Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi
    Samsun kümeye[img]smileys/smiley7.gif[/img]ben daha unutmadim burasi les gibi hamsi kokuyor laflarini trabzon kümeye laflarini.. tamam akradenizliyiz falan ama onlar böle düsünmüyorsa bende düsünmem öncelikle trabzon un abileri oldugunu kabulleneceklerki bende kardesimi sevim..

Adamin biri bedava bilet kazanmis bu arada.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• gol atarsak ve takimimiz defansa çekilirse yine kafayi yerim herhalde..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• samsun nereye samsun nereye samsun kümeye samsun kümeye

samsun nereye lafini burdan bir arkadasim soylemisti gerçekten güzel olur.ama bu maçi mutlaka alicaz
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Yenersek süper olur.Bu sene farkli kazandigimizi hatirlamiyorum artik farkli kazanalim y.....ayserinin puan kaybetmesi iyi oldu ama bjk böyle giderse is kötü

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi
            Samsun kümeye[img]smileys/smiley7.gif[/img]ben daha unutmadim burasi les gibi hamsi kokuyor laflarini trabzon kümeye laflarini.. tamam akradenizliyiz falan ama onlar böle düsünmüyorsa bende düsünmem öncelikle trabzon un abileri oldugunu kabulleneceklerki bende kardesimi sevim..

Adamin biri bedava bilet kazanmis bu arada.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Iyi olmus . Biletlerde baya pahaliydi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi

Bende unutmadim[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• evet6 dunde besiktas kayseriyi yenince sansimiz gene artti ne yapip edip samsun engelini gecmeliyiz baska yolu yok samsunun durumu bizi baglamaz kendileri dusunsunler
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Tek kelimeyle samsun dumur olur

Yorum

• 4 silahsörler bir arada,görelim bakalim Trabzon kümeye diye bagiran aslan parçalarini...
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

bu ne aptalca bi sözdür allah askina ya. Bende samsunda okurken bana hamsi derlerdi. Derdim ki acaba ben iç anadoluda falanmi ya da akdeniz demi yasiyorum. Ya da bu insanlar gerçekten aklini yitirmis. Bize hamsi diyenler acaba kendilerine oluyorlar diye hiç kendilerine sormuyorlar mi ??.. Edited by: ofkopat
                      - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                        İlk olarak tselif tarafından gönderildi

bu ne aptalca bi sözdür allah askina ya. Bende samsunda okurken bana hamsi derlerdi. Derdim ki acaba ben iç anadoluda falanmi ya da akdeniz demi yasiyorum. Ya da bu insanlar gerçekten aklini yitirmis. Bize hamsi diyenler acaba kendilerine oluyorlar diye hiç kendilerine sormuyorlar mi ??..

Yaa arkadaslar bunda kafayi takacak birsey yok. Sanki onlar hamsi yemiyorlar mi? Sanki Samsun sehri Sibirya'da mi? Bu sözü kizdirmak icin söylüyorlar. Iste hamsi dediniz ,hamsi yiyesim geldi. Bugulama,izgara farketmez yeriz valla. Onlari yarin hamsi gibi yiyecegiz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Abi alacaz bu maci baska carezi yok...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• insallah
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Ünyeli61 tarafından gönderildi
                              İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                              İlk olarak tselif tarafından gönderildi

bu ne aptalca bi sözdür allah askina ya. Bende samsunda okurken bana hamsi derlerdi. Derdim ki acaba ben iç anadoluda falanmi ya da akdeniz demi yasiyorum. Ya da bu insanlar gerçekten aklini yitirmis. Bize hamsi diyenler acaba kendilerine oluyorlar diye hiç kendilerine sormuyorlar mi ??..

Yaa arkadaslar bunda kafayi takacak birsey yok. Sanki onlar hamsi yemiyorlar mi? Sanki Samsun sehri Sibirya'da mi? Bu sözü kizdirmak icin söylüyorlar. Iste hamsi dediniz ,hamsi yiyesim geldi. Bugulama,izgara farketmez yeriz valla. Onlari yarin hamsi gibi yiyecegiz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                              eywallah kizdiriolar ama. Tencere dibin kara seninki benden kara durumuna düsüolar. Ben o durumu belirtmek istedim. Bana bunu baska bölgede oturan biri sölese o kadar zoruma gitmez acikcasi.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• bu maçi alcaz baska yolu yok......................
                                FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim