Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yav ne korkak adam bu yav. asil maça al trabzonumu saldirirken görmek isterim ben hep. nedir bu ya at üçü bitsin. allam ya..
    ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Hay ben senin yaptigin degisiklige.... [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img] .......... yaa manyak laa bu adam...
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• tayfunun ne isi var ya .. ya sinirimden gülüyorum...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bu hoca bizi sene sonuna kadar öldürür
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• yaznmadim mi...okuyun bakin..tayfun girecek demistim...hasta bu VAHID ...kesin hasta
            ....................Celliac ..................

Yorum

• kim çikti peki orayi kaçirdim.
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• fatih akyel valla helal be[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• la bit daa ne biçim maçç

Yorum

• Bu Rapual midir nedir ya onun adini cok duydum bu macta, hangi milletten bu adam?

Yorum

• ufukhan bu hocanin ufukhanla sorunu var... kesin
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi
                        spiker taraftarimizi elestiriyo[img]smileys/smiley7.gif[/img]

bi kere de söyle saglam bi spiker vermezler ki[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        Her daim TRABZONSPOR!
                        Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                        "7"

Yorum

• ufukhan cikti

bu macda gol yaersek

vahid hoca kacacak delik arasin
                          BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• bu Vahid gitmesse ben giderim....

valla giderim ..billa giderimmmmmm
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• halilodziçi hiç elestirmemistim ama cidden komik degisiklikler yapiyor ve takim çok kötü
                              ...anti-klişe timi...

Yorum

• milan müdahale ediyor.. hava toplarinda o samsunlu adamda kaliyor hep top .. zenci olan adammiydio...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim