Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ytaara 50 kisiyi geçti[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 5 kisiyi dizmis diyo radyoda spiker.kesin haftanin golü diyor.varmi izleyen,o kadar iyimiydi...

Yorum

• Yattara sen varya seeeeeeeen bitanesin sen yaaa ohhh be[img]smileys/smiley17.gif[/img]
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• vay be yattara ne yaptin baba, boyle gole sapka cikarilir.
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• yattara ancak kayseri samsun diyarbakir'da yapar bunlari..
            Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

• Seyirci hasilat raporu
              Trabzonspor - Samsunspor karsilasmasini 17 bin 444?ü biletli olmak üzere 19 bin 286 kisi izledi. Bu taraftarlar giselere 31 bin 162 YTL hasilat biraktilar.
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• göremedik dinledik sadece... adam gol pozisyonunu anlatamadi herhalde yattarayi izlemekten..

celille ceyhun girdi durum tehlikeli...

samsunspor bastirirken yattaraya gelen toplar gol olur ins.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• admin arkadaslar golü siteye ekleyebilirmi ?
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• oooooooooooooooooooo IBARAHIM YATTARAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                    Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• sok simdi ÖMER RIZAYI

çikar Fatih i

ne olur ya

....................Celliac ..................

Yorum

• yav benim telefona da fatih diye geldi. ne oluyor anlamadim. golü acayip merak ediyorum. görevde olmasam kesin seyredecektim. tüh bee. neyse yattaraya bravo aksam görecegiz golü.
                        ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• daha kaç dakika geçti )) biraz bekleyecegiz sanirim..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Istedimi neler yapiyor welet seni seni..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• celil yine kendini yere atmasin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim