Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence yine kalede tolga olmali ilk gs macinda yaptigi hatalardan dolayi heyecanliydi ve bundan dolayi hatalar yapti

defans ufukhan stepanov fatih a. celo

yattara simek huseyin gokdeniz

fatih tekke omer riza
    OLUMUNE TRABZON
    ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• Ne jefferson'u ya gelecegimizi kurtarmak için tolga ile devam etmek zorundayiz. Seneye orta kaliteli bi yedek türk kaleci alip, jefferson+lee+djokaj'i postalayip yerine direkt oynayacak 3 adam almamiz lazim.

Tolga bu formunu yakalamisken kesk yerse vahid hocaya nefretim bi kat daha artar. Bu maçta sagda tayfun'un yerine ufukhan solda ise djokaj yerine ömer rizayi bekliyorum.
      Uftin Karalardayım...

Yorum

• Abi bu adami bu kadar kolay yemeyin yaws jeff çok iyi bir kaleci brezilyanin gelecekte en güvendigi isim olacak brezilya liglerini takip edenler bilir hala onu ariyolar sans verilmeli bence kazancimiz çok büyük olucak tolga da bizim evladimiz ama jeff de kazancimiz olursa çok iyi seyler olucak adam ilk devre hep teneke defansla oynadi birakin saglam bir defansla oynama sansi elde etsin..Ben güveniyorum bu adama..sene sonu yollanmamali..

Bu arada samsunun kapali defans oynamicani söliyim samsuna 1 puan kesmiyor 3 puan isticektir ve kesinlikle üstümüze gelecektir..Akilli oynarsak ilk devrede maç kopar...Samsunu yenecegimizi düsünüyorum..Ayrica birakin düssün adam olsunlar kendilerini bizle kiyaslamalarina sinir oluyorum rize de biara öleydi ama bak düsüp çiktiktan sora adam oldu biras[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bencede jeff kalmali iyi bir kalecii .
          Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

• Kayserisporun aldigi maglubiyet bu maçin önemini bir kat daha arttirdi... Haydi Firtinam söz sende...
            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Ahanda buraya yaziyorum yarin bu saatlerde soyunma odasina 2-0 önde gidecek bizimkiler.2.yari ise hiç sormayin gene defansa çekilmis bizimkiler karambolden bir gol yiyerek 2-1 yaptirirlar.Son dakikalarda da atip 3-1 bitiririz.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bence Bu Maci En Az 2 Farkli Aliriz.
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Arkadaslar az önce resmi siteden aldigim habere göre bilet kazanmisim yarin maçtayim dogal olaraktan yenicez baska çaresi yok[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• jeff i bu kadar kolay harcamayin bnce de o ii bi kaleci sadece biraz sanssizdi..

Yorum

• arkdslr ben elhamdürillah ofluyum ama neden bu kadarn agir konusuyoruz anlamiyorum? yani tamaam bu maçi kesin almaliyiz ama samsun da bizim bi kardes takimimiz.. yani onu kümüye atan son tekme bizim olmali laflari cok agir ben samsunun su an ki durumuna cok üzülüyorumm... karadeniz takimlarina sahip çikalim derimm... selam olsunn....[img]smileys/smiley31.gif[/img]

Yorum

• bu maci 3-o alicaz

FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• az kaldi....

bjk yendi bence bu bizim isimize gelir..ayrica bjk kayseriyi kupadada kayseridede yendi.. bizimkiler iki maçta hatta kupadada yenildi ayip ya...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Alaagi merak etmeyin hemde gollü bir galibiyet olacak.Merak etmeyin.
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• arkadaslar jeffersonun gitmesi yönünde bazi görüsler var ama tamamen karsiyim. niye diye sorarsaniz tolga çok tecrübesiz veseneye sampiyonluk yarisinda olacak bi takim içinhazir degil. jefferson brezilya da basarili olmus bir kaleci ve ilk yurt disi macerasi trabzon. bence artik gerçek performansini gösterecektir. artik kaleyi devralmali ve gelecek seneye hazirlanmali. zaten tolga nin performansi ona itici bir güç olacaktir. yani rakipsiz olmadigini anlayacaktir. tolga bence jeffersondan sonraki kalecimiz olabilir. ama tek dilegim seneye kalede sorun yasamamamiz ve taraftar olarak kaleye kim geçerse geçsin köstek degil destek olmamiz. saygilar...
                              Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

• Samsun kümeye[img]smileys/smiley7.gif[/img]ben daha unutmadim burasi les gibi hamsi kokuyor laflarini trabzon kümeye laflarini.. tamam akradenizliyiz falan ama onlar böle düsünmüyorsa bende düsünmem öncelikle trabzon un abileri oldugunu kabulleneceklerki bende kardesimi sevim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim