Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
    ne diyosun sen yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]...en büyük rizeymis peh[img]smileys/smiley36.gif[/img]

s10 5 siranin en büyügü demek istemistir[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• yenmeliyiz!
      61 POWER

Yorum

• Rizeli kendine gel ne samsun dussun nede rize
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak RiZELi_53 tarafından gönderildi

Bursasporu kurtarmak isteyen samsun, RiZESPORUMUZU düsürmek istemisti, RiZEYLE ugrasan kaybeder, Trabzon samsunu 6:0 yenecek carsamba günüde samsunu samsunda bogacagiz YEMIN ETTIK [img]smileys/smiley7.gif[/img]

doru sölüyon arkadasim,ben rizeyi severim,rize degil samsun düssun....rizeye selamlar!
          61 POWER

Yorum

• arsinlionur Yazdi:

Bu konu açmak için idael bir zaman bence. Tartismaya gerek yok. Tek tek hesap zamani geldi. Ilk yaridaki maçi herkes hatirliyo. Tek arzum tribünlerde SAMSUN KÜMEYE! SAMSUN KÜMEYE! seslerinin yükselmesi. Samsun u 2. lige atan tekme bizim olmali...(Bunlar sahsi düsüncelerimdir

arkadasim inan samsun u bende yenmek istiyorum ama bu sozunu bir samsun lu olarak istemem insallah samsun u yeneriz ama onlarin kumeye dusmesini istemem ok rizeli 53 bence bu site de rizenin ismi gecmemeli en buyuk TS
            Forzaaa_TS

Yorum

• bu arada eys_61 seni de tebrik ederim ne samsun dussun nede rize
              Forzaaa_TS

Yorum

• Masallah forum Rize-Samsun savasina dönmüs Trabzon hakkinda bisi yazan yok bende fikrii söyliyim her ikiside düssün nasil olsa bize bi hayirlari yok!
                guRbetcigençleR

Yorum

• Burasi TrabzonSpor taraftarlarinin forumudur.
                  BMN TRABZON

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ne oluyor yaw gülmeden ölecem 1 hafta boyunca ezikler rahat birakmadi bizi yok bize yardim edin diye ondan önceki haftada sivas bizlen anadolu birligi yapmaga gelmisti hatirlarsaniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]simdide karadeniz takimlari kim sapiyon olursa olsun bizi ilgilendirmez ve aynisida kümeyede gecerlidir haftaya 2 mac var 1 konyaya 2 erciyese invasyon olacagiz sanirim
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• valla samsun rize hakkari dinlemem kimdiüserse düssün kim kalirsa kalsin

banane yaaa...

biz yenelim adamakilli futbol oynayalim kim kimi düsürür müs bilmem

ayni zamnda bmn de en büyük r... yazan rakadas git kendi forumunda yaz bu yazilari

Yorum

• beyler biz rizespor sitesindeyiz galiba!burasi Trabzonspora gönül verenlere ait!Burda Trabzonun üzerinde büyük yazisi yazmayalim!Bizim gönlümüzde tek büyük var oda TRABZONSPORDUR!Rizelilerin ezikbahçeye olan sempatisini unutmayalim!

Yorum

• ciddiye almayin bosveriiin. adminler zaten sutlar onu.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Zeten yazilariyla kendini ele veriyor bu arkadas..Gerçekten TRABZONSPOR düsmani oldugu belli..uyanik oldugunu zannediyor ama [img]smileys/smiley7.gif[/img]..hayatinda ilk kez TRABZONSPOR u destekleyecegini söylüyor..lütfen bu arkadasi atin bu siteden ..uyuz oldum ona[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Arkadas büyük Rizespor un forumu olmadigi için buraya katildi herhalde.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              61 Vatan 34 Mekan
                              Zavzaga

Yorum

• evet bu sitede Trabzonsporlular disindakilerin yazi ve yorumlarina gerek yok!Hele Rizelilere ya arkadasim bunlar hazimsiz biz siz istiyonuz diye yeneceksek yenilelim samsuna siz ki oluyonuz!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim