Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak firari tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
    Simek eger hocayla restlesiyorsa, taraftar tezahurati ile sahaya sürüldüyse ilerde bu daha büyük sorunlara gebe

kardes kim dedi szymek hocayla restlesiyor diye?? yok öle bisey taraftar bagirdi ama zaten szymek isiniyordu alacakti onu oyuna,hiç bir sorun yokken sorun aramaya baslamayalim!!!

Dostum bu iddia uzun süredir var. Üstelik ben "ise" dedim bunda alinacak birsey yok. Herkes düsüncesini söylesin kimse sorun çikartmaya çalismiyor burda
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sanirim kupa maçlari da dahil 10 a yakin maçtir yenilmeyen takimimi kutluyorum,büyük takimlar kötü oynasalarda yildizlari çikar ve galip gelirler..sanirim biz bunu yakalamaya basladik...takima bir yildiz daha girdi!bu takim fener maçina yildizlarindan eksiksiz çikarsa asil horonu o zaman yapariz...gönlünüz rahat olsun usaklar,hatirlayin ne berbat haftalar geçirdik,ama simdi hiç olmassa kötü oynasakta kazaniyoruz.bu takim 3. bitirecek ligi tüm olumsuzluklara ragmen...
      Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• maçta maraton tribünde bapgirmak isteyenleri bi ara nedendir anlasilmayan bi nedenden dolayi susturmus taraftarlar dernegi. ben görmedim ama kuzenim onlarin yanindaydi öle dedi. maraton szymek bagirdi çünkü hoca oyuna almadi diye. iyi bir galibiyet oldu. dikkatimi en çok çeken hoca oldu adam deli oluyo saha kenarinda. çikin çikin diye yirtiniyo. suna eminimki kapali oyun takimin bu sezonu bi bitirelim hesabinda oldugu için. maçin tartismasiz bence en iyisi kahramani fatih akyel di. mükemmel oynadi
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ya simdi görebildim golü.sirf görmek için bekledim.allahim o neydi öyle ya?tövbe yarabbi!!! 4 kisiyi ipe dizmemis de baska bi sey yapmis.bu gol degil baska bir sey olmus.rencide ediyo insani ya.harikaydin yattara.salak yattara olsan gs maçinda neler yapacaktik var ya!!!

bu arada çok gol kaçiriyoruz.ayrica leenin golü komediydi.bulunca atip böyle gollere tamah etmemek lazim
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• 4 metrekare alanda 4 kisiyi darmadagin etti.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            Özkan SÜMER

Yorum

• Arkadaslar kim ne derse desin bizim hoca futboldan hicbir haberi yok, oyuncu degistirmesini bilmiyor kadro kurmasi sifir hic birsey bilmiyor bu adam, bizim oynadimiz futbol rezaletin ta kendisi, samsun gibi takima nasil top oyniyoruz ya kendimisi kandirmiyalim, bizim ilk gol tam sanz eseri(Böyle gol yiyen takim bence düsmeyi hak ediyor,düsmelerinide istemiyorum aslinda), ikinci gol yattaranin kendi becerisi,bizim takimda fatih akyel olmasa suan düsmeye oynardik adam trabzonspor icin canini veriyor ölümüne oyniyor (bazileriniz istemiyordu onu simdi ne diceksiniz bakalim, allahdan sanz manza yeniyoruz maclari.

Allah asina bana lütfen biri anlatsin dakka 83 ufukhani cikartip yerine tayfunu koymanin nedeni ne lütfen biri cevap versin

(zaten ne oldisa hep o tayfunun yüzünden oldu senol hocanin ipi o cekdirdi bizim koca trabzonsporunu beli kiran o oldu bizim bu hallerde olmamisin tek nedeni bence tayfundur ve adam hallen daha trabzonda top oyniyor, hüseyine gelince oda rezalet toplari iyi kesiyor ama her kapdirdi top bizim kalede tehlike ona okadar sanz vericene ver o sanzi hasana bakalim adam nasil oyniyor hüseyin bir mac iyi oynar 5 mac kötü
              Edited by: TSlimetin08
              Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                Son bes haftadir ayni futbolu oynuyoruz ve yorumlarda genelde ayni oluyor.Taraftar olarak oynanan oyundan memnun degiliz.Hocanin oyuncu seçimi ve oyuncu degisikligindeki anlasilmazligi hâlâ devam ediyor.Ama kazanan haklidir diyoruz ve simdilik susuyoruz.

Oynadigimiz oyun ve hocanin oyuncu seçenekleri anlamak kismina aynen katiliyorum.ama kazanan hakli olmasi kismi dogru degil.

Allah askina bu Futbolla Üçüncü olacagimizi düsünmek hayal olur.Haftaya Erciyes var Gayse zor geçti.Hatirlayin ilk yari 10 kisi kaldilar yenemedik.Nasil olacak.

Maç sonucunda Hoca nediyecek diye baktim oyuncularinin anlam veremedikleri bir baski latinda oldukalrini söylüyor.Topu görenin ileriye vurmasinin nedeni bu olsa gerek .Öyle kötü oynuyoruzki mahlle takimlari bizden daha organize olur.

Ama anlamadigim Aylardir sabrettigimiz düzelecek dedigimiz ortasahamizi hasan ve hüseyine emanet etmesi ve Simeki kenarda oturtmasi.Belki simek son zamanlarda oyunda fauller nedeniyle düsüyordu ama böyle bir risk almaya degermiydi.

Djokaj gitmis celo gelmis ne degisti.Ferhat gitti hasan geldi ne degisti.

Ömer Riza hala sahada yok bu adam ne zaman oynayacak Fatih ne zaman 4 kisi iletek basina bogusmaktan kurtaracak.

Evimizde samsuna Mahkum oynuyorsakki oynadik, üçüncülük hayal.Umarim beni yaniltirlar en azindan top oynarlar.
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• hafaya erciyes e karsi boyle oynarsak yenebilecegimizi hic dusunmuyorum. [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• Samsun maçini yattaranin kisisel oyunu sayesende kazandik 10 numara gol attirdi.Normalde bizim takim ilk yarilari çok iyi top oynayamaz genelde ikinci yari açilirdi fakat bugün tam tersi oldu ilk yari iyiydik ama ikinci yari çok pas hatalari yaptik.Bu futbola ligi 3. bitirmamiz zor görünüyor insallah biran evvel forket elemanlarimiz eski formlarina kavusurlar.
                    milyonlarin askisin

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley18.gif[/img]Beyler Gollerin Videosu Nie Yok Ya
                      goller geliyor.az sonra Yattara'nin hareket geliyo.hemen sonra goller

Yorum

• Haydi arkadaslar daha gelmedimi tirnak kalmadi bee....

Yorum

• ben samsuna mahkum oynayan bi takim görmedim son 5 dk da samsun biraz saldirdi dogru ama olabililr. bunda hocaninsuçu yok adam bas bas bagiriyor çikin diye. son dakikalarda hocaya mi maça mi bakacagima sasirdim. onu bilmem ama ayaga kalktim sanki herkes benim üstüme çikacak otur yerine sen kalktin mi bizde kalkmak zorunda kaliyoruz. yaf ben oturarak maç izleyecek olsam kahveye giderim ve öyle maç izleyecek olanlarda gitsin kahveye. evet oyuncular baski altinda hüseyin 2. top kaybinsan sonra ayagina top gelse yuhalanmaya basliyor. yattara oynamiyor sahada geziyor millet bagirmaktan kendin yirtiyor lan kossana diye. kendi seyircimiz takimi destekleyecegine susuyor ve takimi daha zor ve baski altina aliyor. evet hoca hakli. baski altinda oynuyor oyuncular. Szmek konusunda hoca hakliydi.

bence szmek korkuyor sakatlanmaktan ama korkusunun sebebi de bence önümüzde kisa zaman sonra baslayacak olan dünya kupasi. eger sakatlanip oynayamazsa dünya kupasinda ona göre çok önemli olan avrupa macerasi baslamayacak.

hoca maçtan sonra dedigi gibi takim 11 kisi degil 18 kisi. onun için sahaya çikan 11 i de sonradan girenleride kutlamak isterim.

ellerinden geleni yapmaya çalistilar belkide ilk folü yemesek o dakikada ve daha becerikli olsak forvette fark atardik
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• yav yine sitresli bir maç ama sonu iyi bitti neyse bu adam sene basindan beri diyor tam kadro olduk niye oynatmiyon neyse hasan yine bu gün iyi oynadi bisiler oldu bu adama yattara iste çikiyor atiyor ama bu iki üç haftadir fatih biraz tutuk ama düzelir fazla sürmez [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

işkenaz

Yorum

• ilk yari fena degildik ama ikinci yari gercekten kotuyduk..Kendi sahamizda cok tutuk oynadik..macin en iyisi fatih akyeldi bence.ama bunca sene orta sahamizda oynayip hala ofansif olarak kendine bisey katamayan huseyine sasiyorum..Kardesim ne hasani ne huseyini

fatih& nbsp;

djokaj szymek gokdeniz yattara

Ferhat

lee fatih stepanov ufukhan

jefferson

al sana orta saha iste ille tek forvet oynayacaksan...Gerci tek forvet oynamaya karsiyim ama
                              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• herkes teknik direktör ya, isiniz ne burda neden gerçek isinizi yapmiyorsunuz? sizleri güzide takimlarimizin basinda görmek istiyoruz sünepe beyinli futbol katili kardeslerim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim