Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ondan önceside biz samsun'Da yendigimizde samsun kümeye diye bagirmisdik unutmayalim adamlar o yüzden bagirdi

Yorum

• İlk olarak 615561 tarafından gönderildi
      ondan önceside biz samsun'Da yendigimizde samsun kümeye diye bagirmisdik unutmayalim adamlar o yüzden bagirdi
      tamam orda belki dersin olan oldu, ama Rumlar ve Trabzonsporlular giremez ne alaka? Yani yoksa aynisi bizim Taraftarlarmi yapti? Ben bilmiyorumda, aciklayan olur insallah.
      TRABZONSPOR

Yorum

• yaw kardes sen onlari bos ver ben o sehirde 3 sene kaldim onu diyenler çingene ,nerden geldikleri belli olmayan insanlar

sana sunu derim samsunun nüfüs olarak yarisi trabzon kökenli,mutlaka dedeleri oftan surmeneden gelmistir,

onlarind edikleri bizleri ilgilendirmez biz büyüklük yapalim yeter,

@zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak canim TS tarafından gönderildi

İlk olarak 615561 tarafından gönderildi
          ondan önceside biz samsun'Da yendigimizde samsun kümeye diye bagirmisdik unutmayalim adamlar o yüzden bagirdi
          tamam orda belki dersin olan oldu, ama Rumlar ve Trabzonsporlular giremez ne alaka? Yani yoksa aynisi bizim Taraftarlarmi yapti? Ben bilmiyorumda, aciklayan olur insallah.
          Arkadaslar her macta her takim birbiri aleyhine takimin sinirini bozmak icin her seyi söyleyebilir. Rum olayi büyük abilerden dinlemistim bundan cok senler önce samsunun girisine yazilmiti. Her ne olursa olsun Samsunun ligte kalmasi Trabzonumuz icin iyidir. Seyircimiz orda var ekonomik olarak Trabzondadnda seyirci gidebiliyor.
          Ayrica arkadas dedi bizim seyircimiz öyle laflar söylemedimi.? Evet bizde her macta CINGENE samsun diye hitap etmiyormuyduk? Her macta hemde. Bazi seyleri iyi düsünmek lazim...!

Yorum

• simdi arklar hep takimi elestirioz dogru çok yanlis yaptilar ama artik tam kadroyuz ve halil hocanin iyimi kötümü oldugunu anliyicaz artik mazereti yok çünkü elinde fatih göko szymek yattara ömer hatta ali güzeldal gibi hem top kullanabilen hem skoru degisiricek yidizlar var orta sahada adem ferhat hüseyin hasan üçüncü gibi rakibi bozabilicek oyuncular var savunmada stepanov fatih akyel ufukhan gibi oyuncular var halilodziçin dedigi gibi 3 lük için bizden ii olan takim 6 puan önümüzdeki kayserinin elinde kim var gökhan yordanov mehmet topuz bülent bölükbasi bunlarin hangisi szymekten yattaradan gökodan fatihten ii topçu ben bundan sonra puan kaybi beklemiorum fb ve bjkyle evimizde oynuyucagimiza göre bu takim tam kadro tüm maçlarini kazanir tabi gidip yattaranin yewrine djokay ufukhanin yerine tayfunu oynatirsaniz basarili olma sansiniz yok bir maçi kazanmayi çok hakederiz bol pozisyona gireriz bala gol yeriz o zaman lafim olmaz takim kazanmayi haketmisti derim ama artik takim tam kadro ve biz taraftarlar mazeret deil icraat görmek istioruz tolga fatih akyel stepanov ufukhan lee szymek hüseyin göko yattara ömer fatih bu kadro rahatlikla tüm maçlarini kazanir yeterki bu kadroyu çikaricak cesareti olsun hocanin risk almadan zaferler kazanilmaz biz büyük takimiz ve bu kadronun süper ligde yenemiyicegi takim yok ii günler arklar
            her daim trabzonspor

Yorum

• İlk olarak canim TS tarafından gönderildi
              İlk olarak 615561 tarafından gönderildi

hatir|i0yrum 4-1 mi ne yenmistik gecen seneydi..

bagri|mamasi gereki0r.. ne biz ne 0n|ar...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• kazanacagiz isallaha
                ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• Yattaramiz,Fatihimiz,Gökdenizimiz üçü bi arada bu maçta.Fark bekliyorum,gol olup yagcaz samsunun üstüne..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• bu maçta benim gönlümden geçen kadro lazkopatin kadrosu o kadroyu hoca oynattsin sansunu besleriz ama vahid yine su kadroyla çikar

tolga

ufukhan f. akyel stepanov cello

yattara hüseyin symekferhat dokaj

FATIH SULTAN TEKKE
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                      İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi

lütfen lütfen mac ne olursa olsun bir karadeniz takimini kümeye davet etmeyelim hatta onlara moral vererek,ligde klamalarini saglamalayiz,büyüklük budur,birlik budur,[img]smileys/smiley2.gif[/img]

ben trabzonluyum ,samsunda 2 sene kaldim ve çok fazla trabzon seyirci potansiyeli olan bir sehir,

tipki bursa ,izmit,sakaray ...vs sehirler gibi,

maca giden arkadasalarimin beni yaniltmayacagi düsüncesindeyim ,

iyi güzel diyosun . hatta olmasi gerekende budur. ama onlar bizi karadenizli olarak görmüyorlarki. rumlar ve trabzonllar gsremez diyolar. bosver

kaç tane samsunlu taniyosunda boyle konusuyosun bende samsunluyum ama sapina kadar trabzonsporluyum . Benim çevremde hiç bir insan senin dedigin gibi bir konusma tarzinda yaklasmadi bana su ana kadar . Öyle bilip bilmeden eyyamcilik yapma. adam gibi futbol konusun burda .
                      Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

• ....................................tolga................... .............................

tayfun...............fatih a.............stephanow.........ufukhan

yattara......gökdeniz......hüseyin......simek. .......ömer

...............................fatih tekkem....................

bence en iyisi böylen olur

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arkadas|ar böy|e 0|ay|ar zaten münferit 0|ay|ar ve herkes öy|e düsünü0r gibi bir iz|enim 0|u0r..

buradaki insan|arinda yüzde 90i samsunun düsmesini istemez bence..

hatta ünye 0rdu arak|i sebat giresun 0f arsin de ciksin!
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• tolga

ufukhan stepanov&nbs p; F. Akyel&nbsp ; lee

huseyin szmek

yattara omer riza

gokdeniz f.tekke
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• tolga

F. Akyel milan& nbsp; erdinç ufukhan

huseyin&nbsp ;&nbsp ; syzmzek

yattara&nbsp ;&nbsp ;&nbsp ; omer riza

gokdeniz&nbs p; f.tekke

Yorum

• ya ben mactan korkmuyroum ama bizim vahid hoca nedense cok korkak oynatiyor.galatasaray macinda deli oldum surekli biz baski yedik onalra hic baski kurmadik.adamlar rahatca top oynadi.
                                BEKIR ( BEN BUYUM İŞTE GERİSİ HİKAYE)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim