samsun ve erciyes maçlarini kayipsiz geçersek fransizca vahid halilhodzic bizi birakma diye pankart yapcaz. 1 olsun bizim olsun.
Harika bir fikir. Eger bu maçlardan hiç puan çikaramazsak da VAHID ISTIFA diye bi pankarti yedekte bekletelim bence, o ki sonuca göre muamele yapiyoruz, çok zekice, dünya futbol literatürüne yeni bi kavram geldi vallahi, Barcelona sampiyonlar ligi sampiyonu olursa EN BÜYÜK BARÇA diye bi pankart açalim, olmazsa BARÇA KÜMEYE pankarti, oynanan oyun, mücadele, taktik hiçbisey önemli degil yani, bravo..
söz konusu ilk maça bizim için ayrilan yer küçük oldugundan giremedim ve samsunsporlularin arasinda maçi izledim. inanilmaz bir tepki vardi bizim takima en ilgincide yasi 11-12 civarinda belkide daha küçük bi çocugun maç boyunca trabzonspora olan düsmanligini biraz yapay ve sanki diger abilerine trabzon düsmanligini ispatlamak istermis havasinda olmasina ragmendehsetle izledim. bu çocuga bu düsmanlik belliki islenmis. samsunsporher zaman sempati için bir sans verdigim takimdi ama o gün anladim ki bu düsmanlik o kadar büyük ki geri dönüsü yok.üzülerek söylüyorum ama onlara büyüklügümüzü göstermek zorundayiz komutan espirisini bu anlamda çok manidar buluyorum.
samsunsporun 3 büyüklere gel-geç yaptigi görüslerine katilmam mümkün degil herzaman puan aldi ist. takimlarindan bu sene olmasada.
samsunspor birçok takim taraftari gibi samsunlularin ikinci takimidir.
samsunspor org sitesine bir mesajim var ; istanbul saltanatini yikacagiz diyor sitenin girisinde bende diyorumki sevgili samsunsporlular "hazir yikilmisi vargelinbuyrun.....o saltanat çok önce yikilmisti zaten"
bence samsun kumeye laflari bize hic yakismiyo....bundan 2-3 sene evvel fenerle kadikoyde berabere kalip bize sampiyonluk kapisini aralayan da samsun dur...samsun da sonucta bir karadeniz takimidir bizim butunlesmemiz gerekirken bazi arkadaslar hala yok samsun dussun ,,dusunce nolcak samsun anlamiyorum....trabzon buyuk bi camia samsun da da bir suru trabzonspor lu war....bu tip seylerle ugrasmayalim ,kendimizi kucultmeyelim....
söz konusu ilk maça bizim için ayrilan yer küçük oldugundan giremedim ve samsunsporlularin arasinda maçi izledim. inanilmaz bir tepki vardi bizim takima en ilgincide yasi 11-12 civarinda belkide daha küçük bi çocugun maç boyunca trabzonspora olan düsmanligini biraz yapay ve sanki diger abilerine trabzon düsmanligini ispatlamak istermis havasinda olmasina ragmendehsetle izledim. bu çocuga bu düsmanlik belliki islenmis. samsunsporher zaman sempati için bir sans verdigim takimdi ama o gün anladim ki bu düsmanlik o kadar büyük ki geri dönüsü yok.üzülerek söylüyorum ama onlara büyüklügümüzü göstermek zorundayiz komutan espirisini bu anlamda çok manidar buluyorum.
samsunsporun 3 büyüklere gel-geç yaptigi görüslerine katilmam mümkün degil herzaman puan aldi ist. takimlarindan bu sene olmasada.
samsunspor birçok takim taraftari gibi samsunlularin ikinci takimidir.
samsunspor org sitesine bir mesajim var ; istanbul saltanatini yikacagiz diyor sitenin girisinde bende diyorumki sevgili samsunsporlular "hazir yikilmisi vargelinbuyrun.....o saltanat çok önce yikilmisti zaten"
bende ayni seyleri 3 yil önce samsunda yasarken yasiyodum babam samsunspor tarafatari oldugu icin her maca neraber giderdik
adamlarin icinde acaip bi kin war trabzonspora trabzonsporla maclari olmasa bile bi küfür salliyolar trabzona
aslinda son yillarda azaldigi kanaatindeyim simdilerde sadece sirinler denen serseri takiminin olusturdugu bi grup war kendi çaplarindan trabzonpora satasiyolar o kdar
son olarak samsunsporun düsmesini asla istemem cünkü bi dayarbakir bi ankaraspor gibi takimlardan ayridir samsunspor her zaman takdir ederim
sadecetrabzonsporla yarisamamak onlari bize ister istemez düsman yapti
bence samsun kumeye laflari bize hic yakismiyo....bundan 2-3 sene evvel fenerle kadikoyde berabere kalip bize sampiyonluk kapisini aralayan da samsun dur...samsun da sonucta bir karadeniz takimidir bizim butunlesmemiz gerekirken bazi arkadaslar hala yok samsun dussun ,,dusunce nolcak samsun anlamiyorum....trabzon buyuk bi camia samsun da da bir suru trabzonspor lu war....bu tip seylerle ugrasmayalim ,kendimizi kucultmeyelim....
Hep ilk adimi biz atiyoruz ama samsundada rizedede küfürü yiyip dönüyoruz.. Adamlar bizi sevmiyo iste biz niye sevelim?
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
kaldi bir saat.agir agir gideyim bari.insallah güzel futbol ve bol golle maçi aliriz.ve insallah halil agada bu maçtan sonra kaliyorum der.yönetimde onunla anlasir.
galibiyetten çok güzel baskili bir maç istiyorum...
laubalilik rehavet görmek istemiyorum takimda...
ferhat neden oynamiyor anlamis degilim hala..
paf takima yollanan erdinç mi 11.de oynayacak???
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
szymek yok 11de[img]smileys/smiley7.gif[/img]tolganin yerine jefferson var[img]smileys/smiley7.gif[/img]
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum