Ilk defa tam kadro çikacagimiz belli olunca kimin neredeoynayacagini kestirmek zorlasti. Ama her haftada takimi degistirmek bazen kötü sonuçlar dogurabilir. Birde sezon basindan beri oynadigimiz maçlara bakiyorum.(01.Hafta Trabzonspor Kayserispor 2 - 103.Hafta Trabzonspor Ankaragücü 3 - 1 05.Hafta Trabzonspor Gaziantepspor 2 - 011.Hafta Denizlispor Trabzonspor 0 - 114.Hafta Trabzonspor Ç.Rizespor 3 - 117.Hafta Besiktas Trabzonspor 0 - 120.Hafta Ankaragücü Trabzonspor 1 - 221.Hafta Trabzonspor Malatyaspor 1 - 022.Hafta Gaziantepspor Trabzonspor 0 - 224.Hafta V.Manisaspor Trabzonspor 1 - 227.Hafta Trabzonspor Samsunspor 2 - 1) Toplam 11 galibiyetimiz var ama bu galibiyetlerin sadece 4 tanesi 2 farkli skorla elde edildi. Hep 1-0 yada 2-1 kazaniyoruz ve bu da bizi ve futbolculari strese sokuyor.
Jefferson'i sahsen begendim. 1-2 top iskalamasi disinda hatasi yoktu. Fatih yine defansta döktürdü ve 2-3 kezde rakip cezasahasina kadar çalimlarla gelmesine ragmen diger oyuncular ona oynamadi. Diger stoperimiz Stepanov bugün formsuzdu. Cezasahasinda 3-4 topu iskalamasinin yani sira hava toplarinda da etkisizdi. SolbekteCelalettin her zaman Lee'den daha iyi performansveriyor.Lee'de aslinda fena oynamadi.Sag kanatta Ufukhan'i gördügümde sevindim ancak gerçekleri söylemek gerekirse bir Antep maçindaki Ufukhan'i göremedim. Tayfun'un oyununuçogu zaman begenmiyoruz ama hoca onu oyunaaldigindatopluca yuhlamakoyuncudan çok takima zarar verir. Hüseyin tek ön libero oynamasina ragmen iyi is çikardi ama kimi zamanda olmadik hatalar yapti. Hasan ilk yarida etkisizdi ama ikinci yarida daha iyi top yapmaya çalisti. Szymkowiak konusunda seyircinin baskisi olmasa hoca onu ne zaman alirdi bilemeyiz ama o girdikten sonra hiç degilse orta sahada pas yüzdemiz artti. Gökdeniz her maçta oyununa bir seyler katarak eski formuna dönecektir. Ilk yaridaki pozisyonu gol olsaydi belki simdi baska seyler konusuyor olurduk. Maçin yorumcusu Serdar Bali durmadan Yattara'yi elestirdi ama kismende hakliydi. Maçin genelinde çok etkili olmasada attigigol ve sonrasinda kendisini elestirenlere cevabini verdi. Kaptan Fatih maç boyunca iyi verkaçlara girdi ama formunu çok uzun tutamadi. Son maçlardaki gibi65-70.dakikadan sonra oyundan düsmeye basliyor. Sonuçta zorda olsa kazandik ve mutluyuz. Önemli olanda bu herhalde. Bu arada maçtan sonra yapilan röportajlari diger maç sebebiyle yayinlamayan Lig TV'yi de buradan kiniyorum...

tesekkürlerimi sunarim[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum