Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi hayirli olsun

Yorum

• gelecek sezon için kararini netlestiremeyen yönetim için bugün çok seyler söylemistir ve artik kafalarinda tereddüt kalmamistir.kazandik ama halile ragmen,o bile galibiyetimize mani olamadi tüm çabasina ragmen...

Yorum

• samsun kumeye

Yorum

• Yahuuu bosnakça ...tirol git diye bi pankart açalim avni akere Nedir bu yaa maç bitti sevinemioz bile...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bitti beee ohhh

BU ALEMDE VARSA KRAL
            ......OFLUDUR.......
            ......................
            .SAMPIYON TRABZONSPOR.
            ........61>34.........
            AGAÇSEVEN KOYU(SAMRI).
            .

Yorum

• ohhh bea
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• oh be!... bitti sonunda... sinir etti bu adam bizi ya...

bi maçimizida saldirarak bitiremez miyiz?????

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• vahid hoca nedion yaa.çok sükür bitti[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                  Her daim TRABZONSPOR!
                  Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                  "7"

Yorum

• hayirli olsun zor oldu ama güzel oldu
                    Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• Sezon sonu için Vahid Hoca kendi ipini çekmistir. Bunu israrla Vahid Hoca'yi savunan biri olarak söylüyorum. Söyle adam gibi bir yabanci hoca aramanin zamani geldi. Ben Mustafa Denizli yi istemiyorum...
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Vahid bey artik defol git yeter sinir birakmadin bizde[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        Ne oyun sistemi ne bir sey var bu nebicim futbol ya biz bu futbolla birak uefayi intertotoya bile katilamayiz

Edited by: GeZeGeN

Yorum

• basit olmasi gereken maçlarin bu kadar zor olmasi bence güzel degil..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• hele sükür beee ama olmaz olsun böyle maç kümeye oynayan takimi kendi evimizde üstelik 1 farkla öndeyken bile oyun olarak üstünlük saglayamiyoruz

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]yattara ve fatih akyel maçin yildizlari helal olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim