heeee en büyük onlarrr yaaa iste ben bunu için sevmiyorum karadenzi takimlarini
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor-Samsunspor
Daraltma
X
-
samsununda formumu varmis??[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]İlk olarak sbay tarafından gönderildiaz önce samsonsporlularin forumunua baktim adamlar karadenizin tek büyügü samsun diyo[img]smileys/smiley36.gif[/img] show yapacaklarmis celil isi baglicakmi falanda filan ama genelinde takimlarina fazla inandiklari sölenemz
Yorum
-
Gökdeniz'in kendisini affettirmek için gösterecegi azim, Yattara'nin pabucun pahali oldugunu anlamasi durumunda gösterecegi performans, Szymek'in artik eski formuna dönmeye baslamasi durumunda Samsunspor'u yenebiliriz, tabii ki burada maçi bizden daha fazla isteyeceklerdir, düsme hatti takimlari hafife almaya gelmez, kaldi ki yildiz oyuncularimizi çikardigimizda samsun ile kafa kafaya bir kadro görürüz (yönetime selam ederim). Samsunspor'un ilk yarida kendisinden birkaç puan ve basamak önde olan Trabzonspor'umuz için Kümeye diye bagirmasi ezber bozamadiginin bir göstergesiydi, dolayisiyla tezcanli taraftarimizin da ayni yanlisa düsmemesini umuyorum. Kalite açisindan üst düzey bir futbol beklemiyorum, oyuncular hirslarini sahaya yansitsin, bunu yaparken baskasinin ekmegiyle oynamasin yeter, çok mu sey istiyorum. Sadece futbol, kazanmak için degil, eglenmek için..
Yorum
-
Kamp kadrosu belli oldu
Yarin Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde kampa girecek 19 kisilik Trabzonspor kadrosu belli oldu.
Buna göre kadroda su oyuncular yer aldi.
Tolga, Jefferson, Ufukhan, Fatih Akyel, Stepanov, Celaleddin, Yattara, Hüseyin, Szymkowiak, Lee, Gökdeniz, Fatih Tekke, Djokaj, Erdinç, Hasan, Ömer Riza, Adem, Tayfun, Ali
17.03.2006 18:34:00
Demek ki kamp kadrosundaki futbolculardan birisi maç günü tribüne çikacak. Bakalim Vahid Hoca hangisini seçecek.
Yorum
-
Kesin almamiz gereken bir maç yoksa 3. olmayi rüyamizda göremeyiz.Su an itibariyle jimnastikçilerde önde zaten[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Hoca takimi birakirsa yildiz futbolcularimiz kendilerinin yarisi kadar oynarsa rahat aliriz...
Saygilarimla,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
[img]smileys/smiley34.gif[/img]

Yorum