Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beter olsunlar, onlarin yerine ordu gelsin

Yorum

• Samsun gecen sene, 34.haftaya kadar deplasman galibiyeti olmayan Diyarbakira Samsunda kaybetti, ki Diyarbakir bu galibiyetle ligde kaldi, Sakaryasporda ligden dustu...Eger o mac berabere bitseydi Sakarya ligde kalacak, Diyarbakir dusecekti...Ayni saatlerde Malatya evinde Sakaryayi 4-2 ile gecmis, Malatya taraftari "Sakarya" kumeye diye tezahuratlarda bulunmuslardi.....Ayrica tribunlerde Diyarbakira ithafen Kirmizi-yesil bayraklar, Diyarbakir kardes takim vs.vs.vs. goruntuler mevcuttu...Ben bu goruntuleri izlerken, Samsuna bir hayli kin guttum, nasil su Diyarbakiri evinde yenemiyorlar diye....Eeee Azizenin ve M.A. Sahinin (yanilmiyorsam eger) memlekti ne de olsa. Onlarin ricalarini nasilgeri cevirebilirdi I. Uyanik...Yazik, hemde cok yazik....Sen evinde Diyarbakirdan 1 puani alip onlari hak ettikleri, yani 2.lige postalayamiyorsun, fakatSakaryanin gozunun yasina bakmadan 2.lige ugurluyrosun..Eeee ne demisler: alma garibin ahini cikar aheste aheste.....
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Açik B: 2 YTL
        Açik A: 2 YTL
        Maraton: 4 YTL
        Maraton Özel: 15 YTL
        Kapali: 20 YTL
        VIP 2: 35 YTL
        VIP 1: 50 YTL

Yorum

• İlk olarak canim TS tarafından gönderildi
          İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
          İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi
          İlk olarak sinancan tarafından gönderildi

Ilk yarida trabzon kümeye bagiran adamlara ders verme zamani gelmistir.

bence de[img]smileys/smiley32.gif[/img]

samsundaki maçlarda rumlar ve trabzonlular giremez pankartlarini unutmadik!!

kendilerini birsey saniyolar . hakettikleri yeri bulacaklar.

Vallah söyle, ben böyle pankart hic duymamistin bak sen. Simdi iyice nefret etmeye basladim. Ne halleri varsa görsünler insallah yenecegiz. Allah büyüktür. Herseyin hesabini verecegiz.

"Ne Yunan ne de Rum, en buyuk dusman Trabzon" diye bir pankart hatirliyorum.........Bunu elbette ki butun Samsunlulara mal edemeyiz fakat insanin ister istemez gucune gidiyor ve sinirleniyor...Ne diyeyim, herkes hak ettigi yeri bulur eninde sonunda

Yorum

• evet alma mazlumun ahini cikar aheste aheste samsunun durumu bizi ilgilendirmez kendileri dusuneceklerdi zamaninda cikip 3 puani alacaz sonrasimi genede samsunun birinci ligde kalmasindan yanayim nede olsa karadeniz takimi
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
              Açik B: 2 YTL
              Açik A: 2 YTL
              Maraton: 4 YTL
              Maraton Özel: 15 YTL
              Kapali: 20 YTL
              VIP 2: 35 YTL
              VIP 1: 50 YTL
              böyle bilet fiyatlari olmaz.rezillik valla.fener'in stad gelirleri 40 milyon euro bizim maç biletleri 2ytl.sonrada seneye sampiyon olacam.yok ya.nasil olacan en fazla seyirci topladigin maçin hasilati 100.000 ytl.yönetim stad yapicam diyor peki yeni stadi hangi parayla yapicaksin.diyelim yaptin stad gelirini 2ytl ile mi arttiracaksin.sen bilet fiyatlarini 20 ytl'den baslat o stad gene dolar.stad gelirleri çok önemli bir kalem.bu yapilan karaborsaciya kiyaktan baska birsey degil.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• slm trabzonsporlu arkadaslarim bu hafta oynayacagimiz samsunspor maci hem bizim icin hemde samsunspor icin ayri bir onemi nar bizim icin avrupa onlar icin se ligde kalmak bu konular goz onune aldigimiz zaman kucumsenmeyecek bir takim olan samsun spor a karsi tek yurek olmammiz gerekmektedir bu yuzden herkesi mabedimz olan avni aker stadina bekliyoruz...imkani olmayan arkadaslarimizin yerine daha yurekten bagirmak ve desteklemek icin lutfen imkani olan herkes avni akere herkese slm trabzona devam tum dostlarima iyi gunler diler ve TRABZONSPORUMUZA BASARILAR DILERIM

Yorum

• SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• Bu hafta Fatih Tekke'nin en az 2 gol aticagini umuyorum 4 -0 kazaniriz bence.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• yukarida bilet fiyatlari elestirilmis. ancak trabzonun ekonomik yapisi ile fb.nin ekonomik yapisini karsilastiramazsin...

çünkü fb kalearkasini 30-40a sattigi oluyor.. sen yap bakalim öyle bir uygulama kaç kisi gelir????

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ya gonul ister ki ne samsun nede rize dussun ama samsun bu yil bize yaptigida goz ardi edemeyiz bu yil samsun duser ordu cikar bir eksilme olmaz MACIDA 6-1 ALIRIZ INSALLAH
                        OLUMUNE TRABZON
                        ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• Trabzonsporum bu macta cosacagini umit ediyorum.......Maci 3-0 kazaniriz insallah (1x Sultan, 1x Yattara, 1x Hasan Ucuncu[img]smileys/smiley36.gif[/img])....En buyuk degil Tek buyuk Trabzonspor!!

Yorum

• lütfen lütfen mac ne olursa olsun bir karadeniz takimini kümeye davet etmeyelim hatta onlara moral vererek,ligde klamalarini saglamalayiz,büyüklük budur,birlik budur,[img]smileys/smiley2.gif[/img]

ben trabzonluyum ,samsunda 2 sene kaldim ve çok fazla trabzon seyirci potansiyeli olan bir sehir,

tipki bursa ,izmit,sakaray ...vs sehirler gibi,

maca giden arkadasalarimin beni yaniltmayacagi düsüncesindeyim ,

@zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi

lütfen lütfen mac ne olursa olsun bir karadeniz takimini kümeye davet etmeyelim hatta onlara moral vererek,ligde klamalarini saglamalayiz,büyüklük budur,birlik budur,[img]smileys/smiley2.gif[/img]

ben trabzonluyum ,samsunda 2 sene kaldim ve çok fazla trabzon seyirci potansiyeli olan bir sehir,

tipki bursa ,izmit,sakaray ...vs sehirler gibi,

maca giden arkadasalarimin beni yaniltmayacagi düsüncesindeyim ,

iyi güzel diyosun . hatta olmasi gerekende budur. ama onlar bizi karadenizli olarak görmüyorlarki. rumlar ve trabzonllar gsremez diyolar. bosver
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• ....................................tolga................... .............................

ufukhan........................fatih a.............stephanow...............cello

yattara..........................gökdeniz.............simek. ...................lee

.................................fatih tekkem......ömer riza.................

libero mibero istemiyorum bu maç eger çok zorda kalirsak ferhati liberoya koysun ama hüseyinin dinlenmesi gerekiyor bu maç bizim maçimiz ilk yarida samsunun forumuna girdim neler yazmislardi neler simdi hesap zamani...
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim