yazmistim tekrar yaziyi 3 farkla alacaz gibime geliyor..ama su ferhat olayina takildim ben niye yokki acaba?bi bilgisi olan varmi?ferhatin futbolu cokbegeniyorum,kaybetmesek onuda[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
İlk olarak DERE_61 tarafından gönderildisöliyim bizimkiler yatabilir samsun düsme potasindaonlar da zamaninda bize yattilar ama yatmamamiz lazim...uefa sansimizi zora sokmayalim
yatma kalkma isi TS'de olmaz !! ne diyosun sen?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
oflee61 kardes bak zamaninda gs'ye fener sampiyon olmasin diye ist'da 4-0 yenilmistik öle degil mi?ne hikmet ki gs'nin sampiyon olmasi için bizi 4-0 yenmesi gerekiyodu? sence biz o maçta .........
2.si ben yatalim demiyom yenelim diyom.ama karadeniz takimi diye yatabilirler diyom yanlis anlama
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
AMESPACE PREFIX = O />
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
*********************************************************Edited by: perhaps
Yorum
-
evet sacmalamya devam ediliyor 1mac yenildik diye yatmisikda neymisde arkadas bi psikologa göster kendini tutugun takima camur atacagina"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
günaydin usaklar.
dün babamin maça gidecegini ögrendim.bismillah dedim.rum maçindan sonra ilk defa maça gidiyor babam.ya takimi çok özledi yada takimda bir isik gördü.yoksa normalde sezonu kapatmisti babam.
samsuna yatana kadar fenere yatariz daha iyi.bu samsun degilmiydi 3 istanbul lalesine hersene içerde disarda 3 puan verip bize gelince aslan kesilen?olmaz kardesim onlari rezil edecek bir sonuç almaliyiz.
bu arada samsunun kendi sahasindaki tek galibiyeti bize karsiymis.bunuda cuma günü farkettim.iddaa bültenleri sayesinde.dahada sinir oldum.herkese 3 puani vermis birtek bizden almis ............ler.günahim kadar bile sevmiyorum onlari.küme düssünler hatta daha beter olsunlar.
bazi arkadaslar karadeniz birliginden bahsediyor ama samsun kendisini karadenizli olarak görmüyorki.karadenizlimisin diye sor hayir samsunluyum der.hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.
Yorum
-
ula bir kaç kadro gördüm sizin yaptiklarinizdan ben koktum su yazdiginiz adamlar yari kondisyonla oynasalar bitiririz ligi varya.
koktum irktim hatta tirstim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
hadi trabzonum bol gol istemiyorum 1 olsun ama futbol izletin bize futbol izletin gözümüz futbol görsün senlenelim[ille d' 7]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum