Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• habu gollleri indiren yokmu.yanimdaki ezikler çok merak ediyolar yattaranin golünü
    Özkan SÜMER

Yorum

• Taraftarimizi hiç anlamiyorum.Sunu söyleyeyim bzizim bu kafalar devam ederse Yattara havada kus kapsa kimseye yaranamayacak.Neymis golün disinda hiç yoktu.Allahaskina bütün tv'lerin özetlerinde yattara var.Iste bzilarinin zoruna gidende bu.Hep ondan bahsediliyor diyerek onun ipini çekmeye çalisiyorlar.sadece Samsun maçinda ceza sahasina etkili 13 orta yapti.Gol olabilecek 6 pas verdi.Gözlerimize özel temasa zevki verdi.Birde gol attirdiki sormayin.Daha bu adamdan ne isteniyor.Bir ufukhan ve tayfun ikilisinden bir iki numara olmazken,Hüseyin dizkapagi ile top stop etmeye çalisirken ve kazandigi toplarin %80'ini rakibe verirken,Hasan kosmanin disinda hiçbir sey yapmazken,Lee topla iki metre gidemezken,hala yattara elestiriliyor.Trabzonu küçük gören Vahit'e ses yok ama bir günah keçisi var saldirin yattaraya.Bu gün Serdar Bali her yorumunda onu sov yapmakla elestiriyor.Ayip bir sey.Futbol güzel yönleriyle,hareketlerle,seyirciyi cezbetmesiyle yükselir.Iskender Göneni kimse unutamiyor.Ondan sonra bize futbolun eglence oldugunu Yattara ögretti.Birakin da zevkimizi dolu dolu yasayalim.
      kamil28

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
        herkes teknik direktör ya, isiniz ne burda neden gerçek isinizi yapmiyorsunuz? sizleri güzide takimlarimizin basinda görmek istiyoruz sünepe beyinli futbol katili kardeslerim.
        Laflarina biraz dikkat etsen ii olur.Burada herkes fikirlerini yaziyo.iKI yorum yapmayla t.d. olunmaz.
        Özkan SÜMER

Yorum

• halil hocanin tercümani mi yok? yanlis mi anliyorlar?

kadro kisitli diyoruz buna ragmen 2 hafta üstüste çikan kadrolarin birbiriyle alakasi yok.
          szymek i kesen vahid hoca hüseyine lee ye neden bu kadar tahammül ediyor. haftalardir hüseyin-lee-djokaj-tayfun rezalet.
          geçen hafta 18de olmayan bu hafta 11de uzun zamandir en iyi oyununu oynayan kaç tane top kesen celalettin oyundan çikariyor.
          takim baski yiyip defanstan top çikaramazken taraftar ortasahaya szymekin lazim oldugunu anladi hocadan çit yok.

bizim en büyük sikintimiz hüseyin. trabzonluluguna hirsinabisey demiyorum ama yeteneklerini kisitli kelimesi bile tarif etmiyor. hüseyinli ortasahayla oynadigimiz müddetçe biz böyle oynariz. bir adim öteye geçemeyiz. kardesim 7-8 yildir 1.ligde, 2 senedir milli takimda oynuyorsun. zerre kadar gelistir sende kendini.
          bu arada hasan üçüncü ye alkislar. gerçekten beni en çok yaniltan kisi o.
          :::TS:::

Yorum

• 3 puan çok ama çok güzel
            Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
            Kobra

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
              habu gollleri indiren yokmu.yanimdaki ezikler çok merak ediyolar yattaranin golünü

yattaranin ilk hareket

gol az sonra geliyo

http://www.bordomavi.net/videolar/

Yorum

• daha öncede defalarca söyledim yine söylüyorum, VAHID bey takimin basinda oldugu sürece bizler daha çok elimiz yüregimizde maç seyredicez ve bu sebeple kalp ve tansiyon hastasi olucaz.....BU adamin türkçe meali nedir alah askina ben kendilerini çözemiyorum .....Takimi tam kadro maça çikartsaydi bünyesi kaldiramayacakti herhalde o yüzden syzmeki kesti.halbuki oyuna onunla baskasaydik belki maç erkenden kopacakti....Vahiddir ne yapsa yeridir ama taraftarida delirtir, yetar artik ya biz 3 golü birarada göremeyecekmiyiz yaaaa..vallahi billahi sööle 3-4 fark yapan takimlara gipta ediyorum valla ama biz sene sonuna kadar hep bu sikintiyi yasayacagiz vahit bey sayesinde.....

Haaa bu ara Jeferson yedigi golde de hiç de sütten çikma akkasik degildi, yine yer tutma hatasi vardi....ve kendileri hala patlamaya hazir bir bomba sene sonu mutlaka gönderilmeli

ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin

Yorum

• Ilk attigimiz gole kimse sevinemedi balina bir goldü.Yattaranin kisisel becerisiyle 2.gol geldi ve kazandik gerçi maçi haketmistik ancak bu kadar gol kaçirmak niye? o kadar pozisyonu kaçirirsan sonra bi pozisyonda gol yersin sonra suçlu defans olur.Kaleci Jeff iyiydi topu oyuna sokmasi Tolga dan kat kat iyiydi.Ufukhan ben çok tutuyodum ama bugün iyi degildi olsun gene de Ufukhan.Celalettin eskiye göre iyiydi.Milan ilk geldiginde daha iyiydi hafiften düsüs var.Trabzon da kendi sahamizda oynamamiza ragmen maçin adami F. Akyel di.buda düsündürücüydü ya neyse.Hasan Üçüncü vasati geçemedi ama sutu iyiydi Hüseyine gelince ise takimda ençok seyirciden etkilenen futbolcu o.BIR hata yaptiktan sonra taraftar mirildanmaya baslayinca çok ama çok etkileniyor.Le Young yabanci kontenjanimizi bosu bosuna kullandigimiz bir eleman.Fener maçi hariç.Gökdeniz vasati geçemedi.Bakalim haftaya ilk deplasmaninda seyirci tepki verecekmi eger tepki verirse onun tepkisi ne olacak.Yattara her takima lazim.ama biraz daha takimiçin oynamali Fatih vasati geçemedi Kaptan dan daha iyi bir futbol beklerdim.Syzmek hangi mantikla yedege çekti Hoca anlayamadim.Gerçi Oda eskisi gibi degil ama genede kesilmeyecek adamlardan biri.Maç istedigimiz gibi olmadi ama bazi arkadaslarin yazdigi gibi kapali bir top oynamadik.kim nederse desin bize bir on numara lazim.Sonuçda Yattara show ve horon show ayrica samsun kümeye ilk yari samsun seyircisinin tezavratini unutmus degilim.Gerçi yüregim öyle dmiyor ama madem öyle iste böyle..
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                    herkes teknik direktör ya, isiniz ne burda neden gerçek isinizi yapmiyorsunuz? sizleri güzide takimlarimizin basinda görmek istiyoruz sünepe beyinli futbol katili kardeslerim.
                    Biz topdan anlamiyoruz heee
                    sana bir kac sorum var kardesim bunlarin cvp ver bana sonra dicemki sana topdan birsey anlamiyorum

1. dakka 83 ufukhani cikarip da tayfunu koymanin nedeni ne ?

2.manisa macinin bence en iyisi ömer rizayi gs macinda oynatmanin nedeni ne ?

3.tamam yedek olsun onada birsey demiyorum 1:0 öne geciyorsun biliyorsunki artik gs sana ........ gibi saldircak onu halen oyuna sakomuyorsun onun yerine arkaya futbolcu aliyorsun ???

4. bilim kac haftadir formsuz hüseyini ilk onbirde yer veriyorsun onun yerine ferhati veya hasani yedek oynatiyorsun hüseyinin yapdini onlarda yapar bence hatta ofansiv olarak daha da iyisini yaparlar ????

5. bizim suan oynadimiz futbol hosuna gidiyormu sence trabzonspora yakisiyormu ????

sen bunlarin cvplarini ver bana bende dimki tamam ben futboldan hicbirsey anlamiyorum tamammi kardesim lütfen cvp ver
                    Edited by: TSlimetin08
                    Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• maçin özeti

maçin 50 ve 60.ci dakikalar arasinda, taraftarin szymkowiak diye bagirmasidir.Edited by: gerçekefsane
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Samsunu yendik 3 puani aldik bu senede böyle ne yapalim. Iyi Futbol oynayamiyoruz ama Gökdenizin Takima girmesi Ile Alistigimiz O verkaçlardan birkaçini görme firsatimiz oldu hadi bakalim...
                        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Yattara sov ve son nokta Fatih Tekke.eklendi 5 dakka sonra Lee'nin golü

Yorum

• selcJk isimli üyeforum kurallarinin 1. maddesi geregi 1 hafta uzaklastirma cezasi almistir.. (Ceza Bitis: 26 Mart Pazar)
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• abi link calismiyo golu izliyemiyorum [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                              !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

Yattara sov ve son nokta Fatih Tekke.eklendi 5 dakka sonra Lee'nin golü

Allah razi olsun kardesim de niye indiremiyorum..sayfa bulunamadi diyor..bir sorun mu var acaba,gözünü seveyim bi kontrol et kardesim..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim