Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zaten bjk samsunu samsunda yendigi için samsunun burdan puan çikartmasi gerekiyodu...artik her maçlari altin degerinde trabzonmus bjk mis malatyaymis farketmez...
    Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• git artik vahid yeni hoca gelsin baslarim uefa sina adam gelsin uefaya gidemesek bile takimi tanisin.. yeter ya..
      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

bizde dert yaniyorsak adamsizliktan dert yaniyoruz..

bir de vahid hocanin korkak oyun kurgusundan...

eger rakip gelsin diye beklersen iste gelir golünü atar gider..

kardesim hocanin ne sucu war gözünü sevim ilk golde defansin halini görmedinmi evlere senlik

sanki takim da ronaldo robinho zidane warda hoca yanlis oynatiyo takim yetersiz bugün takimda fatih akyel biraz hasan disinda dogru dürüst top oynayan mi wardi gözünü sevim

Yorum

• Nasil mahkum oynadik ben farkli mac seyrettim herhalde , ilk yari samsunun sadece bir sutu var o da gol, ikinci yarinin 50-60 dakikasi arasi takimi derleyecek oyun kurucu olmadigi icin takim zorlandi, takiben Symek ve djokaj girince top tekrar bize gecti. Sonlara dogru da samsun celili ve ceyhunu alinca hoca mac boyunca dokulen Ufukhanin yerine tayfunu aldi.

Takimin toplam 14 sutu var. Sanirim 9 u kaleyi tuttu, bakin istatistiklere hangi mactabu kadar sut cekmisiz ve bu kadari kaleyi tutmus. Ne bekliyorsunuz anlamiyorum, karsi takim kumeye dusmeye oynuyor iki hafta once GS'a kok sokturmus top oynamayacak mi?

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi

Yazmayacagim diyordum ama yazacagim, sizin isiniz uzum yemek degil bagciyi dovmek, haftalardir Ufukhan diyordunuz, nasil oynadi seyrettinimiz mi ? Symeki formsuz diye elestiriyorsunuz, kadroda olmayinca nerede diyorsunuz ? Kafasina uymayinca hoca gitsin o gitsin bu gitsin. Trabzonspor bu halde ise BU ZIHNIYET YUZUNDEN BU HALDE. 80 yillarin sonunda biraz sabirli olabilseydik, istikrari kollasaydik takim sampiyon olmak icin bu kadar beklemezdi. Bakiyorum bazi yorumlara kufrederek gonderdikleri adamlari simdi basimiza getirmek istiyorlar.

su forumda mantikli düsünenlerde var.....[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bi dahaki sene iki tane orta sahaya kaliteli adam, bu takim sampiyon olur, Avrupada basari istiyorsa sola ve forvete de adam lazim
            N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi

Yazmayacagim diyordum ama yazacagim. Sizin isiniz üzüm yemek degil bagciyi dövmek: Haftalardir Ufukhan diyordunuz, nasil oynadi seyrettinimiz mi ? Szymkowiak'i formsuz diye elestiriyorsunuz, kadroda olmayinca nerede diyorsunuz? Kafasina uymayinca hoca gitsin, o gitsin bu gitsin. Trabzonspor bu halde ise BU ZIHNIYET YÜZÜNDEN BU HALDE. 80 yillarin sonunda biraz sabirli olabilseydik, istikrari kollasaydik takim sampiyon olmak için bu kadar beklemezdi. Bakiyorum bazi yorumlara; küfrederek gönderdikleri adamlari simdi basimiza getirmek istiyorlar.

Söylenmesi gereken her sey söylenmis. Tek bir sey ilave etmek istiyorum: Tayfun oyuna girerken yuhalayanlarin hangi takimin taraftari oldugunu bilen var mi? Daha oyuna girerken tarfatardan böyle bir tavir gören bir futbolcudan oldugundan daha kötü olmasindan baska ne beklenebilir. Peki bu oyuncunun moral bozukuguyla berbat oynamasinin faydasi kime? Onu bilmiyorum ama zarari kesin Trabzonspor'a. Lütfen sagduyu.

Yorum

• bence bizim takimdaki sorun on liberolarin top yapamamasi..yoksa defansimiz oturdu.kanatlarida yavas yavas islemeye basladi takimin...ama orta sahada surekli huseyin ve hasan top kaybi yapinca oyunumuzu tam kabul ettiremedik...vahid hocaya kizan arkadaslar belki haklilar belki korkak top oynatiyo biraz ama bu taktikle bu takim 2.yarinin sampiyonu gs yle beraber..ama oyuncu degisikliklerinde cok bekliyor takimin duzeni bozulunca hemen mudahele etmiyo..bugun fatih akyel yine cok iyi oynadi defansta gercekten cok kritik mudahaleler yapti ve ileri cikislarida cok etkili oldu..bravo fatih akyel sana diyecek laf yok..yatarada cani istedigi zaman cok iyi isler yapiyo..bence hocaya biraz daha zaman..ozellikle mustafa denizliden vahid hoca 1000 kat iyidir diye dusunuyorum...

Yorum

• ben anlamiyorum yaa... yedigimiz golde sanirim tamerdi o boyuyla dev stepanov un üstünden ziplayip nasil kafa vurabilir yaaa.......
                  Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• pekii diyelim hoca gitti.. yerine kimin gelmesini isterdiniz. çok bilmisler... [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• ha bide fatih tekke ne yapiyor haftalardir anlayamiyorum..surekli ikili mucadelerlerde ya yerde yada kafasini tutuyo ve oylece kaliyo donupte tekrara adama basmiyo..ayrica macta takim arkadaslarina sinirleniyo..yattaraya yaptigi el kol hareketleri gozden kacmadi..fatih tekke lutfen artik eski haline dön...

Yorum

• iyi oynayamadik ama puanlar bizim. Futbolculara tesekkur edelim. Yorum yapmayla bisey degismez.

Yorum

• bu maçta 90 dakika takimini destekleyen maraton tribününe tesekkürlerimi sunarim[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• sevgili trabzonlular samsun galibiyeti hepimize hayirli olsun.gökdenize el birligiyle sahip çikmaliyiz.sizleri trazon spor düsmanligi yapan bazi ulusal medyadaki yazarlari protestoya davet ediyorum.sevgiler.

Yorum

• macin basini izleyemedim...
                              Son zamanlarin en güzel macini izledim!
                              Ama sanki cok ofansif oynadik gibi, 2ay önceki gibi durmadan bire bir pozisyonlar oldu!
                              Jefferson kaleye girmezine sevindim...

Yorum

• İlk olarak Selcuklaz tarafından gönderildi
                                ben anlamiyorum yaa... yedigimiz golde sanirim tamerdi o boyuyla dev stepanov un üstünden ziplayip nasil kafa vurabilir yaaa.......
                                Abi ne kafasi ya yedigimiz gol kafa golü degildiki???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim