Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TÜHH ILK YARI BITTI
    VAKİT TAMAM! SENİ TERKEDİYORUM!!!

Yorum

• 1-1 ilk yarii...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
      Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi

fatih ve gökdeniz çikmali...ikisinin yerine Ömer Riza girmeli

ÖMER RIZA gökdenizin pozisyonlarindan en az birini atardi ya.

fatih zaten pozisyona giremiyor

Abi ne dion nasil kötü oynuyolar ya az önceki pozisyonun basinda Fatih Tekke nin çok büyük payi var
        Edited by: kanda61

Yorum

• Fatih çok iyi aslinda ama gökdeniz tutuk, stepanov'da iyi baslayamadi. Ömer riza szymek girmeli diye düsünüyorum. Hasan - Hüseyin devamli top kaybi, pas hatasi yapiyor. Yattara'da bir kipirti var ama fazla degil..

Ayrica Jefferson için de gidip bulup getirene bravo demekten baska çare yok. Yoldan birini çevirsen bu kadar kalecilik yapar..[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          BORDO MAVİ

Yorum

• ikinci yari ömer riza ve szymek girmeli
            Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• maçi seyretmiyorum...radyodan da fatih tekke ismini iki kere duydum ilk yari...

Ömer Riza gider bu maça....
              ....................Celliac ..................

Yorum

• yukari çikana kadar iki gol olmus.. ayip ya...

gökdenizin topu direkten dönüyor.. yok top bos kaleye paralel gidiyor..

ömerrizayi eger gol atamazsak 3. forvet olarak koyar herhalde...

ya niye beceremiyoruz bi türlü anlamiyorum ya?
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

yukari çikana kadar iki gol olmus.. ayip ya...

gökdenizin topu direkten dönüyor.. yok top bos kaleye paralel gidiyor..

ömerrizayi eger gol atamazsak 3. forvet olarak koyar herhalde...

ya niye beceremiyoruz bi türlü anlamiyorum ya?

göbekte hasanve hüseyindiye hücumu çok iyi besleyen ve savunmaya da müthis katkisi olan 2 oyuncumuz var ama gol atamiyoruz kardes..
                  BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Fatih çok iyi aslinda ama gökdeniz tutuk, stepanov'da iyi baslayamadi. Ömer riza szymek girmeli diye düsünüyorum. Hasan - Hüseyin devamli top kaybi, pas hatasi yapiyor. Yattara'da bir kipirti var ama fazla degil..

Ayrica Jefferson için de gidip bulup getirene bravo demekten baska çare yok. Yoldan birini çevirsen bu kadar kalecilik yapar..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

jefersonun hatasi yok golde ne yapabilirki o topa hemen baslamayin elestirmeye
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Çünkü zorlama. Pozisyon hazirlayan dikine pas atabilen oyunkurucular, organize taktik varyasyonla olusan ataklar olsa zorluk çekmeyiz
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hasan yerine Szymkowiak'in girmesi lazim. Orta alanda çok bosluk birakiyoruz bunda Ferhat'in olmamasi da etken. Hasan'in geçen hafta hayatinin asistini yapti diye direk ilk 11'e alinmasini anlayamadim. Yattara'dakiisteksizlik veGökdeniz'dekiadaptasyon sorunu devam ediyor. Baskiyi biraz daha arttirip çok açik vermezsek maçi alacagiz insallah...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• o yenildide bizim yenmemiz lazim birader[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• hüseyinin yerine simek girmeli...

ömer rizada fatihin yerine girmeli..

ama bunlarin hiç biri olmayacak..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Bence Hasan-Simek degisikliginden baska biseye ihtiyac yok

Yorum

• ya adam ilk yaridaki golü anlatiyormus bende gol oldu zannettim ))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim