Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• heeee en büyük onlarrr yaaa iste ben bunu için sevmiyorum karadenzi takimlarini

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi
      az önce samsonsporlularin forumunua baktim adamlar karadenizin tek büyügü samsun diyo[img]smileys/smiley36.gif[/img] show yapacaklarmis celil isi baglicakmi falanda filan ama genelinde takimlarina fazla inandiklari sölenemz
      samsununda formumu varmis??[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• idealleri olan bir takim olan Trabzonspor bu maçi kesin kes almali Galatasarayi elimizden kaçirdik bari Samsunu yenerek moral bulalilm.
        TONYA UŞAĞI MEMLEKET HASRETİYLE YANIP TUTUŞUYOR ...

Yorum

• samsunsporu kesin yeneriz. artik gökdeniz de oynuyor.

yattara ya da oynuyor kesin kazancagiz.!!!![img]smileys/smiley10.gif[/img][img]smileys/smiley34.gif[/img]
          EN BÜYÜK BORDO MAVI!!!

Yorum

• Gökdeniz'in kendisini affettirmek için gösterecegi azim, Yattara'nin pabucun pahali oldugunu anlamasi durumunda gösterecegi performans, Szymek'in artik eski formuna dönmeye baslamasi durumunda Samsunspor'u yenebiliriz, tabii ki burada maçi bizden daha fazla isteyeceklerdir, düsme hatti takimlari hafife almaya gelmez, kaldi ki yildiz oyuncularimizi çikardigimizda samsun ile kafa kafaya bir kadro görürüz (yönetime selam ederim). Samsunspor'un ilk yarida kendisinden birkaç puan ve basamak önde olan Trabzonspor'umuz için Kümeye diye bagirmasi ezber bozamadiginin bir göstergesiydi, dolayisiyla tezcanli taraftarimizin da ayni yanlisa düsmemesini umuyorum. Kalite açisindan üst düzey bir futbol beklemiyorum, oyuncular hirslarini sahaya yansitsin, bunu yaparken baskasinin ekmegiyle oynamasin yeter, çok mu sey istiyorum. Sadece futbol, kazanmak için degil, eglenmek için..

Yorum

• Kamp kadrosu belli oldu
              Yarin Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde kampa girecek 19 kisilik Trabzonspor kadrosu belli oldu.

Buna göre kadroda su oyuncular yer aldi.

Tolga, Jefferson, Ufukhan, Fatih Akyel, Stepanov, Celaleddin, Yattara, Hüseyin, Szymkowiak, Lee, Gökdeniz, Fatih Tekke, Djokaj, Erdinç, Hasan, Ömer Riza, Adem, Tayfun, Ali

17.03.2006 18:34:00

Demek ki kamp kadrosundaki futbolculardan birisi maç günü tribüne çikacak. Bakalim Vahid Hoca hangisini seçecek.

Yorum

• Tayfun olursa iyi olur o kisi.Imkani olan arkadaslar takimi yanliz birakmayalim lütfen
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• allahin izniyle alicaz maci.
                  61 POWER

Yorum

• ilk maçi arzuman sayesinde almislardi ama bu kez olmayacak biz kaazanacaz

Yorum

• Bana göre yine Cello'yu almiyacak Kadroya...
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Kesin almamiz gereken bir maç yoksa 3. olmayi rüyamizda göremeyiz.Su an itibariyle jimnastikçilerde önde zaten[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Hoca takimi birakirsa yildiz futbolcularimiz kendilerinin yarisi kadar oynarsa rahat aliriz...

Saygilarimla,

Yorum

• bjk yendi gayseriyi mutlak kazanmamiz gerek bjk le aramizda 3 puan olsada sorun yok son hafta gelecekler trabzona rakiplerimiz gençler ve gayserinin puan kayiplari önemli

Yorum

• Rahat aliriz diye düsünüyorum

Yorum

• Szymkowiak-Gökdeniz-Yattara-Fatih daha ne oLsun
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• fark atariz diye düsünüyorum
                                Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim