Bu konu açmak için idael bir zaman bence. Tartismaya gerek yok. Tek tek hesap zamani geldi. Ilk yaridaki maçi herkes hatirliyo. Tek arzum tribünlerde SAMSUN KÜMEYE! SAMSUN KÜMEYE! seslerinin yükselmesi. Samsun u 2. lige atan tekme bizim olmali...(Bunlar sahsi düsüncelerimdir
arkadasim inan samsun u bende yenmek istiyorum ama bu sozunu bir samsun lu olarak istemem insallah samsun u yeneriz ama onlarin kumeye dusmesini istemem ok rizeli 53 bence bu site de rizenin ismi gecmemeli en buyuk TS
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ne oluyor yaw gülmeden ölecem 1 hafta boyunca ezikler rahat birakmadi bizi yok bize yardim edin diye ondan önceki haftada sivas bizlen anadolu birligi yapmaga gelmisti hatirlarsaniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]simdide karadeniz takimlari kim sapiyon olursa olsun bizi ilgilendirmez ve aynisida kümeyede gecerlidir haftaya 2 mac var 1 konyaya 2 erciyese invasyon olacagiz sanirim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
beyler biz rizespor sitesindeyiz galiba!burasi Trabzonspora gönül verenlere ait!Burda Trabzonun üzerinde büyük yazisi yazmayalim!Bizim gönlümüzde tek büyük var oda TRABZONSPORDUR!Rizelilerin ezikbahçeye olan sempatisini unutmayalim!
Zeten yazilariyla kendini ele veriyor bu arkadas..Gerçekten TRABZONSPOR düsmani oldugu belli..uyanik oldugunu zannediyor ama [img]smileys/smiley7.gif[/img]..hayatinda ilk kez TRABZONSPOR u destekleyecegini söylüyor..lütfen bu arkadasi atin bu siteden ..uyuz oldum ona[img]smileys/smiley7.gif[/img]
evet bu sitede Trabzonsporlular disindakilerin yazi ve yorumlarina gerek yok!Hele Rizelilere ya arkadasim bunlar hazimsiz biz siz istiyonuz diye yeneceksek yenilelim samsuna siz ki oluyonuz!!!!
Yorum