. Bu mantikla üsenmedim açtim arsivi ve su tabloyla karsilastim:

2005-2006 Sezonu Trabzonspor'un durumu
                Fenerbahçe 5 Samsunspor 2 Sampiyonluk
                yarisindan
                muaf !
                Samsunspor 1 Galatasaray 2
                Besiktas 3 Samsunspor 2
                Samsunspor 0 Fenerbahçe 5
                Galatasaray 3 Samsunspor 2
                Samsunspor 1 Besiktas 3
                3 Istanbullu kizkardesten Samsun'un topladigi puan: 0
                3 Istanbullu kizkardesten Trabzon'un topladigi puan: 5
                2004-2005 Sezonu Trabzonspor'un durumu
                Samsunspor 1 Fenerbahçe 1 Sampiyonluga oynadi
                (2.)
                Fenerbahçe 2 Samsunspor 1
                Samsunspor 2 Galatasaray 1
                Galatasaray 3 Samsunspor 1
                Samsunspor 2 Besiktas 4
                Besiktas 2 Samsunspor 0
                3 Istanbullu kizkardesten Samsun'un topladigi puan: 4
                3 Istanbullu kizkardesten Trabzon'un topladigi puan: 6
                2003-2004 Sezonu Trabzonspor'un durumu
                Fenerbahçe 1 Samsunspor 1 Sampiyonluga oynadi
                (2.)
                Samsunspor 1 Galatasaray 0
                Besiktas 1 Samsunspor 4
                Samsunspor 3 Fenerbahçe 0
                Galatasaray 1 Samsunspor 0
                Samsunspor 1 Besiktas 3
                3 Istanbullu kizkardesten Samsun'un topladigi puan: 10
                2002-2003 Sezonu Trabzonspor'un durumu
                Besiktas 4 Samsunspor 3 Sampiyonluk
                yarisindan
                muaf !
                Fenerbahçe 1 Samsunspor 1
                Samsunspor 0 Galatasaray 1
                Samsunspor 0 Besiktas 2
                Samsunspor 1 Fenerbahçe 3
                Galatasaray 4 Samsunspor 1
                3 Istanbullu kizkardesten Samsun'un topladigi puan: 1

Evet hafizam beni yaniltmis. Samsunspor çok da puan toplamamis. 2003-2004 hariç. Ama en olmayacak maçlarda fener'i namagluplükten etmis, ya da Istanbul'da çelmeyi takmis.

Ben gene de seneye Samsunspor'un Süper Lig'de kalmasini istiyorum. Onlara ihtiyacimiz olacak.

Maç ile ilgili yoruma gelince. Laubalilik, vurdumduymazlik aynen devam. Hele Gökdeniz bir de ilk yarida ceza sahasinda kendini yere birakinca...

Daha ne deyim Gökdeniz!Hadi bizi geçtik, sen adam olacaksin diye bekleyenleri bari mahçup etme. Bari Celil'den bir farkin olsun.
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Simal Yildizi, Samsun'un ligde kalisini dilemek konusunda hemfikiriz. Lakin su ruhsuz Trabzon'dan bile puan alamayan takimin bu ligde pek de isi yok...Umalim ki kalirlar ligde.

Halil hoca ile 24 veya 25. maçimiza çiktik..söyle koltuga yaslanip rahat rahat seyrettigimiz bir maç, hadi maçi geçtik, söyle bir 15- 20 dakika hatirlamiyorum? Hatirlayan???

Yorum

• Bir not da fatih akyel'in iyi oynadigini iddia eden arkadaslarima;

lig tv den görüntüleri isteyelim ve maçi bastan sona izleyelim. Fatih kardesimiz ilk yarida demarke vaziyette bulustugu ilk sekiz topu da rakibe atti..bundan sonrasini izlemeye tahammül edemedim.

iyi futbolculuk nedir? geleni ileri itelemek mi??

bu takim trabzonspor..bu forma o kadar ucuz degil. ergun gürsoy ve istanbul artiklarinin yeri hiç degil.kendimize biraz saygi gösterelim. hüseyin orta sahada, ki gerçek mücadelenin oldugu yer orasidir, 15 top kaybi, 40 top çalmayla oynar, ilk hata da tu kaka, fatih akyel her topu rakibe atar, iyi ki bize gelmis!

iyi o halde, arayin ergun gürsoy'a tesekkür edin.

Yorum

• Ya arkadaslar herkes Hüseyin'i tartisiyor gördügüm kadariyla ama sizin görmediginiz bir olay var. Maçlari çok dikkatlice izleyin. Eger Hüseyin oynamazsa Trabzonspor'un defansiyla orta sahasi arasinda bir kopukluk olur. Hüseyin dörtlü defansin önünde hem orta saha hem defans oynuyor. Ileriye de pek gitmiyor. Yattara defansa bu kadar az gelirken, Gökdeniz ve Symek gibi oyuncularimiz forvetin hemen arkasinda ve sürekli hücum bölgesinde yer alirken, solda Djokaj oynadigi zamanlarda forvetten geri gelmezken orta sahayi kim ayakta tutuyor saniyorsunuz. Hüseyini tartisanlar geçen sezon onsuz oynadigimiz maçlari izlesinler. Hüseyin'i tartisanlar Wigan kulübünün onu neden Fatih Tekke ile beraber transfer etmek istedigini düsünsünler. Bu kadar çok fazla top kaybeden bir takimda Hüseyin gibi top kapan bir oyuncu, taktik faul yapan bir oyuncu olmadiginda Trabzonspor'un halini düsünsünler...

Yalniz bir elestirinize katiliyorum. Hüseyin teknik kapasitesi çok düsük olan bir oyuncu. Bu konuda herkese hak veriyorum. Ancak onun görevini suan Trabzonspor'da yerine getirebilecek biroyuncu bile yok, bunu da unutmayin. Aklima bir Adem Koçak geliyor ama Hüseyinin defansif yönü çok daha agir basiyor.

Samsunspor maçina gelince kötü bir oyun oldu. Asiri derecede çok top kaybi yapiyoruz. Takim ruhundan biraz uzaklasiyor gibiyiz. Çok kolay kazanilacak maçi kendimiz zora soktuk. Gökdenizin formsuz oldugu ortada ama oynatilmasindan yanayim. Symek'in ilk 11'de oynatilmamasi teknik direktörün takdiridir. Sonuçta idmani o izliyor ben degil. Formsuz oynayanlari oyundan çikardigi, formda olanlari oynattigi konusuna da katiliyorum. Hasan iyi oynadi geçen hafta bu hafta ilk 11 çikti. Tolga kötü oynadi, bu hafta Jefferson oynadi. Tayfun formsuz bu hafta ilk 11 Ufukhan oynadi. Ben bugün Lee'yi hiç begenmedim ama teknik direktör onu sahada tuttu o da tartisilir tabi. Fatih Akyel yine mükemmel oynadi. Stefanov bu hafta düsüsteydi ama ortalamanin üzerinde istikrarli oynayan bir oyuncu.

Trabzonspor'a haftaya oynayacagi maç için bir ilk 11 söyleyeyim. Bu sadece benim görüsüm. Kalede Jefferson, savunmada Ufukhan, Fatih, Stefanov ve Celaleddin, sag açik Yattara, sol açik Gökdeniz, ortada Hüseyin ve Adem, hemen önlerinde Symek ve Symek'in önünde de Fatih Tekke. Bilmiyorum bu takima ne kadar katilirsiniz ama benim ideal takimim bu sekilde ve deplasmnda bu takimin yenilme olasiligi çok çok çok düsük. Kendi sahamizda bu kadroyu bu sekilde oynatmam. Aynen Halilhodziç'in bugün yaptigi gibi. Ama deplasmanda sahaya yayilis bence kesinlikle böyle olmali. Kendi sahamizda çift forvet oynatirim.

Takimin futbolu olumsuzdu ama yönetimin vaadleri umudumuzu yesil tutuyor.

Yorum

• biri bizim taraftara kendi oyuncumuzu sahada yuhlamamaiz gerektigini anlatmali

Yorum

• İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

Bir not da fatih akyel'in iyi oynadigini iddia eden arkadaslarima;

lig tv den görüntüleri isteyelim ve maçi bastan sona izleyelim. Fatih kardesimiz ilk yarida demarke vaziyette bulustugu ilk sekiz topu da rakibe atti..bundan sonrasini izlemeye tahammül edemedim.

iyi futbolculuk nedir? geleni ileri itelemek mi??

bu takim trabzonspor..bu forma o kadar ucuz degil. ergun gürsoy ve istanbul artiklarinin yeri hiç degil.kendimize biraz saygi gösterelim. hüseyin orta sahada, ki gerçek mücadelenin oldugu yer orasidir, 15 top kaybi, 40 top çalmayla oynar, ilk hata da tu kaka, fatih akyel her topu rakibe atar, iyi ki bize gelmis!

iyi o halde, arayin ergun gürsoy'a tesekkür edin.

usta sen o görüntülerde bide stepanova bak senin bakis acinla bakarsak bugün sahada kim süperdi????

ben hoca olsam seneye bana limitsiz transfer ücreti werseler su takimdan bi fatihi göndermem onun disinda alayini yollarim

hem gökdeniz hem tekke hemde yattara su taraftara dua etsinler yoksa hiç bi yerde bu kadar limitsiz sevilmez ve forma bulamazlar

Yorum

• İlk olarak temelyilmaz tarafından gönderildi
                            biri bizim taraftara kendi oyuncumuzu sahada yuhlamamaiz gerektigini anlatmali

Aynen katiliyorum ve imzami atiyorum maç 1-1 seyirci futbolculari veya bir kaç futbolcuyu protesto ediyor yok böyle bir sey....
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ya kardesim kendinizdemisiniz siz... Fatih Akyel'e laf söylüyorsunuz. Fatih Akyel olmasaydi defans süzgeçe dönerdi bu bir. ikincisi dün yattaranin attirdigi 2. golde topu defanstan kaparak cesaretli bir biçimde onlarca metre tasiyip yattaraya veren yine fatih akyeldir bu iki. hüseyin 15 top kaybi 40 top çalmayla oynamiyor, maçi nerenle izliyorsun. rakibin toplam top kaybi bile 40 degil. 2-3 top kaybetse 6-7 top kazaniyor ama çok önemli oldugunu takim için kabul ediyorum bu üç. elinde bütçesi olsa takimin tamamini göndermeyi düsünen arkadasa Allah akil fikir versin diyorum daha ne diyeyim bu dört. kendi takimimiza, futbolculara ve yönetime sonuna kadar sahip çikmazsak hiçbir sene sampiyon olamayiz bu da bes. haa dersenizki kötü yönetim var 5. siradayiz yine de isyan etmiyecegiz derseniz eger. etmiyeceksiniz kardesim. bu takimin sampiyon olmasini istiyorsaniz etmiyceksiniz. lig bitecek hepsinden tek tek hesap soracaksiniz. ama lig bitene kadar agzini açmiycaksiniz. kendi takiminiza kötülük yapiyorsunuz farkinda degilsiniz. yaa herkes stadda yanindkini bu konularda uyarsa hiçbir sorun çikmayacak. kötü tezahüret ve sahaya atilan yabanci maddelere gelince. bunlari yapanlara Allah akil fikir versin. yanilmiyorsam bunlar yüzünden aldigimiz toplam ceza bu sene 485 bin ytl civariydi. yaniliyor olabilirim. galatasarayin 400 bin ytl civari. bizimki düz hesap 500 bin ytl yapar. 1 tane orta kalite futbolcunun parasini ödersin. bu size basit bir sey gibi gelebilir. 400 bin ytl ile aç insanlari doyurun bakalim kaç kisi doyuyor. simdide az bir para gibi geliyormu. hadi eyvAllah

Yorum

• @simal abi dediklerine katiliyorum.her ne kadar samsun bizi sevmesede onlar bu lige lazim.rizede lazim.gönül isterdiki orduda olsun.ezikler karadenize korkarak gelsinler.yaptigin analizler baya ii.sampion oldugumuz yillardada ordu zonguldak gibi karadeniz takimlarida çok iidiler.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim