Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rövans maçlarinda,ilk maçta yasadigimiz olumsuzluklar keske futbolcularimiz üzerinde arti bir motivasyon olsa.Oysa hiçbir rövans maçinda bunu gözlemleyemedik.Ne Sivas,ne geyse maçlari...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Samsun spor macinda Trabzonspor'umuza basarilar diliyorum.

Bu mactan bol gollü galibiyet bekliyorum..3-4 _gollü.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003 EN BÜYÜK TRABZON SPOR!!

Yorum

• samsunun durumu trabzonu hiç baglamaz trabzon cikip karadeniz derbisini kazanacaktir samsunsa gecen senenin son maçinda ne yaptigini iyi dusunsun onun cezasini bole giderse cekecek ve diyarbakirla kol kola 2. lige gidecek ama tabiki ben samsunun ligde kalmasindan yanayim ama trabzonunda mutlaka 3 puana ihtiyaci var bu maçta
        sorma neden...
        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• samsun maçi zor geçecek. eger samsun beraberlige oynarsa maç berabere bitebilir. kapanan takimlari açamiyoruz.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• istedikleri kadar kapansinlar. samsunun defansini geçmek zor olmayacak. artik kötü günleri geride biraktik. kümeye gidenler düsünsün..
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Samsun açik oynamak zorunda yoksa küme düsecekler.gerçi kapali oynasalarda yenilip küme düsecekler ama onlar için iyi olur adamligi ögrenirler küme düserek
              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• samsun mai çok zor olacakkkk arkadslar samsun nedeyse düsecek

Yorum

• Samsunun durumu umrumda degil... Bize tarihimiz boyunca hiç dostça davranmadilar. Yine de Karadeniz takimi olmalari itibariyle düsmelerini istemiyorum ama bu maçi farkli kazanacagiz.
                  HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• jefferson

tayfun fatih akyel& nbsp; milan ufukhan

yattaraszyme k hüseyin&nbsp ; lee

gökdeniz fatih

tolganin olmasinin sebebi zorunluluktan ufukhani sola koymamin nedeni lee nin ortasahanin solunda daha iyi olmasinda fener maçinda gördük ,bunlar ufukghan ve lee arka arkaya çok daha güzel oynuyor!!

kalede jeffersonun olma nedeni tolganin henüz daha ts kalesimni koruyacak düzeyde olmamasini düsündügümden (bu sadece gs maçindan sonra olusan bir fikir degildi ben en basindan beri bunu savunuyodum onun daha çok çalismasi lazim)jefferson son haftalarda düzelmisti ve en azindan oyunu mukemmel baslatiyordu ki kalecilik özelliklerininde tolgadan geri bir yani yok aksine artilari çok..(kimse bana yabanci meraki yüzünden demesin ben tamamen objektif konusuyorum)

digerleri malum as kadro..
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Samsun maçini rahat alicaz kimse telas etmesin...Samsun da düssün de adam olsun büyüklerine saygi göstermeyi ögrensin...' maç üst üste kazaninca bi sene 3. 4. olan kendini bisey saniyo düssün kardesim a.Gücü de düssün Antep te düssün..Akillanirlar...Bu maç gökdeniz-Tekke-Yattara-Smek ask 4 lüsnünü yeniden dönüs maç olcak herkesi bu nikah tazeleme olayina bekleriz[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley9.gif[/img]
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• kolay bir maç olacagini düsünüyorum.samsun kesinlikle bizi yenmek için gelecektir.buda bizim isimize yarar.
                        Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Samsun'un defans yapmasindan bahsediyorsunuzda acaba biz nasil oynariz?Bence asla saldirmayiz Yattara yine geri gele gele yorulur ve maç çok zorlu geçer...

Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
                            Djokaj gs maçinda köyü oynadi onun yerine Yattara oynatilmali bu kadrodan..ilk maçin hesabini kesmek lazim artist celilin kendini dansöz gibi kivirip yere attigini unutmadik.

Worldmaster iyi hatirlattin Celil'i, arkadaslar Celil oynuyor mu? Cezasi var mi? Dikkat bu futbolcu tehlikeli hakeme yaniltmaya gidebilir.

Bundan takimimiz zarar görebilir. Celil'e dikkat!
                            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• samsuna söylenecek 1 çift lafimiz olmali (aslinda sadece samsuna degil de trabzon kümeye diye bagiranlarin hepsine.. Bu maç vesilesiyle de SAMSUN a sira gelmistir. Sirayla hepsinden hesabi sorulacaktir.)

" TRabzona karsi tezahürat yaparken 1000 düsün 1 söyle "

" bir musibet 1000 nasihattan iyidir."

Buda sizlere kapak olsun sayin TRabzon kümeye diye bagiran taraftarlar. Maça gelince 3-0 gibi net bir skorla mac biter diye düsünüyorum.Edited by: ofkopat
                              - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• hesabini soricaz.isterseler kapansinlar.gökdeniz fatih yattara szymek yeter
                                inadına TRABZON
                                ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim