fatih-gökdeniz-simek-yattara dörtlüsüyle samsunu dagitmamiz lazimdi.ama nerde halil efendide bu dörtlüyü sahaya sürecek cesaret.illa birini kesip korkakligini gösterecek...simek girdi simdi maçi çevirir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
bu kaleciyi neden degistirdi bu adam anlamadim..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
hüseyin süpersin ya
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
djokaj i aliyorrrrrrr yaaa GÖKDENIZ cikti.ömer rizayi gol atsin die almadikmi bu herif sacmaladi iice yaKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
jokay giriyor... anlami nedir bu degisikligin ?...
kimi çikarcak*''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
gökdeniz cikti - jokay girdi..
gökdenizin çikmasina tamam..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum