Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben ilk yaridaki samsun spor la olan maçimizi izlediimde dedimki bu da ne adamlar gol attiktan sonra bize yaptiklari hareketleri televizyon bile yayinladi .............ler.

Celilin haksiz yere hiç alakasi yokken kendini yere birakmasini unutmamaliyiz.

Pazar günü avni akerden su sesler çikmali :

SAMSUN KÜMEYE!!!
    de get nuri albayrak

Yorum

• FATIH TEKKE

ömer riza GÖKDENIZ SZYMKOVIAK YATTARA

hüseyin

celalettin fatih akyel stefanov ufukhan

jefferson

Iste ideal kadromuz sonunda kavustuk

de get nuri albayrak

Yorum

• yenmemixz gerken maç..bence de farka gidecegiz..

Yorum

• İlk olarak selçuk tarafından gönderildi

FATIH TEKKE

hüseyin

jefferson

jeff'in yerine tolga'yi celo'nun yerinede lee'yi koyuyorum ve ideal kadromuz budur diyorum.bu senelik tabi.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• gs macindan djokayi çikarir yerine ömer rizayi koyar...ferhati çikarir yattarayi koyar. gerisini degistirmez vahit hoca... ama bu kadar hücüm futbolcusu koyacaginida zannetmiyorum cünkü defansif bir oyun kurgusu var...ister defansif ister ofansif samsunu yenecegiz...fatih için bu sene ideal hat-trick yapma maci...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            Fatih Sultan Tekke lütfen kralin önünde egilin

Yorum

• bencede gs macinda djokaj fazla 1 varlik gostermedi onun yerine ömer riza koymali ferhatin yerinede hasan üçünçü koyar defanstan topu tek basina hüseyine bindirmek bence mantıklı deil...gökdeniz veya yattaradan 1ide yedek oynar...ama inş. yeneriz...
              {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• İlk olarak selçuk tarafından gönderildi

FATIH TEKKE

hüseyin

jefferson

Bu kadro samsun cigarasini tek çekmede bitirir. Vah vah samsunum... [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Evet bence de Djokaj varlik gösteremedi ama hoca onu keser mi acaba, Ömer Riza çok pres yapan bir oyuncu oldugu için ileride basmamiz,top almamiz daha kolay olur, ayrica Samsun'un kalecisi Maksic izledigim kadariyla bayagi kötü bir kaleci üstüne gelen sutlari bile yiyebiliyor..
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• samsunda celile yine de dikkat !...
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• saldiran bi takim gormek istiyorum bu maçta.

Yorum

• Bu maçi iple çekiyorum ideal kadro bu maçta sahada olacak çünkü
                        Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• ne bu nefret kin?... futbol bu arkadaslar sonucunda isin içine gönül girdimi sonradan böyle nefret dogar iste..

iyi olan kazanir kötü olan iyi olmaya çalisir...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• oyoyoy karadeniz birligine bak
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                            "7"

Yorum

• kardes git "en büyük"ün forumuna yaz.atilmadan kendin çik.ortaligi bulandirmak hiçbirimize yaramaz.ne samsun düssün ne rize...
                              Her daim TRABZONSPOR!
                              Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                              "7"

Yorum

• ne diyosun sen yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]...en büyük rizeymis peh[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim