Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya da hüseyin ve Ferhat'i birlikte oynatsin ama Djokaj'i oynatmasin.. gkdnz sol tarafta oynar.. Djokaj'siz her oyun plani kabulümdür
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• djokaj'a cephe aldin demek berat abi[img]smileys/smiley4.gif[/img]

bence de öyle olabilir simdi takim çift ön liberoya alismisken tek liberoya dönmek biraz güç olabilir senin dedigin daha mantikli yani...

yalniz djokaj'in gs maçinda oynadigi futbol çok kötüydü yani hoca neye dayanarak degismedi onu anlamadim?[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Arkadaslar hiç çift önliberoyu keser mi kesmez mi diye tartismayin,savunmaci futbol yapisi Vahid hoca'nin özünde var yani ekolu bu adamin yine savunma agirlikli çift liberoyu tercih edicektir saglamci yani.

Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• fark atcaz ya cok eminim tek nekadar oldugunu kezdiremyiom her kez gene bi arada adamlar coscak..samsun vay haline [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          FIRTINA61

Yorum

• BJK KAYSERIYI YENDI GENÇLER SIVASI BÜYÜK IHTIMAL YENER.

3.LÜK IÇIN PUAN FARKLARI AZALDI BENCE BIRAKALIM SAMSUNUN DÜSÜP DÜSMEYECEGINI KENDIMIZE BAKALIM MUTLAKA YENMEMIZ LAZIM.

AYRICA SAMSUN ISTANBUL TAKIMLARINA PUAN VERIRKEN IYI TRABZONA GELINCE MI KARADENIZ TAKIMI OLUYOOO.

NOTE DOGRARSAN ÇANAGINA O GELIR GASIGINA[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            VAKİT TAMAM! SENİ TERKEDİYORUM!!!

Yorum

• Bu maç Yattara-F.Tekke-Gökdeniz-Szymkowiak 4'lüsünün dönüsü olacak ve bende bu maçin ve bu dörtlünün dönüsü serefine bir klip hazirladim buyrun arkadaslar süper4'lünün dönüsü tiklayin:

>Geliyorlar(Fatih-Yattara-Szymek-Gökdeniz)

Daha fazla video için http://fayameg.sitemynet.com/TS/id4.htm
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Rakip kapali bir oyun anlayisiyla oynayacagi icin Vahid Hoca Szymek, Yattara ve Fatih`i banko oynatir diye dusunuyorum. Birazcik fantaziye kacarsa Gokdeniz`i de solda baslatabilir. Aksi takdirde Gokdeniz kenarda baslayacaktir. Merakla bekliyorum.

Eldeki kadro yapisina ve oyuncularin form durumuna baktigimizda Gokdeniz`inya daOmer Riza`nin Djokaj`in yerine solda ilk 11`de baslamasi gerektigi akla yatki olan opsiyon. Lakin, Hoca, digerleri tipik kanat oyuncusu ozellikleri tasimiyor dusuncesiyle Djokaj`la baslar, taraftara da sac bas yolmak duser.Insallah yanilirim!
                "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• EEE MERAK ETTIM BAKAYIM DEDIM AMA AÇILMADI[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  VAKİT TAMAM! SENİ TERKEDİYORUM!!!

Yorum

• jefferson kaleyi tolgadan alir, sagda tayfun yerine ufukhan oynar, ayrica djokajin yerine gökdeniz oynar.

Yorum

• jefforsan kaleyi iyi defans olunca ne kadar yetenekli oldugunu herkez anliyacak defans kötü oldugu icin cok sanssiz goller yedi

Yorum

• arkadaslar 3.lük yarisinda avantaj yakaladigimiz bu günde samsunspora puan verecegimizi düsünmüyorum. bence gençler berabere kalir ve bana kalirsa bizim rakiplerimiz kayseri ve besiktas. daha da önemlisi besiktas. umarim bu maçla baslayan bir galibiyet serisi bizi 3.lüge tasir.
                        Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

jefferson kaleyi tolgadan alir, sagda tayfun yerine ufukhan oynar, ayrica djokajin yerine gökdeniz oynar.
                          halilhodzic faktörü var unutma.normali bu ama yinede tereddütlerim var.malum dedigim gibi hoca vahid.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bana kalirsa kalede artik jefferson yer almali ve baslangiç için iyi bir maç. sagda ufukhan, ortada tartismasiz stepanov ve fatih, solda lee. hemen önlerinde hüseyin ve ferhat. onlarin önünde syzmek. syzmek' in soluna gökdeniz sagina yattara ve en önde fatih olmali diye düsünüyorum. bence ideal kadromuz budur.
                            Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

• fatih gökdeniz szymek yattara hepsi bir arada gerisini siz düsünün[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• samsununda hic sansi yokmus yahu[img]smileys/smiley36.gif[/img]her hafta bir dolu sakat cezali olurdu TRABZONSPORUMUZDA bu sefer tam kadro kusura bakma samsun[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                OLUMUNE TRABZON
                                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim