yattara gökdeniz fatih üçlüsüyle çikalim.rahat bir galibiyet aliriz ama rakibi küçümsememek sartiyla.samsun aricayla devam ettigi sürece kümede kalma sansi hiç yok.seneye 2.ligde de kendilerine basarilar dilemiyorum,batabildikleri kadar batsinlar...
yattara gökdeniz fatih üçlüsüyle çikalim.rahat bir galibiyet aliriz ama rakibi küçümsememek sartiyla.samsun aricayla devam ettigi sürece kümede kalma sansi hiç yok.seneye 2.ligde de kendilerine basarilar dilemiyorum,batabildikleri kadar batsinlar...
Bu yil bizden bile daha fazla sorladilar Istanbul takimlarini. Ve artik ligimiz oyle bir hal almiski; Istanbul takimlarina karsi galip gelmek icin yanliz Karadeniz takimlari oynuyor. Keske Kayseri'nin puani bizde olsa da Samsun macina yedek agirlikli bir kadroyla ciksaydik.
kendi evlerinde ki tek galibiyeti bize karsi olan bi takima acimak yok trabzon kümeye seslerini edilen küfürleri unutmadik hadlerini bilecekler abilerinin elini öpmeye gelecekler cumartesi günü.
Bende inanmiyorum orda Trabzon kumeye dige bagiranlarin SamsunSpor taraftari oldugunu.Allah onlarinda yardimcisi olsun ne diyelim.Dagitacak puanlarimiz olsa dagitirdik.
Bu yil bizden bile daha fazla sorladilar Istanbul takimlarini. Ve artik ligimiz oyle bir hal almiski; Istanbul takimlarina karsi galip gelmek icin yanliz Karadeniz takimlari oynuyor. Keske Kayseri'nin puani bizde olsa da Samsun macina yedek agirlikli bir kadroyla ciksaydik.
ama bizim kendimizden baska hiç bir takima acimamaiz lazim.2 sezon önce sebata verdigimiz 2 puani sonra mumla aradigimizi unutmayalim.... artik3. olmak istiyorsak içerdeki derbiler dahil maçlari kazanmaliyiz....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
trabzon kümeye diye bagiranlar gerçek samsunsporlu olmayabilirler. ama gerçek samsunlular o sirada nerdeydi . neden susturmadilar bagiranlari. en azindan yuuu falanda mi diyemediler. biz yenelimde nere giderse gitsinler. kümeyemi olur nere olur bilemem. Edited by: forever61
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum