Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kolay hiç macimiz olmadi en basit en gücsüz takimlarla yaptigimiz maclarda bile zooorlaa kazaniyoruz. bu ccok anormal.. ilk yari samsun bizi yenerken bu kadar zorlanmamisti.. hiçbir yapi sistem yok takimda.. hoca elindeki malzemeyi kullanamiyor..yada tam kadro olunca afalladi napacagini sasirdi
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• nedir bu yaa. ben korkak hoca istemem. maç baslar trabzonum saldirir. biz bu günlerden buralara geldik. saldiran trabzon istiyorum o kadar. vahid go home...
      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• gökdenizin yukari dogru attigi top sanirim direkten dönen pozisyondu
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Vahid hoca 2 kez gitmeyi düsündüm ama taraftarla aramda olan bag beni burda tuttu diyordu herhalde maçta kendisini yuhlatarak o bagi koparmaya çalisiyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Samsun K-Ü-M-E-Y-E !!!

Samsun K-Ü-M-E-Y-E !!!

Samsun K-Ü-M-E-Y-E !!!
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• bu arada ligin 3. haftasindan sora ilk kez averajimiz + ya cikti +1 [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Hasanla Yattara döktürdü

Yorum

• Yazmayacagim diyordum ama yazacagim, sizin isiniz uzum yemek degil bagciyi dovmek, haftalardir Ufukhan diyordunuz, nasil oynadi seyrettinimiz mi ? Symeki formsuz diye elestiriyorsunuz, kadroda olmayinca nerede diyorsunuz ? Kafasina uymayinca hoca gitsin o gitsin bu gitsin. Trabzonspor bu halde ise BU ZIHNIYET YUZUNDEN BU HALDE. 80 yillarin sonunda biraz sabirli olabilseydik, istikrari kollasaydik takim sampiyon olmak icin bu kadar beklemezdi. Bakiyorum bazi yorumlara kufrederek gonderdikleri adamlari simdi basimiza getirmek istiyorlar.

Bi dahaki sene iki tane orta sahaya kaliteli adam, bu takim sampiyon olur, Avrupada basari istiyorsa sola ve forvete de adam lazim

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi
                    bu arada ligin 3. haftasindan sora ilk kez averajimiz + ya cikti +1 [img]smileys/smiley36.gif[/img]

yazik be... off ya... galibiyete sevinemedim desem yeridir..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi

Yazmayacagim diyordum ama yazacagim, sizin isiniz uzum yemek degil bagciyi dovmek, haftalardir Ufukhan diyordunuz, nasil oynadi seyrettinimiz mi ? Symeki formsuz diye elestiriyorsunuz, kadroda olmayinca nerede diyorsunuz ? Kafasina uymayinca hoca gitsin o gitsin bu gitsin. Trabzonspor bu halde ise BU ZIHNIYET YUZUNDEN BU HALDE. 80 yillarin sonunda biraz sabirli olabilseydik, istikrari kollasaydik takim sampiyon olmak icin bu kadar beklemezdi. Bakiyorum bazi yorumlara kufrederek gonderdikleri adamlari simdi basimiza getirmek istiyorlar.

Bi dahaki sene iki tane orta sahaya kaliteli adam, bu takim sampiyon olur, Avrupada basari istiyorsa sola ve forvete de adam lazim

imza + 1967
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• bizde dert yaniyorsak adamsizliktan dert yaniyoruz..

bir de vahid hocanin korkak oyun kurgusundan...

eger rakip gelsin diye beklersen iste gelir golünü atar gider..

Yorum

• ya arkadaslar iyi hosta diosunuzki kümeye oynayan takimi zorla yendik falan..Bu çok dogal kümeye oynayan bi takim ve ligin bitmesine çok fazla kalmadi kümeye yakin takimlarin kasmasi bastirmasi dogal..bence zor bi maç olucakti...Olduda neyse hayirlisi bütün çocuklara tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• kendi evinde mahkum oynayan takim ve onu böyle oynatan ve oyunu okumada hic kabiliyeti olmayan bi hocayla degil sampiyonluga uefaya bile oynayamayiz....
                            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• onun için mi bjk samsunu samsunda 3-1 yendi?

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi
                                kendi evinde mahkum oynayan takim ve onu böyle oynatan ve oyunu okumada hic kabiliyeti olmayan bi hocayla degil sampiyonluga uefaya bile oynayamayiz....

Oyunu okuma kabiliyeti olmadigini soyledigin adam takimi dusme potasinda aldi, UEFA'ya katilabilme mucadelesi veriyor. Bu haftaya kadar sezona basladigimiz adam olsaydi simdi sirlamada Samsun'un onune gecme cabasinda olurduk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim