bu arada celil oynamiyor herhalde. ya da utancindan yerin dibine girmistir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
ilk dakikalarda baskili isek gol bulmaliydik...
yoksa takimimiz basliyor kendi alanina çekilmeye.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Abi burda var maçİlk olarak zahido tarafından gönderildiİlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi
usaklar habu maçi internettte nasil dinleyeceguk bilen varsa söylesundaa
http://www.trt.com.tr/wwwtrt/canli.aspx
Yorum
-
trt.nin sayfasina girin orada canli bölümüne basin dinleyebilirsiniz.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi
ya alllah allh maçi dinleyemiyom radyodan bir yardim arkadaslar kafayi yiyecem resmi site zaten rezalet
www.onlineyayin.net ten bir dene radyospora tikla"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum